Heti horoszkóp október 19-től 25-ig: az Oroszlán a pénzügyekben, a Kos a munkában szerencsés

A következő napokban örömteli fordulatok jönnek anyagi szempontból és a munkában is.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A munkában és pénzügyi szempontból is várhatók pozitív fordulatok, tehát sokak számára kedvezően gördül tovább a sors kereke. Így még az sem szegheti senki kedvét, hogy az idő egyre hűvösebbre, borongósabbra, esősebbre fordul.

Persze, ahogy lenni szokott, Cupido sem lesz rest: buzgón lövögeti a nyilait, így most sok szerencsés egyedülálló lelhet párra. Ami a kapcsolatokat illeti, most lesz miért irigyelni a párokat. Részletek a horoszkópban.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Számodra különösen munkaszempontból alakulhat jól a hét: munkakeresőként most több jó ajánlatra is bukkanhatsz. Ha dolgozol valahol, akkor munkahelyeden egy remek feladatot kapsz, ami fejlődési lehetőséget biztosít, és a jövőben jó irányba terelheti karriered. Szerelmi életed harmonikusnak érezheted, párban zökkenőmentes lehet a hét, egyedül pedig szinte jóleshet most a függetlenség. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét. Egy számodra fontos ügyben előrelépés történik, ami sok-sok pozitív energiával tölt fel. Ezt különösen a munkád terén tudod kamatoztatni, de a magánéletben is érezteti hatását: párod nem győz bókolni, udvarolni. Ha nincs kapcsolatod, kisugárzásod most mágnesként hat a férfiakra. Valaki összeszedheti a bátorságát, és végre bevallja irántad érzett vonzalmát. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Váratlan elintéznivalód támad, amit nem lesz egyszerű beiktatnod a mindennapjaidba. Kis szervezéssel mégis sikerülhet, és utólag rendkívül büszke lehetsz rá, mennyire flottul oldottad meg a dolgot. Pároddal egy, a jövőt érintő kérdésben kell közös döntést hoznotok. Ehhez szükség lesz a kompromisszumkészségetekre. Ha még várod a párod, érdemes felnézned egy online társkeresőre, mert valaki csak rád vár. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valaki szívességet kérhet tőled a napokban, de minden erőfeszítésed ellenére nem biztos, hogy tudsz neki segíteni. Emiatt ne érezd magad kellemetlenül, hiszen a szándék a lényeg. Lehet, hogy egy jó tanácsod is nagyon sokat lendíthet az illető ügyén. Pároddal kis féltékenység adódhat, ami bizonyítja az egymás iránti ragaszkodásotokat. Ha nincs kapcsolatod, egy régi szerelmed bukkanhat fel a láthatáron. Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Anyagi szempontból szerencsésen alakul a heted, ugyanis valamihez olcsóbban jutsz, amit szinte kincsként viszel haza. Több jó lehetőség közül hozzáértő szemmel választhatod meg a legjobbat, így sikeresen spórolhatsz. Párkapcsolatodban felizzik a levegő, szinte galambokként turbékolhattok a héten. Ha egyedülálló vagy, izgalmas, ám rövid életű flörtbe bonyolódsz egyik nap. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Több időd lesz magadra és szeretteidre, ami nagyon sok jó energiával tölt fel, és pozitívvá, lendületessé teszi a heted. Hála ennek, minden fronton sikerekre számíthatsz. Párkapcsolatod is kiegyensúlyozott lesz, most remekül működhet a kommunikáció, és igazi szupercsapatként működtök együtt. Nincs még szerelmed? Akkor járj nyitott szemmel, mert a héten jövendőbeli pároddal egyfelé vihet az utatok. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Kellemetlen munkahelyi félreértés kerekedhet a héten, aminek közvetve vagy közvetlenül sajnos részese is lehetsz. Próbáld megoldásorientáltan és higgadtan kezelni a dolgot, így hamar elsimul a probléma. Párban sokat beszélgettek a közös múltról és jövőről, nagyon egymásra vagytok hangolódva. Ha még nem találtad meg Őt, egy férfi barátod titkon többet is remélhet: gondold át, ki lehet. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Apró örömök egész sora vár a héten, ami napról napra mosolyt csal az arcodra, és pozitív mederben tartja a hangulatodat. Egy fontos pénzügyi döntés is adódhat a napokban, amiben egy tanács sokat segíthet neked. Párkapcsolatodban vicces félreértés adódik, ami csak fokozza az amúgy humoros, játékos hangulatot, ami a heteteket jellemzi. Szingliként titkos hódolóra teszel szert. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Előbújik kreatívabbik éned, és valami nagyszabásúba fogsz ezen a héten. Fontos, hogy semmibe se vágj bele meggondolatlanul: az ötlet jó lehet, de mindenképpen tervezd meg alaposan, mit és hogyan szeretnél csinálni. Kedveseddel egy, a távoli jövőben esedékes program tervezgetése ad napról napra izgalmas, közös témát. Ha nincs kapcsolatod, megtetszik valaki, aki valójában nem is az eseted. Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Egy régi ismerőssel hoz össze a sors, akivel a jövőben szorosabbra is fűződhet a viszonyod, feltehetőleg a munkád kapcsán. A szerencsés találkozás előbbre lendítheti a karriered. Pároddal egy kisebb vitád adódik, de ennek köszönhetően több kisebb sérelmet is átbeszéltek, így sokkal harmonikusabban folytathatjátok a kapcsolatotokat. Szingliként most élvezheted az egyedüllétet, ám Cupido már lesben áll! Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Fontos döntést kell meghoznod a napokban, de szerencsére mindegyikben lesz valaki, akinek a tanácsát, ötletét kérheted. Ha nem is fogadod meg ezeket, segítenek alaposan végiggondolni és tisztábban látni a kérdéseket. Párod is az egyik olyan személy lesz, akihez fordulhatsz. A komolyabb beszélgetés még közelebb visz titeket egymáshoz. Ha egyedülálló vagy, egy barátnőd ismerőse kezdhet érdekelni. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Pénzügyeid kapcsán forradalmi ötleted támad, aminek köszönhetően a jövőben sokkal többet tudsz majd félretenni. Munkahelyeden egy váratlan siker vár, ami nagyon büszkévé tesz. Mindenesetre igyekezz szerényen viselni a dicsőséget. Pároddal romantikus programok sora várhat a héten, még közelebb kerülhettek egymáshoz. Nincs párod? Valaki randira hívhat: előfordulhat, hogy egy online társkeresőről. Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

(Kép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük