Heti horoszkóp szeptember 28-tól október 4-ig: a Bak jó hírt kap, a Nyilas szerelmes lesz

A horoszkóp több jegy számára is pozitív napokat jósol, különösen a szerelem és a karrier terén.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Mindenki bátran reménykedhet egy szép és pozitív hétben, a horoszkóp ugyanis biztató előrejelzéssel kecsegtet: kedvező események sora következhet egészen vasárnapig.

Különösen a szerelem terén várhatók fejlemények, de a szerencse a pénzügyeknél is megmutatkozhat. A karrier jól megérdemelt sikereket ígér. Részletek alább!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Ezen a héten mindent derűsebben láthatsz a megszokottnál, így sokkal könnyebben veszed a felmerülő akadályokat vagy azokat a kis nehézségeket, amik máskor felbosszantanak. Pároddal egy kis kiruccanás visz plusz színt a következő napokba. A közös élmény még közelebb visz titeket egymáshoz. Ha nincs kapcsolatod, egy barátnőd ismerőse titkon szemet vethet rád: a kérdés csak az, mikor mer majd lépni.

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Ha anyagi ügyeid mostanság nem jártak a csúcson, ezen a héten végre megnyugodhatsz kicsit: pénz áll a házhoz. Fontos, hogy előre gondold végig a havi költségvetésed, így stabilabban alakulnak a következő hetek. Szerelmi életed is kedvezőnek ígérkezik. Pároddal új terveket szövögettek, és a megvalósításukban is szinkronban vannak elképzeléseitek. Ha szingli vagy, az online ismerkedés hoz sikert: randira hívnak.

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Valakinek szívességet tehetsz, ő azonban nem tanúsítja azt a köszönetet és hálát feléd, amit elvárnál. Ha van rá lehetőséged, bátran beszéld meg vele a dolgot. Pároddal többet lesztek kettesben, mint az elmúlt pár hétben bármikor, ami jót fog tenni a lelketeknek. Még egyedülálló vagy? Nem lesz ez így sokáig: nagy léptekkel közeleg az új szerelem, mégpedig olyan irányból, ahonnan nem is számítanál rá.

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Örömhírrel indul a hét, ami sok-sok pozitív energiával tölt fel. Ez most jól fog jönni, a munkában ugyanis vár néhány bonyolultabb feladat. Kedvesed tanácsod kérheti egy olyan kérdésben, melyben érintett lehetsz. Igyekezz objektív maradni. Ha még nincs párod, egy véletlen folytán összefutsz egy régi férfiismerősöddel, és a spontán beszélgetés olyan jól sikerülhet, hogy még egy következőt is egyeztethettek.

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Egy, a környezetedben mozgó illető viselkedése bosszantó lehet a számodra. Igyekezz minél inkább elkerülni az energiavámpírt, és a pozitív dolgok felé fordulni. Teremts alkalmat magadnak arra, hogy kikapcsolódhass és feltöltődj. Szíved választottjával kis vita kerekedhet, de hamar kiderül, hogy csupán félreértés okozta. Nincs kapcsolatod? Egy izgalmas, ám kérészéletű flört lop egy csipetnyi fűszert a hetedbe.

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Némi osztás-szorzás után elégedetten konstatálhatod, hogy a pénzügyeid felívelőben vannak, legalábbis javulhatnak, ha továbbra is minden jól alakul. Remekül átlátod, mire mennyit költesz, és miért, és várható bevételeiddel is okosan kalkulálsz. Szerelmeddel most különösen jól működik a kommunikáció, és minden napotokat sok humor kíséri. Ha nincs még párod, első látásra tetszik meg egy titokzatos férfi.

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Munkahelyeden felszaporodhatnak a feladatok, de mindenki elismeréssel figyeli, milyen remekül helytállsz. Főnököd még meg is dicsérhet, ám sajnos egyik kollégád irigykedhet is rád. Pároddal sikerül megbeszélnetek egy korábbi konfliktust, és ennek köszönhetően sokkal harmonikusabban folytatódhat a közös utatok. Ha még egyedülálló vagy, egy olyan férfin akad meg a szemed, aki sajnos nem jöhet számításba valami miatt.

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Ezen a héten esedékes lehet egy döntés: érdemes minden pro- és kontra érvet felsorakoztatnod, és akár tanácsot is kérni a dologban, hogy minél okosabban határozz. Szíved választottjával egy anyagi kérdésben kerekedik vita, ám egy kompromisszumos megoldás jónak ígérkezik. Az ilyen esetek ne aggasszanak: fontosak, mert jobban megismeritek egymást. Nincs kapcsolatod? Most hódíthatsz, csak mosolyogj!

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nálad minden az érzelmekről szólhat. A többi teendőd kissé háttérbe is szorul: vigyázz, hogy az eltolódó fókusz miatt ne kerülj kellemetlen helyzetbe a munkahelyeden. Párod iránt szinte megújul a szerelmed, ugyanis új oldaláról ismered meg őt, köszönhetően egy mélyebb beszélgetésnek. Egyedülállóként villámcsapásként ér a várva várt érzelem: valaki első látásra magával ragad kisugárzásával.

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Jó hírrel kecsegtet a hét: egy számodra fontos ügy lép előre, ami sok motivációt adhat. Nemhiába lesz virágos jókedved egészen vasárnapig. Környezeted talán szóvá is teszi, hogy milyen energikus és sugárzó vagy. Párod nem győz majd elhalmozni bókokkal, és egyedülállóként is előnyét látod a sok mosolygásnak: valakivel nagyon megtetszetek egymásnak, kicsit talán bele is habarodsz az illetőbe. Lehet, hogy ő lesz a nagy Ő?

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Szabadidődben kipróbálsz valami újat, és olyan örömmel tölt el, hogy akár új hobbivá is válhat. A lelki feltöltődésnek ez a formája nagyon fontos, és jól fog esni, hogy ennyivel is több időt szánsz magadra. Kedveseddel több elintéznivalótok is lesz a napokban, de remek csapatként működtök együtt. Nincs párod? Egy férfi barát vagy férfi kolléga felől tapasztalsz jeleket. Receptoraid jó eséllyel nem csalnak: valóban vonzódhat hozzád.

Halak (II. 20. - III. 20.)

Egy nagyobb projekt megvalósításán töröd a fejed, de fontos, hogy mielőtt belevágnál, alaposan tájékozódj. Csak így kerülhetsz el egy olyan zsákutcát, ami talán az egész tervet felborítaná. Szíved választottjával nosztalgikus hangulatban lesztek. Ideje új élményekre is szert tenni, találjatok ki valamit, ami mindkettőtöket érdekel! Ha még egyedülálló vagy, most jóleshet a szabadság és a szinglilét minden előnye.

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük