Heti horoszkóp szeptember 21-től 27-ig: az Ikrek jó hírre, a Kos új esélyre számíthat
A szép, őszi napok kedvező eseményeket hoznak magukkal a horoszkóp szerint.

GettyImages-599834409
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár a naptár és a fel-felszaporodó felhők azt mutatják, hogy egyre inkább elmélyülünk az őszben, az indián nyár napsugarai még mindig kikacsintgatnak a falombok közül.

Ez már önmagában is hozzájárul a derűs hangulathoz, de a horoszkóp szerint lesz más is, ami okot ad a mosolygásra: szerelmi fejleményeket, új esélyt, sőt jó hírt is tartogatnak a következő napok. 

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Bár már-már letehettél egy régi vágyadról, most úgy hozza az élet, hogy mégis lesz egy esélyed elérni, amit szeretnél. A dolog meglephet, ugyanakkor motivál is arra, hogy az eddigieknél is komolyabban küzdj. Szerelmeddel a hét a nosztalgia jegyében telik. Régi emlékeitek mellé ideje újakat is gyűjteni, találjatok ki egy izgalmas programot, próbáljatok ki valamit! Még nem találtad meg a szerelmet? Az egyik online társkeresőn várhat a szerelem. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Heted több szempontból is pozitívan alakulhat. Munkahelyeden minden flottul halad, most a pénzügyeidben is stabilitást tapasztalsz. Szerelmeddel több időtök lesz kettesben, ami nemcsak a lelketeknek tesz jót, de a kapcsolatotokon is sokat mélyít. Párkeresőként is van okod az örömre: egy új hódoló tűnik fel a láthatáron, aki számodra sem lesz közömbös. Ha minden jól alakul, ebből még lehet valami! Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Jó híreket kaphatsz ezen a héten, mégpedig egy olyan dolog kapcsán, ami számodra fontos. Ez sok jó energiával lát el a hétre, amit majd a mindennapi feladatok, teendők végzésében tudsz kamatoztatni. Kedvesed egy izgalmas ötlettel áll elő, de a kész tervhez még sok egyeztetésre lesz szükség, és nem utolsó sorban a kompromisszumkészségetekre is. Egyedülállóként egyik nap a régi jelöltedbe botlasz, ami felidézi benned a régi érzéseket. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Munkahelyeden tornyosulhatnak a feladatok, ezért fontos, hogy jól oszd be a tennivalóid. Végül roppant büszke leszel magadra, mert mindennel remekül boldogulsz. Kedvesedre kevesebb időd marad, de ha megbeszélitek az okát, nem lesz belőle konfliktus. A fő, hogy jól kommunikáljatok. Nincs párod? A l'amour a munka frontján érkezik: félreérthetetlen jeleket tapasztalsz egy férfi kollégád, vásárlód vagy üzleti partnered felől. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valaki segítséget kérhet tőled, ám ez a kérés több lesz egy egyszerű szívességnél. Próbáld felmérni, hogy valóban te vagy-e az embere, vagy számodra is teljesíthetetlen a dolog. Utóbbi esetben légy inkább a tanácsadója, hogyan intézhetné el egyéb úton a dolgot. Szíved választottja bókok tengerével áraszt el, amit vonzó kisugárzásodnak köszönhetsz. Ez szingliként is hasznodra válik: horogra akad egy új jelentkező. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

A kora őszi időjárás sok-sok pozitív energiával tölthet fel. Szívesen tartózkodsz a szabadban, és minden kint töltött óra erőt ad munkahelyi feladataid elvégzéséhez. Csak úgy záporoznak majd az ötleteid, főnöködnél is nagy sikert aratsz, ha ezeket nem tartod magadban. Pároddal a hét a humor jegyében telik, könnyeden és mosolygósan, gyermeki játékossággal. Szingli vagy? Humorérzékeddel fogsz meg egy férfit, akit ismerősöd mutat be. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Rég nem látott ismerősöddel futhatsz össze. Az örömteli találkozás nemcsak kapcsolatotok megújítására ad lehetőséget: az illető később karrieredben is segíthet. Szerelmeddel új lappal kezdtek, miután egy régi félreértést sikerül tisztáznotok. A folytatás harmonikusnak ígérkezik. Ha még keresed a párod, egyik férfi barátod ismerőse tetszik meg: lehet, hogy csak a közösségi oldalon pillantod meg, de érdemes kicsit nyomoznod, hogy ki lehet. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Kis félreértésbe keveredhetsz a napokban, ami okoz némi bonyodalmat: szerencsére sikerül kibogozni a szálakat. A helyzet tanulságos lesz. Ami szerelmi életed illeti, kedvező eseményeket tartogat a hét. Pároddal ugyan kis féltékenység kerekedik, de ez csak annak az ékes bizonyítéka, mennyire ragaszkodtok egymáshoz. Ha nincs párod, titkos hódolód végre összeszedi magát, és jó eséllyel kezdeményezni fog. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Új terveket szövögethetsz. Bár tele vagy motivációval, és érzed a cselekvésre késztető jó energiákat, jobb alaposan átgondolnod, mit és hogyan csinálsz: ne vágj neki meggondolatlanul a megvalósításuknak, mert így esélyes, hogy kudarcba fullad a dolog. Szerelmedet egy új oldaláról ismered meg, és ennek hatására szinte ismét beleszeretsz. Egyedülállóként érdemes egy esélyt adnod annak a férfinak, akit egy barátnőd ajánl figyelmedbe. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Közvetlen környezetedben vitás helyzet bontakozhat ki, és te kerülsz a békebíró szerepébe. Igyekezz pártatlan maradni, és objektíven szemlélni a dolgot. Ha kapcsolatban élsz, hetetek alapvetően a romantikáról szólhat, de egy fontos feladatotok is lesz: egyikőtöknek a másik tanácsára lesz szüksége valamiben, amit alaposan át kell beszélnetek. Még egyedülálló vagy? Izgalmas flörtbe keveredsz valakivel, de idővel több is lehet a dologból. Horoszkópos ékszer » 

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A kellemes őszi napok előcsalogathatják kreatívabbik éned, és valami nagyszabásúba fogsz: erre az alkotásra sokáig büszke leszel, de vigyázz, ne vágd túl nagy fába a fejszéd! Ha kapcsolatban élsz, egy pénzügyi kérdésben kell dűlőre jutnotok. Mivel hasonló az elképzelésetek, a döntés hamar megszületik. Nincs kapcsolatod? Régi szerelmed kapcsán jutsz fontos felismerésre, ami a jövőben segítségedre lesz. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Több pénz maradhat a zsebedben, mint gondoltad, ám ezt nem csak a szerencsének köszönheted. Most jó szemed lesz az akciókhoz, és meg tudod szűrni a valóban jó ajánlatokat. A többlet akár egy kis megtakarításhoz is jó alap lehet: érdemes félretenned. Szíved választottjával kis félreértés alakul ki, a kibontakozó, humoros helyzetet pedig még sokáig mesélitek majd. Szingliként új jelöltet szemelsz ki, aki egész más, mint az eddigiek. Horoszkópos ékszer »

(Kép: Getty Images.)

Ezt is szeretjük