Heti horoszkóp szeptember 7-től 13-ig: az Oroszlán szerencsés, a Halak lehetőséget kap

A héten sokak napjait teszik szebbé a pozitív energiák.

no-munkahely
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a napok egyre ősziesebb időt tartogatnak, csak a hőmérséklet hűl, a szívek nem: ez a hét a szerelem jegyében telhet.

Természetesen a sors kereke a munka szempontjából sem áll le: sokak számíthatnak új lehetőségre a karrierjükben, mely a korábbinál több örömöt és sikert tartogat. 

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Bosszúság érhet, mert egy terved minden igyekezeted ellenére nem sikerül megvalósítani. Bár elsőre nem biztos, hogy ezt felismered, de idővel kiderülhet, hogy éppen így volt jó. Szíved választottjával kevesebbet lehettek kettesben, ám ez az idő sok-sok romantikát tartogat. Ha egyedülálló vagy, egy régi hódolód bukkanhat fel ismét, töretlen lelkesedéssel. Horoszkópos ékszer»

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Néhány dolgot újragondolhatsz ezen a héten, így letisztul benned, mi az, amiben változtatni kellene, és mi lenne az, amire valójában vágysz. Pároddal érezhetően mélyülhet a lelki kapcsolat, mert most rengeteget beszélgethettek álmaitokról, terveitekről. Ha még nincs párod, a napokban egy randimeghívás keverheti fel az állóvizet. A jóképű illető váratlanul tűnik fel a színen. Horoszkópos ékszer»

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Jó hírekkel indul a heted, ami sok lendületet és pozitív energiát ad. Nem csoda, hogy többen is észreveszik, milyen életvidám vagy. Kedveseddel közös hobbira tehettek szert, ugyanis megismerkedhettek valamivel, vagy kipróbálhattok valami újat, ami mindkettőtöket magával ragad. Egyedülállóként érdemes felütnöd az online társkeresőt, siker várhat. Horoszkópos ékszer»

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A hét kissé fáradtabban, vontatottabban mehet, de ne aggódj: emberekként nem lehetünk mindig a csúcson. Próbálj minél több időt szánni a pihenésre, igyekezz kerülni a stresszt, és hamar visszanyered a lendületed. Kapcsolatodban egy kis féltékenység lobbanthatja fel még erősebben a lángot. Szingli vagy? Bemutatnak valakinek, aki azonnal megtetszik. Horoszkópos ékszer»

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A napokban melléd szegődik a szerencse, és elintéznivalóiddal zökkenőmentesen, gyorsan és sikeresen haladhatsz. Kapcsolatodban egyikőtök a másik segítségére szorulhat. A helyzet hamar megoldódik, és rámutat, milyen remek csapat vagytok ti ketten. Ha még várod a párod, egy izgalmas flört bontakozhat ki munkahelyeden: csak óvatosan, mérlegelj! Horoszkópos ékszer»

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Most megbizonyosodhatsz afelől, milyen fontos dolog a megfontoltság. Pénzügyeid ugyanis kedvező fordulatot vesznek, hála egy régebben hozott, okos döntésednek. Párkapcsolatodban a távoli, közös tervek kerülnek szóba. Izgalmas lesz a közös álmodozás. Ha még nincs párod, egy férfi barátodtól tapasztalhatod a közeledés jeleit. Vajon igazat sugallnak a receptoraid? Horoszkópos ékszer»

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Plusz elfoglaltságod adódik, ami felboríthatja heti terveidet. Szerencsére könnyen alkalmazkodsz a helyzethez. Okkal leszel büszke magadra. Ha párban élsz, egy közös ötletetek támad, amit úgy tudtok megvalósítani, ha kompromisszumkészen álltok a dologhoz. Ez sokat fejleszthet kommunikációtokon. Szingliként most különösen élvezheted a szabadságod. Horoszkópos ékszer»

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Tanácsra lehet szükséged a karriered kapcsán. Valaki, akinek több tapasztalata van, hasznos információval szolgálhat. Pároddal sikerül tisztáznotok egy régi félreértést. Ennek köszönhetően új, jóval harmonikusabb fejezet nyílhat a kapcsolatotokban. Szingliként egyszerre két férfi is érdekelni kezdhet. Jobb, ha idejében döntesz, mert a végén két szék közt a pad alá esel. Horoszkópos ékszer»

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Anyagi helyzeted stabilizálódni látszik. Most érdemes odafigyelned, hiszen a bankszámlád összege megint aggasztóvá válik, ha meggondolatlan költekezésbe kezdesz. Kedveseddel nosztalgikus hetetek lehet. Sok régi emlék kerülhet szóba. Érdemes újakat is keresnetek, találjatok ki valami izgalmasat! Ha még egyedülálló vagy, egy olyan férfi foghat meg, aki nem az eseted. Horoszkópos ékszer»

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Fontos felismerésre juthatsz a következő napokban, és talán az is felmerül benned, hogy valamit másképp kellett volna csinálni. Soha nem késő változtatni. Gondold át, mit tehetnél az ügy érdekében. Pároddal perzselő szerelem és sok-sok bensőséges pillanat ígérkezik a hétre. Ha még egyedülálló vagy, exed kerülhet ismét a képbe, ami váratlan érzéseket kelthet. Horoszkópos ékszer»

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Több időt tölthetsz azokkal, akik számodra fontosak. Ez rengeteg energiát ad, és pozitív érzelmekkel tölt fel. Szíved választottjával új élményekkel gazdagodtok, ami még közelebb vihet benneteket egymáshoz. Sok nevetés és izgalmas szórakozás vár. Ha még nincs párod, egy hirtelen döntés teremthet számodra ismerkedési lehetőséget: a spontaneitás hozhatja meg a szerencséd. Horoszkópos ékszer»

Halak (II. 20. - III. 20.)

Új lehetőséged adódhat a karrierben. Megkereshetnek egy állásajánlattal, vagy magad bukkanhatsz egy kecsegtető lehetőségre az interneten. Pároddal ugyan adódhat egy kisebb vita, de szerencsére hamar feloldódik, ha meghallgatjátok egymás érveit, és megpróbáljátok közös nevezőre hozni a nézőpontokat. Ha nincs kapcsolatod, barátnőd vagy rokonod ajánlhat figyelmedbe valakit. Horoszkópos ékszer»

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük