Heti horoszkóp augusztus 31-től szeptember 6-ig: a Rák örömhírt, a Szűz új lehetőséget kap

Szerelmi fejleményeket és új lehetőségeket tartogat a hét a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hangulatosak a szeptember eleji napok: a vissza-visszakacsintó nyári napsütés sokak arcára csalhat mosolyt a héten.

Ez a hét másfelől a lehetőségek hete lehet úgy a karrier terén, illetve erősödést hozhat párkapcsolati téren. Természetesen Cupido most sem lesz rest: új szerelmeket is hozhat a hét.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Régi ismerősödbe botolhatsz a hét elején. A váratlan, örömteli találkozás nosztalgikus érzéseket ébreszt benned. Az illető később jó lehetőséget is hozhat karrieredben. Szerelmeddel egy harmadik személy miatt adódhat egy kisebb féltékenységi vita, de az őszinte szavak békét teremthetnek. Egyedülálló vagy? Valaki a napokban összeszedheti bátorságát, és leszólíthat. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A változás szelét érezheted a levegőben: jobb sodródnod az árral, semmint túlaggódnod a dolgot. Bármilyen új helyzet is vár, képes leszel alkalmazkodni. Szerelmeddel irigylésre méltó harmónia lehet most köztetek, szinte befejezitek egymás mondatait. Ha még egyedülálló vagy, olyasvalaki foghat meg, aki egyébként nem az eseted. Kisugárzása, személyisége magával ragad. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Tanácsot kérnek tőled, ám olyan dologban, amiben nincs elég tapasztalatod. A legjobb ötlet, amit adhatsz, az lehet, ha egy hozzáértő személyhez küldöd az illetőt. Kedveseddel egy régi félreértést sikerül tisztázni, hála egy hosszasabb beszélgetésnek. Ha egyelőre nincs párod, egy korábban kikosarazott jelentkező ismét megkereshet, most azonban te is másként láthatod a dolgot. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Jó hírrel indul a heted egy számodra fontos dolog kapcsán. Ez sok pozitív energiát ad, ami jól jön a hét második felében: váratlan kellemetlenség kerekedhet munkahelyeden a hét első felében, de frappánsan feltalálod magad. Főnököd még meg is dicsérhet,ami sok motivációt ad neked. Párban kis féltékenység ütheti fel a fejét, de hamar elillan. Szingli vagy? Első látásra megtetszhet valaki. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Anyagi helyzeted egyre stabilabbá válik, és nap nap után egyre inkább letisztul, hogy hol takaríthatnál meg többet. Kedveseddel egy komolyabb beszélgetés várhat rátok, aminek hála, sokkal kiegyensúlyozottabb lehet számotokra a folytatás. Ha még nem vagy párban, akkor most letisztulhat benned, kire és mire is vágynál pontosan. Ez az első lépés az új kapcsolat felé. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Új lehetőséget kaphatsz karrieredben. Akár meglévő munkakörödben adódik új pozíció, akár egy új helyre hívnak át, fontos előrelépést jelenthet számodra. Kedveseddel egy közös terv megvalósítása adhat izgalmas témát a héten. Elképzeléseitek csodálatos szinkronban vannak. Ha nincs párod, egy régi jelölted kezdhet ismét érdekelni. Most egészen új terv születhet meg a fejedben a meghódítására. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A szokottnál is energikusabb lehetsz a napokban, amit mások is észrevesznek. Gyorsabban mehet a munka is, de fontos, hogy ne vállald túl magad. Párkapcsolatban élsz? Egyikőtök a másik segítségére szorulhat. A helyzet rávilágíthat az egymás iránt érzett bizalmatokra. Amennyiben egyedülálló vagy, új hódolóra tehetsz szert: egy szabadtéri program alkalmával ismerheted meg a jóképű illetőt. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Új barátra tehetsz szert a héten. Szerencséd egy véletlennek köszönheted: egy régóta köreidben mozgó személlyel nyílik alkalmad többet beszélgetni. Hamar kiderül, hogy rokonlelkek vagytok. Kapcsolatodban több kellemes program adódhat a napokban, ami a kezdeti randizgatós időszakot idézi. Ha még nincs párod, egy kollégád vagy barátod részéről tapasztalhatod a vonzalom jeleit. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Barátaid vagy kollégáid körében konfliktus bontakozhat ki, melyben nem leszel személy szerint érintett. A kényes helyzetben jobb lehet a pártatlanságot választani, de ha mindenképp belefolynál, mindkét oldal nézőpontját vedd figyelembe. Szerelmi életedben egyedül és párban is egy nagyon örömteli meglepetés várhat. Valami valóra válhat, amire már régóta vágyakoztál. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Munkahelyeden egy olyan feladatot bíznak rád, mely valóságos ugródeszka lesz a számodra. Noha járhat nehézségekkel, sokat tanulhatsz ezekből, és a későbbiekben tudod kamatoztatni. Szerelmeddel szinte izzik köztetek a levegő, sokat lehettek kettesben, és érezhetően mélyülhet kapcsolatotok. Ha még várod a párod, most érdemes esélyt adnod egy online társkeresőnek, mert siker várhat. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Nagyon foglalkoztathat valami a napokban, kíváncsiságod azonban kellemetlen helyzetbe juttathat. A kérdezősködésnél bölcsebb kivárni a dolgok alakulását. Pároddal most kiemelkedően jó lehet a kommunikáció, ez a  mindennapok gördülékenységében és a problémamegoldásban is érezteti hatását. Szingliként egy barátod mutathat be ismerősének, akivel rögtön meglesz a közös hang. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Pénzügyi szerencse ígérkezik. Valamihez sokkal olcsóbban juthatsz hozzá, ezáltal egy kis plusz marad a zsebedben. Most érdemes elkezdened félretenni, ha eddig nem tetted. Pároddal egy, a távoli jövőben megvalósítható utazás gondolata merül fel: már a tervezgetés is izgalmas lesz. Egyedülállóként flörtbe keveredhetsz, mely akár tovább is fejlődhet, ha nyitott vagy rá. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük