Heti horoszkóp augusztus 10-től 16-ig: a Bika jó hírt kap, a Kos karrierje fordulatot vehet
Ragyogó napok elé nézünk a heti horoszkóp szerint, és nem csak a napsütés miatt.

no-tonal
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Bár lassan a nyár vége felé vesszük az irányt, nincs ok csüggedni: még három csodás hét van hátra a szeretett évszakból, ami eseménydúsnak ígérkezhet.

A szerelemben változások, a karrierben fordulat jöhet: sokak számára egy jó hír adhat pozitív lendületet a hétnek a horoszkóp szerint.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Karriered kerülhet a középpontba, ugyanis új pozíció vagy akár egy munkahelyváltás lehetősége merül fel. A fordulat izgalmas lehet, de szükség lesz a megfontoltságodra és talán valaki tanácsára is. Ha párban vagy, egy harmadik miatt kerekedhet kisebb vitátok, de a féltékenység hamar elillan az őszinte szavaknak köszönhetően. Még nincs párod? Sokat gondolsz valakire, ám tenned is érdemes a meghódításáért. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Egy rég dédelgetett álom vagy számodra fontos ügy kapcsán jó híreket kaphatsz. A biztató mondatok további kitartásra ösztönöznek, és sok erőt adhatnak. Szerelmeddel egy mély beszélgetés várhat, ami még közelebb vihet titeket egymáshoz lelkileg. Ha még várod a nagy Őt, első látásra tetszhet meg valaki. Az illető olyan lehet, mint aki az álmaidból lépett elő. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Egy kellemes, kültéri program sok-sok energiát adhat a napokban. Szükség is lesz rá, ugyanis munkahelyeden sorra kaphatod a feladatokat. Ez kifejezetten motiváló lehet számodra. Szerelmed tanácsod kérheti valamiben. Érdemes figyelemmel végighallgatnod, hogy jót adhass. Egyedülálló vagy? Valaki a férfi ismerőseid közül jeleket küldhet feléd: talán nem csak barátként vágyik a társaságodra. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valaki úgy akar neked tanácsokat adni, hogy közben nem kérted: bárki is az, próbáld finoman leépíteni segítő szándékát. Jó tudni, hogy akár olyan tippet is adhat, ami valóban beválhat. Kedveseddel egy fontos kérdést kell megvitatnotok, amiben szükség lehet a kompromisszumkészségetekre. Ha még nincs kapcsolatod, most nehezebb lehet egyedül, de tarts ki, mert a szerelem közeleg! Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A nyári hangulatot számodra egy-egy esős nap sem teszi tönkre: programok sora ígérkezhet számodra ezen a héten. Az egyiken olyan élményt szerezhetsz, amit talán még az unokáidnak is mesélni fogsz. Kapcsolatod kiegyensúlyozott lehet, most remekül működhet a kommunikáció és a kémia is. Ha még nincs választottad, kéretlen udvarlód akadhat: légy határozott, hogy elsőre értse, nemet mondtál. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Vonzhat a természet, a vízpart, a szabad levegő, így olykor nehéz lehet a négy fal közt, a munkahelyeden. Érdemes kirándulást szervezned hétvégére, addig pedig egy-egy parki sétát beiktatnod. Kedveseddel a humor jegyében telhet a hét, könnyed hangulatban és gondtalanul. Ha nincs párod, két férfi is megtetszhet egyszerre, de hamar dűlőre jutsz, ki legyen a célszemély. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Anyagilag szerencsésen alakulhat a hét, mert most különösen jó szemed lehet az akciókhoz és a különböző ajánlatok megszűréséhez. Több pénz maradhat a zsebedben, mint hinnéd. Ha párban vagy, egy kirándulás vihet színt a hétbe. A közös kikapcsolódás feltölthet titeket. Egyedülállóként fontos következtetésre juthatsz korábbi kapcsolatoddal összefüggésben. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Munkahelyeden felhalmozódhattak a feladatok, így a napokban néha úgy érezheted, nyakig ülsz a pácban. Energikusságodnak, talpraesettségednek és tapasztalatodnak köszönhetően mégis jól boldogulhatsz. Szíved választottja bókok tengerével halmozhat el, ami sok motivációt adhat. Ha még szingli vagy, most nincs alkalom ismerkedni, viszont jó, ha tudod, valaki sokat gondol rád. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Új barátra tehetsz szert egy olyan helyzetben, amikor kis segítségre lesz szükséged. Talán egy kollégával mélyülhet a viszony, vagy akár egy ismerős ismerősével. Szerencsésen alakulhat a heted szerelmi szempontból is. Pároddal egy véletlen folytán kerülhettek el egy vitát. Ha még egyedülálló vagy, érdemes felnézned egy online randioldalra, mert valaki épp téged kereshet. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Valaki kecsegtető ajánlatot tehet neked, de akár a neten is találkozhatsz vele: hatodik érzéked mégis azt súghatja, valami sántít. Érdemes alaposan utánanézned a dolognak. Szerelmed és közted némi féltékenység ütheti fel a fejét ragaszkodásotok ékes bizonyítékaként. Ha nincs párkapcsolatod, jelölted meghódítását illetően támadhat egy nagyszerű ötleted. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Két szék közt a pad alá eshetsz, ha túl sokáig latolgatsz A és B lehetőség között. A legjobb, ha rászánsz egy kis időt, és pro-kontra érvekkel végiggondolod a két utat. Párod jó tanácsadód lehet a kérdésben, a helyzet tovább erősítheti kettőtök közt a bizalmat. Ha még várod a párod, egy régi ismerős bukkanhat fel a láthatáron, aki érdekelni kezdhet. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Pénzügyeidben kisebb hullámvölgy jöhet ezen a héten, ugyanis lehet egy teljesen váratlan kiadásod: semmi pánik, tervezd meg előre a hónap további költségvetését, és minden simán mehet. Pároddal romantikus hangulatban telhet a hét, sokat lehettek kettesben. Rátok is fér! Ha nincs kapcsolatod, valaki megtetszhet, akit egy filmbe illő pillanatban pillantasz meg. A kérdés már csak az, mit lehet tudni róla. Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük