Heti horoszkóp augusztus 3-tól 9-ig: a Halak új útra lép, az Ikrek pénzügyei javulhatnak

A heti horoszkóp sokaknak egy új fejezet kezdetét és anyagi javulást vetít előre.

GettyImages-907632610
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Ez a hét telis-tele lehet izgalmas fordulatokkal: meglepetéseket tartogathat az emberi kapcsolatok terén, hozhat pénzügyi változást, és sokak új fejezetet is kezdhetnek életükben.

Mindeközben folytatódik a szíveket is perzselő nyár, és új szerelmek szövődhetnek: a heti horoszkóp elárulja a részleteket.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden dicséret várhat, mert egy jó ötlet pattan ki a fejedből, vagy példásan oldasz meg egy bonyolult feladatot. Bármiért is kapod, a szavak nagyon jólesnek, és tovább motiválhatnak. Szíved választottja tanácsot kérhet, ami bizalmáról árulkodik. Ha nincs kapcsolatod, egy jóképű idegen kérhet útbaigazítást, akivel azonnal meglehet a szikra. Egy mosolyon sok múlhat! Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A napok szinte elsuhannak, most mindennel flottul haladsz a munkában, és a magánélet terén is. Pároddal programok és tennivalók sora várhat rátok, de újfent egyértelművé válik, milyen nagyszerűen együttműködő páros vagytok. Szingliként randimeghívás várhat, és hirtelen fordulatot vehetnek szívügyeid. A felgyorsuló események nagyot fordíthatnak sorsod kerekén. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyeid kedvező irányt vehetnek, hála egy korábbi megfontolt döntésednek, ami most hozhatja meg gyümölcsét. Kapcsolatod harmonikusan alakul, szóba kerül egy közös utazás, ami sok olyan élményt adhat, ami még közelebb visz titeket egymáshoz. Ha nincs párod, kiegyensúlyozottnak érezheted magad egyedül is, stabilitásod és jókedved pedig kifejezetten vonzóvá tesz téged. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Egy rokonoddal az eddiginél közelebb kerülhettek egymáshoz, hála egy nagyobb beszélgetésnek, amire a hét elején kerülhet sor. Hétvégére előbújhat kreatívabbik éned, és valami látványosat alkothatsz, amivel sokáig büszkélkedhetsz majd. Pároddal felizzik köztetek a levegő, valószínűleg el sem engednétek egymást, ha néha nem lenne muszáj. Szingliként exed bukkanhat fel a látókörödben. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Jó hírekkel indul a heted egy számodra fontos dologgal kapcsolatban. Ez egészen vasárnapig hatalmas lendületet és sok pozitív energiát adhat neked. Pároddal egy új, közös terv születhet meg a fejetekben, amit kompromisszumok árán tudtok megvalósítani. Ha szingli vagy, rájöhetsz, hol, vagy hogyan hódíthatnál, és hamar kiderülhet, hogy az elgondolás tényleg beválhat. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valaki nem váltja be a neked tett ígéretét, ami bosszanthat, vagy rosszul is eshet. A legjobb, ha őszintén és nyugodtan elmondod, mi a problémád. Lehet, hogy közösen megoldjátok a kialakult nehézséget. Szerelmeddel kisebb kiruccanás, kirándulás vihet színt a hetetekbe. A nyári élmény felüdíthet titeket. Ha még várod a párod, egy barátnős programon nyílhat alkalom ismerkedni. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Egy régi álmodhoz kerülhetsz egy lépéssel közelebb, hála egy illetőnek, aki segítő kezet nyújt. Párodban pozitívan csalódhatsz, mert egy helyzetben a vártnál sokkal jobban reagálhat. Ha még egyedül vagy, kisugárzásod most mágnesként vonzhatja a pasikat: akár két hódolód is akadhat egy héten. A kérdés már csak az, te kit választanál közülük szívesebben. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Pénzügyi fordulat érkezhet el életedben, ami sokkal könnyebb időszakot indít el. Akár egy új, jobban fizető munka, akár egy váratlanul érkező összeg vagy fizetésemelés is szóba jöhet. Ha párban élsz, sokat beszélhettek a távoli jövőről, ezáltal szorosabbá válhat a kapcsolatotok. Ha nincs párod, most megfogalmazódhat benned korábbi szakításod tanulsága. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nagyobb kiadás jöhet, ami alaposan megtizedelheti tartalékaidat, költségvetésedet. Jó hír azonban, hogy egy korábbi haragosoddal jó irányban változhatnak a dolgok. Néha megéri adni egy új esélyt, ha a helyzet megengedi. Pároddal apró vita kerekedhet egy anyagi kérdés miatt, de hamar tisztázódhat. Ha nincs párod, valaki, akit régebbről ismersz, randira hívhat. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Új munkalehetőséget kaphatsz, ám azt, hogy elvállalod-e, érdemes alaposan átgondolni, mivel egy hosszú távon befolyásoló tényezőről van szó. Ha kapcsolatban élsz, kis féltékenység ütheti fel a fejét egy férfi barátod miatt. Jobb, ha idejében megnyugtatod kedvesed. Ha még nincs kapcsolatod, valaki megtetszhet, akiről még semmit sem tudsz: ideje nyomozni egy kicsit utána! Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Új barátra tehetsz szert, ami nagy érték, így szerencsésnek érezheted magad. Akár életre szóló is lehet, hála a közös hangnak és a hasonló értékrendnek. Szerelmeddel kis félreértésből egy életre szóló, vicces emlék születhet. A hét a jókedvről és a játékosságról szólhat. Ha nincs még párod, egy barát bemutathat ismerősének, akit azonnal megfog a nevetésed. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Olyan ötleted támad, aminek a megvalósítása egészen új irányba vihetné az életed. Érdemes alaposan megfontolnod a dolgot. Akár tanácsot is kérhetsz valakitől, akiben megbízol. Párkapcsolatodban a nagy beszélgetések ideje jön el. Most még jobban megismerhetitek egymás lelkét. Ha nincs párod, nézz szét egy netes társkeresőn: valaki épp rád várhat. 

 Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük