Heti horoszkóp július 27-től augusztus 2-ig: a Nyilas lehetőséget kap, a Baknak új hódolója akad

A karrier és a szerelem is tartogat biztató fordulatokat a héten.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az újabb hét egyúttal mindig újabb lehetőségeket is kínál, például arra, hogy az ember fejlődjön, vagy hogy észrevegye az élet apró örömeit. 

Akár munkahelyről, akár szerelmi ügyekről van szó, ezen a héten alapvetően pozitív változások várhatók.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A héten jó hírt kaphatsz, amitől reményteljesebben tekinthetsz a jövőre. Bár a munkahelyen sok feladatot zúdíthatnak most rád, vele járhat érte az elismerés a felettesedtől. A párod elvarázsol apró figyelmességeivel, amiket te is örömmel viszonozhatsz. Ha egyedülálló vagy, most komoly kapcsolat lehetősége helyett inkább izgalmas flörtölésre számíthatsz. Horoszkópos ékszer»

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Valaki megszegheti egy korábban tett ígéretét, ami némi bosszúságot okoz számodra. Ne bosszankodj sokat, legközelebb már okosabb, tapasztaltabb leszel. Ha közös pihenést terveztek a kedveseddel, most gördülékenyen mehet az egyezkedés és szervezés. Egyedülállóként sokan észreveszik vonzerődet, amiből randimeghívás is lehet. Horoszkópos ékszer»

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Energikusnak és aktívnak érezhet magad a héten, jobbnál jobb ötletek jutnak eszedbe, és tele vagy tervekkel. Emiatt valaki irigykedhet rád a környezetedben. Úgy érezheted, most kissé elhanyagol a párod, de ne aggódd túl. Meglehet, csupán kevesebb az ideje. A legjobb, ha megbeszélitek a dolgot. Ha szingli vagy, kitartó udvarlód akadhat. Horoszkópos ékszer»

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Kissé feszültnek érezheted magad a munkahelyeden, fontos, hogy a saját érdekeidet is tartsd szem előtt. Pihenésképp lepd meg magad valamivel, akár el is utazhatsz a hétvégére. A kapcsolatodban most körülrajong a párod. Szingliként az interneten kezdeményezhet veled érdekes beszélgetést egy potenciális párjelölt. Horoszkópos ékszer»

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Egy régi, lezáratlan konfliktus most megoldódhat egy ismerősöddel, amitől megkönnyebbülsz. Ha anyagi gondok miatt tépelődnél, vezess listát arról, mikor mire költesz. A szerelmed gyakran megnevettet, elvarázsol humorával. Vidám lesz az együtt töltött idő. Egyedülállóként egy barátod bemutathat valakinek, akihez első látásra vonzódhatsz. Horoszkópos ékszer»

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Egy ismerősöd nehéz helyzetbe kerülhet, és segítséget kérhet tőled, ám vigyázz, hogy ne merülj nyakig az ő problémájába: úgy segíts, hogy lelkileg és fizikailag is elbírd. A kedvesed váratlan, jóleső vallomással lep meg, mellyel nagy örömet szerez. Ha szingli vagy, most érdemes egy online társkeresőn szétnézni, jók az esélyeid az ismerkedésre. Horoszkópos ékszer»

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Problémás helyzetet úszhatsz meg másoknak köszönhetően. Ezért hálás lehetsz nekik, ne feledd kifejezni. A kapcsolatodban régi sérelmek törhetnek a felszínre. Ezeket átbeszélve kiegyensúlyozottabb lesz a viszonyotok. Ha nincs párod, tartsd nyitva a szemed, az utcán vagy a tömegközlekedésen is szembejöhet veled egy jóképű jelölt. Horoszkópos ékszer»

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Itt a pihenés ideje, és most pénzügyeid is lehetővé tehetik, hogy kirándulj, akár hétvégézz valahol. Ha van párod, vele kiváltképp jó ötlet elmenni egy szép helyre. Most meghatározó lesz a játékosság, új színt vihettek a kapcsolatotokba. Jelenleg nem élsz kapcsolatban? Két hódoló is a színre léphet, alaposan át kell gondolnod, melyikük a megbízhatóbb jelölt. Horoszkópos ékszer»

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Új, kecsegtető munkalehetőséget kaphatsz. Ha karrierváltáson gondolkodtál, ez remek időszak arra, hogy megtedd a döntő lépést. Állásinterjún vagy vizsgán magabiztos leszel. Párod zokon veheti, hogy most kevesebb időd jut rá. Ha leültök megbeszélni a helyzetet, megértő lehet. Szingliként egy társas programon ismerkedhetsz meg egy jóképű pasival. Horoszkópos ékszer»

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Nálad a szerelem lesz fókuszban. Most mindenki észreveszi, mennyire ragyogsz, de néhányan irigykedhetnek is rád ezért. A kapcsolatodban szenvedélyes időszak következik, nem tudtok betelni egymással. Ha szingli vagy, olyan új hódolóval hozhat össze a sors, akivel a kezdetektől egy húron pendültök. Ez bizakodásra ad okot, de ne siessetek el semmit. Horoszkópos ékszer»

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Kreatív lehetsz a héten, és egy rég dédelgetett álmod, ötleted most kivitelezésre kerülhet. A pénzügyeid is jól alakulnak, ha  figyelsz, hogy ne költekezz túl. A szerelmed féltékeny lehet, de amint tisztázzátok, hogy nincs rá oka, megerősödhet a kapcsolatotok. Ha egyedülálló vagy, egy régi barát bukkanhat fel, akiről kiderül, hogy érdeklődik irántad. Horoszkópos ékszer»

Halak (II. 20. - III. 20.)

A munkahelyen a kollégák elismerésében részesülhetsz. Ha szívességet kérsz valakitől, bizonyosodj meg róla, hogy a megfelelő emberhez fordulsz. A szerelmed a támogatásáról biztosít, most mély beszélgetésekre kerülhet sor. Szingliként, ha kimozdulsz, tartsd nyitva a szemed: lehet valaki, akinek titkon megtetszel. Horoszkópos ékszer»

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük