Heti horoszkóp július 20-tól 26-ig: a Bika szerelmes lesz, az Oroszlán sikert ér el

A heti horoszkóp szerint több szempontból is ígéretes hétre számíthatunk.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Átléptünk a nyár második felébe, ám szomorkodni semmi ok, hiszen még szinte ugyanannyi hátra van belőle, mint amennyi idő eltelt. Most épp egy eseménydús héttel folytatódik.

Egyeseknek új szerelmet, másoknak sikereket ígérnek az elkövetkezendő napok. Az emberi kapcsolatok ugyancsak fókuszba kerülhetnek.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Hét elején dicsérő szavakat kaphatsz, ami nemcsak tovább motivál, de lélekben is erősíthet. Újabb ötleted lelkendezve fogadhatja a főnököd, de legalábbis értékelheti kreativitásod. Szerelmi életedben nyugalom uralkodhat. Pároddal harmóniában, vitáktól mentesen telhetnek a napok. Ha egyedülálló vagy, most kényelmesnek érezheted a függetlenséget. Horoszkópos ékszer»

Bika (IV. 21 - V. 20.)

Számodra most minden rózsaszín lehet: ez a hét ugyanis a szerelemről szólhat. Párkapcsolatodban fellobbanhat a láng: romantikus nyáresték sora várhat titeket, és sokat beszélgethettek érzelmeitekről, terveitekről. Ha még nincs párod, új szerelem kerül kilátásba: akár első látásra is elönthetnek az érzelmek, és a dolog tartósnak ígérkezhet. Horoszkópos ékszer»

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Kisebb váratlan kiadás tizedelheti meg bankszámlád, ám egyúttal rá is ébredsz, hol spórolhatnál többet, és hogyan lehetnél a jövőben tudatosabb. Kedveseddel egy kellemes, nyári kiruccanás vihet színt a hétbe. Szingli vagy? Most érdemes szétnézned egy online társkeresőn, mert egy izgalmas és vonzó férfivel hozhat össze a sors, akiről kár lenne lemaradni. Horoszkópos ékszer»

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Szerencsésen megúszhatsz egy kellemetlenséget a munkahelyeden, ha idejében észreveszed a vészjósló jeleket, és cselekszel. Pároddal kis vita kerekedhet egy anyagi kérdés miatt, ám hamar közös nevezőre juthattok, a helyzet pedig végtére is erősít titeket csapatként. Ha egyedülálló vagy, egy férfiismerősöd felől tapasztalhatsz jeleket. Horoszkópos ékszer»

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Élményekben gazdag program várhat a héten, emellett egy komolyabb siker is koronázhatja szorgalmas munkád. Utóbbiért sokat tehettél. Szerelmeddel a nyár hátralévő részére születhet egy kolosszális tervetek: a dolog azonban kis áldozatot kívánhat. Ha egyedülálló vagy, régi párod vagy jelölted kezdhet ismét érdekelni. Érdemes megbizonyosodnod, ez-e a jó irány. Horoszkópos ékszer»

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valaki szívességet kérhet tőled, amit kis plusz szervezés árán sikerül teljesítened. Természetesen a hála nem marad el, te is számíthatsz majd rá. Párod részéről meglepetés érhet, méghozzá egy nagyon kellemes: ezek után tovább mélyülhetnek felé érzelmeid. Ha még várod a párod, egy férfi barátodra kezdhetsz más szemmel nézni: lehet, hogy többet is el tudnál vele képzelni? Horoszkópos ékszer»

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Jó híreket kaphatsz egy számodra fontos ügyben, ami nagy megnyugvással tölthet el, de további küzdésre is sarkall. Kedveseddel több, a közös jövőtöket illető elhatározás is megszülethet bennetek a héten. Ha egyedülálló vagy, most letisztulhat, kire és mire is vágyhatsz pontosan. Ez egy tökéletes kiindulópont egy új kezdet felé. Horoszkópos ékszer»

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A héten új ismerősre tehetsz szert, aki idővel jó barátod lehet. Az illetőnek egy rokonod vagy kollégád mutathat be. Szíved választottja és közted féltékenység ütheti fel a fejét. Érdemes alaposan átbeszélnetek a dolgot a nyugodt folytatás érdekében. Ha még egyedülálló vagy, jelölted körül egy másik nő legyeskedhet, amit bizonyára nem nézel jó szemmel. Horoszkópos ékszer»

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

A közeljövőben pénz állhat a házhoz, és már gondolatban költekezhetsz. Próbáld kontroll alatt tartani a gyarapodó listát, ha szeretnél takarékoskodni. A kívülállók csodálattal nézhetik a párod és közted lévő harmóniát. Sajnos egy irigyetek is akadhat. Még várod a párod? Olyasvalaki tetszhet meg, aki nem is az eseted: kisugárzása mégis egy perc alatt magával ragadhat. Horoszkópos ékszer»

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Feledékenyebb, szétszórtabb lehetsz a szokásosnál, ami kisebb kellemetlenséggel járhat. Talán el is veszíthetsz valamit, vagy elmulasztasz egy fontos dátumot. Most érdemes tudatosabban tervezni, szervezni napjaid. Szerelmi életedben kis változás következhet el: egy dolog, ami eddig feszültséget okozott benned, végre rendeződhet a lelkedben, ami harmonikusabb folytatást ígér. Horoszkópos ékszer»

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Szépérzéked kiélesedik, így ha mos szeretnél lakást csinosítgatni, megtervezni a felújítást, érdemes elegendő időt szánnod rá. Büszke leszel a végeredményre. Kedvesed segítségedre lehet valamiben, ami erősítheti azt az érzést benned, hogy rá mindig számíthatsz. Ha egyedülálló vagy, váratlan helyen és időben keveredhetsz emlékezetes flörtbe valakivel. Horoszkópos ékszer»

Halak (II. 20. - III. 20.)

Döntéshelyzetbe kerülhetsz, ám ha sokáig halogatod, akkor két szék közt a pad alá eshetsz. Ha nehéz, kérj tanácsot valakitől, aki jártas a dologban. Kapcsolatodban kisebb félreértés miatt alakulhat ki vita, de erre hamar fény is derül. Még sokáig emlegethetitek a dolgot. Szingliként egy hirtelen döntésnek köszönhetően nyílik alkalmad ismerkedni, és nem is sikertelenül. Horoszkópos ékszer»

Ezt is szeretjük