Heti horoszkóp július 13-tól 19-ig: a Halak szerencsés, az Ikreknek udvarolnak

Kedvezően alakulhatnak a dolgok: a heti horoszkóp ígéretes napokat vetít előre.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az elkövetkezendő napokat sokan szeretni fogják: szerencsés, szerelemben és pozitív fordulatokban gazdag hét elé nézünk.

Bár a munkában egyeseknél felszaporodhatnak a feladatok, mégis marad idő élvezni a nyár szépségeit, és élményekkel gazdagodni.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden kihívás várhat: olyan feladattal bíznak meg, amellyel mindeddig nem találkoztál, vagy kevés benne a gyakorlatod. Tekints úgy rá, mint egy remek tanulási lehetőségre. Szerelmeddel harmóniában telhetnek a napok, kellemes kiruccanás ígérkezik a hét második felére. Szingli vagy? Régi hódolód ismét próbálkozhat: talán már te is másként látod a dolgot. Horoszkópos ékszerek » 

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A munkában minden flottul halad, még akkor is, ha a nyári napsütés a szabadba csábít. Heted a szerelem körül foroghat. Pároddal közös jövőtök kerülhet szóba. Elképzeléseitek szinkronban lehetnek, ami sokat erősít viszonyotokon. Ha egyedülálló vagy, új kapcsolat kerülhet a láthatárra: villámcsapásként érkezhet, és elsöprő érzelmeket hozhat. Horoszkópos ékszerek » 

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Jó hírt tartogat a hét egy számodra fontos ügy kapcsán. Ez sok motivációt adhat, és új lendületet, aminek hasznát fogod venni a napokban. A munkahelyeden kissé felhalmozódhatnak a feladatok. Akkor haladhatsz jól, ha kizárod a zavaró körülményeket. Szíved választottjával a romantika jegyében telhet a hét. Ha egyedülálló vagy, mesébe illő megismerkedés várhat: a férfi azonnal ostromolni kezd. Horoszkópos ékszerek » 

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Vágyhatsz a szabad levegőre, és feltölthet, ha ki is mozdulsz: hétvégén érdemes kirándulást szervezni. Párod nagyszerű partner lehet ebben, és a közös élmény tovább erősítheti kapcsolatotokat. Ha nincs kapcsolatod, egy régi szerelmed tűnhet fel a világhálón vagy személyesen. Ha te is úgy érzed, lenne mit megbeszélnetek, akkor erre adódhat alkalom. Horoszkópos ékszerek » 

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Pénzügyeid kedvezően alakulhatnak. Egy kiadás, amit előzőleg nagyobbnak sejtettél, végül jóval kisebb lehet. A fennmaradó összegből meg is lepheted magad valamivel, de ha félreteszed, talán még büszkébb leszel magadra. Szerelmi életedben egy rég remélt, pozitív fordulat érkezhet el egyedülállóként és párkapcsolatban élőként is. Horoszkópos ékszerek » 

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Kétségeid lehetnek, hogy egy dologért érdemes-e tovább küzdened, vagy sem. Figyelj a belső hangra, és vedd sorra az észérveket is. Talán csak stratégiát kellene váltanod. Kedveseddel hét közepén örömhírt kaphattok, ami felvillanyozhat titeket. Még várod a párod? Bemutathatnak valakinek, aki első látásra felkeltheti az érdeklődésed. Idővel azonban kiderülhet egy kisebb bökkenő. Horoszkópos ékszerek » 

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Önbizalmad érezhetően növekedhet a napokban, és ezt egyrészt a karrieredben, másrészt a szerelemben is kamatoztathatod. Munkahelyeden bátrabban adhatsz hangot újító ötleteidnek, amiket érdeklődéssel fogadhatnak feletteseid. Párod csodálhatja a magabiztos kisugárzásod, és kicsit még jobban beleszerethet ragyogásodba. Szingliként egyetlen mosolyoddal rabolhatsz el egy szívet. Horoszkópos ékszerek » 

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Nagyszabású terv születhet meg benned a héten, melynek megvalósítása alapos tervezést igényel. Bár a spontaneitás egy bizonyos nézőpontból jó, ez esetben érdemes megfontoltnak lenned. Kedveseddel megbeszélhettek egy régi félreértést, ami gondtalanabb folytatást ígér. Egyedülálló vagy? Megismerheted egy barátnőd rokonát, aki egy csapásra megfoghat szövegével, humorával. Horoszkópos ékszerek » 

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

A nyári programokat most különösen élvezheted. Kellemes élményben részesülhetsz. Hála energikusságodnak, a munka is flottul mehet, de egy apróbb hibát csak kis extra figyelemmel kerülhetsz el. Szíved választottja izgalmas ötlettel állhat elő, amit közösen valósíthattok meg. Ha nincs párod, érdemes szétnézned egy online társkeresőn: hamar siker várhat. Horoszkópos ékszerek » 

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Valaki szívességet kérhet tőled, ám ezt nem sikerül teljesíteni. Ne búsulj, a fő a jó szándék! Talán egy tanáccsal is sokat segíthetsz az illetőnek. Kedveseddel romantikus nyáresték sora várhat. Valószínűleg nem vágytok majd más társaságra. Ha egyedülálló vagy, megpillanthatsz egy titokzatos idegent, aki azonnal megfog: érdemes kis időt szánni rá, hogy kiderítsd, ki ő. Horoszkópos ékszerek » 

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Két helyen kellene lenned egyszerre: nem könnyű a helyzet, de hamar meglátod, hogyan okoskodd ki, hogy végül semmit ne kelljen kihagynod. Szerelmedtől egy emlékezetes vallomást kaphatsz. Kapcsolatotokban harmónia uralkodhat. Ha nincs párod, valaki a környezetedben azt fontolgathatja, hogy felfedi vonzalmát. Könnyen lehet, hogy sejted is, ki az. Horoszkópos ékszerek » 

Halak (II. 20. - III. 20.)

Ha ügyintézés vagy állásinterjú vár, jó hír lehet számodra, hogy a héten szerencse kísérheti az utad. Szerelmed családjával, baráti körével nyílhat alkalmad a napokban alaposabban is megismerkedned. Ha még egyedül vagy, most kifejezetten élvezheted a függetlenséged. Valakit azonban épp a felszabadultságoddal foghatsz meg. Horoszkópos ékszerek » 

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük