Heti horoszkóp június 29-től július 5-ig: a Vízöntő fontos hírt kap, a Rák élete fordulatot vesz

Az új hét számos lehetőséget tartogat, érdemes kihasználni őket.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Érdemes megragadni az új esélyeket, amiket a következő hét tartogat, még ha ez nagy változást jelent is, hiszen pont ezektől lesz sokkal színesebb az élet.

Sok jegy szülötte érezhette úgy az elmúlt héten, hogy nem megy minden a tervek szerint, nekik sincs aggodalomra okuk, hiszen a következő héten új esélyt kapnak majd a hibák kijavítására. A horoszkópból az is kiderül, kik számíthatnak egy nagy szerelem felbukkanására.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Úgy érezheted, folyamatos stressznek vagy kitéve a munkahelyeden, ami a teljesítményed rovására is mehet. Érdemes egy kis pihenőre menni, hogy aztán újult erővel térhess vissza a feladataidhoz. Párod mindenben támogat majd, úgy érezheted, erősebb lett a kapcsolatotok. Szingliként próbálj sokat kimozdulni a barátaiddal, hiszen így rád találhat a nagy szerelem is. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Melléd áll majd a szerencse, ám ez apró dolgokban mutatkozhat meg, ennek ellenére örömet okoz, főleg azért, mert értékelni tudod. A kapcsolatban élők számára eseménytelen, már-már unalmas ritmusban fog zajlani a hét, próbáljátok kicsit feldobni a hangulatotokat. Az egyedülállókat a magány keríti hatalmába, de a barátok kihúzhatják őket ebből az állapotból. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyileg sikerül stabilabbá válnod, de vigyázz, ha túlságosan elbízod magad, az ismét nagy költekezésekbe torkollhat. A szerelmed jó hatással van rád, próbáld megköszönni neki valami személyes gesztussal. Ha nincs párod, készíts magadnak egy kellemes fürdőt, relaxálj, és próbáld meg élvezni az egyedül töltött időt is. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Nagy fordulatra számíthatsz a héten, ám rajtad áll majd, pozitív vagy negatív tekintetben gondolsz-e rá. A párod rossz időszakát élheti, légy mellette, segítsd át a nehézségeken, hidd el, nagyon sokat fog jelenteni neki. Szingliként fontos, hogy ne zárkózz be, tölts minél több időt a családoddal és barátokkal, hiszen így a magány is sokkal elviselhetőbb. Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Nagy öröm érhet a hét elején, és ez a további napok hangulatára is rányomja a bélyegét. Igyekezz a jó közérzetedből és nyári hangulatodból kihozni a legjobbat. Ha kapcsolatban élsz, mutasd meg a párodnak, mennyire szereted, egy közös élmény erősebbé teheti a szerelmeteket. Az egyedülállók a héten nem számíthatnak új szerelem felbukkanására, de így is élvezik az életet. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Optimistán próbálhatsz tekinteni a hétre, ám egy váratlan esemény megzavarhatja ezt. Ne hagyd, hogy kizökkentsenek, hiszen a pozitív látásmód sokat segít a mindennapokban. A kedveseddel a héten nagyon heves lehet köztetek a tűz, minden percet együtt akartok majd tölteni. Szingliként mindennél jobban vágysz arra, hogy valakihez hozzábújhass, ne aggódj, annak is eljön az ideje. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Nagy változások történhetnek a munkahelyeden, amiknek te is a részese lehetsz. Egy rég nem látott ismerős felbukkanása csak tovább tetézheti a pörgős hetet. A párod apró, rossz szokásai most még jobban idegesíthetnek, érdemes megbeszélni vele, amik a legjobban zavarnak. Ha nem vagy szerelmes, készülj, hiszen a héten téged is eltalálhat majd Ámor nyila. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A héten úgy érezheted majd, hogy minden feldühít, de igyekezz ezeken túllépni és megtalálni a megfelelő relaxációs módszert. Pénzügyileg szerencsés hét előtt állsz. A pároddal úgy érezhetitek, készen álltok a következő nagy lépésre, ami nagy hatással lehet a kapcsolatotokra. Egyedülállóként nem várt helyen találhat rád a nagy szerelem. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Késztetést érezhetsz arra, hogy újragondold az otthonod, de figyelj, hogy mindent alaposan tervezz meg, mielőtt sokat költenél. A szerelmi életed nem alakul fényesen, egy kis nézeteltérésből óriási vita válhat, de az egymás iránti érzéseitek erősebbek, így túllendültök ezen. Ha egyedülállóként éppen tetszik valaki, érdemes kezdeményezned, hiszen jó dolog is kisülhet belőle. Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Jó közérzettel vágsz neki a hétnek, ami később is kitart majd, ezt pedig a környezeted is észreveszi. Kapcsolatban élőként valami új élményre vágyhatsz, a pároddal érdemes lenne elutaznotok valahová. Ha szingli vagy, olyan ember iránt érdeklődhetsz, aki rossz döntésnek bizonyul, érdemes lehet más emberben is gondolkodni. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Fontos hírek várhatnak rád a hét közepén, amik meghatározzák majd az utána következő napokat is. Ebből igyekezz minden jót kihozni. A kedvesed rossz hangulata a te kedvedet is befolyásolhatja, de együtt sikerül felvidulnotok. Ha nincs párod, szánd a szabadidődet magad fejlesztésére: sportolj, tanulj nyelveket, vagy csak élvezd a nyár legszebb pillanatait. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

A munkahelyeden egy kisebb feszültségben lehet majd részed, ám jól jössz ki belőle, és a főnököd is értékeli majd a kitartásodat. Ha szerelmes vagy, a héten elvakíthat a rózsaszín köd, de a barátaid visszahúznak majd a földre. Egyedülállóként önsajnálatba zuhanhatsz, de minél előbb túllendülsz rajta, annál hamarabb kopogtat majd a szerelem. Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

(Borítókép forrása: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük