Heti horoszkóp június 22-től 28-ig: Az Oroszlán jól dönt, a Bika jó úton halad

A heti horoszkóp változatos napokat jósol: a szerelemben is izgalmas fejlemények várhatók.

GettyImages-123999066
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyre barátságosabbá válhat az idő, ezzel együtt az emberek hangulata is javulhat. Minél többet süt a nap, annál több lehet a mosolygós arc mindenütt.

A nyár pezsdítően hat sokak érzelmi életére, így nem is csoda, hogy a héten a szerelem kiemelten fontos szerephez jut. A következő napokban egy-egy jelentősebb döntés is esedékes lehet.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét. Egy számodra fontos ügyben jöhet kedvező fordulat. Ha már-már feladtad, most ismét felragyoghat a remény. Pároddal a nyári tervek adnak izgalmas témát, de szükség lesz a kompromisszumkészségetekre, hogy dűlőre jussatok. Még egyedülálló vagy? Egy barátnős vagy családi út lehetősége merülhet fel, ami ismerkedési lehetőséget hozhat. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Bizonyosságot nyerhetsz afelől, hogy az út, amelyet választottál magadnak, a megfelelő irányba visz. Kapcsolatodban kisebb féltékenység ütheti fel a fejét, de őszinte szavakkal hamar tisztázzátok a dolgot. Ha nincs meg a bizalom, érdemes alaposabban elbeszélgetnetek. Szingliként ígéretes ismerkedés várhat: egy tiszavirág-életűnek vélt próbálkozás hamar komolyabbra fordulhat. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Kissé szétszórt lehetsz a napokban, ezért emlékeztetőül érdemes tennivalóidról listát vezetni. Ha nem így teszel, kellemetlen helyzetbe bonyolódhatsz egy mulasztás miatt. Kapcsolatod stabil és harmonikus lehet. A hét eseménytelensége voltaképpen pozitív, és nyugalommal tölthet el. Szingliként most érdemes adnod egy esélyt az online ismerkedésnek. Valaki épp rád várhat. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valami nem úgy sül el a hét elején, ahogy tervezted. Bár ez okozhat egy kis bosszúságot, hamar rájöhetsz, hogy milyen más, sokkal egyszerűbb utat választhatsz helyette. Kedveseddel több időtök lehet kettesben. Most még jobban élvezhetitek a nyár szépségét. Ha még várod a nagy Őt, egy férfi barátod kezdhet fokozott érdeklődést mutatni irányodban. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Új lehetőséget kaphatsz. Érdeklődj, és mérd fel alaposan, előrelendítheti-e a sorsod kerekét. Végső döntésed jónak bizonyulhat. Pároddal mélyíthet a kapcsolatotokon, hogy egymás családjával, barátaival nyílik alkalom több időt eltölteni. Ha egyedülálló vagy, elsőre kellemetlennek érezhetsz egy váratlan helyzetet, azonban épp ennek kapcsán nyílhat lehetőséged megismerni jövendőbeli párod. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Egy utazás ötlete merülhet fel a napokban, mely a megszokottaktól eltérő úti cél lehet. Izgalommal tölthet el a tervezgetés, de ne feledkezz meg munkahelyi feladataidról is. A nagy szervezés közepette lemaradhatsz egy határidőről, vagy elfelejthetsz valamit. Szerelmi életedben váratlan, de annál kellemesebb meglepetés várhat, ami nagy örömmel tölthet majd el. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A napokban rendre pénzügyeiden járhat az eszed. Egy-egy dolog aggaszthat, esetleg nagyobb kiadás terhe is szóba kerülhet. Jó ötlet lehet egy költségvetés összeállítása. Szerelmed bókok tengerével halmozhat el, kisugárzásod ugyanis a szokásosnál is vonzóbb lehet. Ennek hatását szingliként is megérezheted: mágnesként vonzod a férfiszemeket, és valaki ki is szemelhet a napokban. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Bár sok munka várhat a munkahelyeden, tennivalóiddal jól boldogulsz, hála energikusságodnak és lendületednek. Magánéletedben egy barátság kerül most központba. Az illetőnek nagy szüksége lehet lelki támogatásodra. Szerelmeddel humoros és játékos hetetek lehet. Ha egyedülálló vagy, nevetéseddel ejthetsz rabul valakit. Lehet, hogy randira is hív. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Valami olyasmi történhet, ami rányomhatja bélyegét jókedvedre. Egy barátban viszont remek támaszra lelhetsz, és együtt sikerül kieszelnetek, mi derít majd jobb kedvre. Szíved választottja ugyancsak mosolyt csalhat az arcodra. Egy nagyobb beszélgetés inspiráló lehet számodra. Nincs párod? Érdekelni kezdhet egy férfi a környezetedben: érdemes kicsit többet megtudnod róla. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Pozitív heted lehet úgy a munkában, mint a magánéletben. Kiegyensúlyozottságod messziről sugárzik, ismerőseid örömmel tartózkodhatnak társaságodban. Kedveseddel közösen oldhattok meg egy apróbb problémát, ami újfent bizonyítja, milyen remek páros vagytok. Ha még egyedülálló vagy, két férfit is vonzónak találhatsz, és egyikükkel kölcsönös lehet a szimpátia. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

A héten felmerülhet egy új terv gondolata, melynek megvalósításához mások segítségére is szükséged lehet. Munkahelyeden jóleső dicséret vár, ami sok motivációt és pozitív energiát adhat. Párkapcsolatodban romantikus esték ígérkezhetnek, melyek feltölthetnek lelkileg. Ha nincs párod, egy kéretlen hódolód akadhat, akit határozott szavakkal gyorsan leépíthetsz. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Nagyobb kiadás várható a héten. Legyen bár tervezett vagy hirtelen adódó, kissé szívhatod a fogad a dolog miatt. Szerencsére különösebb nehézséget nem okoz költségvetésedben. Párkapcsolatod harmonikus lehet, még a kisebb vita ellenére is, ami egy félreértésből adódhat a napokban. Szingli vagy? Régi jelölted bukkanhat fel ismét a láthatáron: új esély, hogy összejön a kapcsolat.  Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Az első epizódban a konyhapszichológia kérdéskörével foglalkozunk. Vajon jót tesz az, ha saját magunkat analizáljuk önsegítő könyvek alapján? Van olyan, hogy túl sok terápia? Mikortól trauma a trauma? Tarts velünk, dilemmázzunk együtt!

Promóció

Ezt is szeretjük