Heti horoszkóp június 1-től 7-ig: a Bakot szerencse éri, a Rák meglepő hírt kap

Ez a hét harmóniát és kedvező fordulatokat hozhat.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elérkezett a június, és vele együtt csodás, pezsgő nyári hangulat uralkodhat el a következő néhány napban. Nemcsak a jó időnek, hanem kedvező eseményeknek is örülhetünk.

Vasárnapig pozitív hullám söpörhet végig sokak életén, ami jó hírek, örömteli szerelmi fordulatok és szerencse formájában is éreztetheti hatását.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Próbálj fokozottan figyelni, mert sajnos szétszórtabb lehetsz a napokban. Ha nem vigyázol, valamit elmulaszthatsz vagy elveszíthetsz. Kedveseddel is kibontakozhat egy félreértés, de hamar megoldódik, ha közösen átgondoljátok, hol csúsztak el az információk. Szingliként korábbi kapcsolatod vonatkozásában juthatsz fontos felismerésre.  Horoszkópos ékszerek»

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Energikusabb vagy a szokásosnál, és ez minden téren megmutatkozhat. Úgy a munkában, mint a magánéletben is flottul mehetnek a dolgok. Fontos, hogy teendőid mellett némi énidőt is szoríts, mivel a pozitív folytatás alapfeltétele, hogy pihenj. Párod egy közös ötlet megvalósítását vetheti fel, szingliként pedig olyasvalaki bukkan fel ismét életedben, akiről már lemondtál.  Horoszkópos ékszerek»

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Napjaid könnyebben telhetnek a múlt hetinél, és észrevehetően több időt és figyelmet szentelhetsz magadra és másokra. Ez feltölt, és tovább motivál. Kapcsolatodban egy őszinte beszélgetésnek köszönhetően korábbi feszültség oldódhat fel. Ha még várod a párod, letisztulhat benned, hogy kire és mire is vágysz pontosan. Ez fontos a jövőre nézve.  Horoszkópos ékszerek»

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Meglepő, de igen örömteli hír varázsolhatja szebbé a heted. A dolog pénzügyi vagy karrier vonatkozású lehet. Jókedved másokra is átragadhat, ismerőseid most feltűnően kereshetik a társaságod. Kedvesed elbűvöli ragyogásod, nem is csoda, ha bókok tengerét kapod tőle. Ha egyedülálló vagy, kisugárzásoddal rabul ejthetsz egy férfit, aki eddig csak barátként tekintett rád.  Horoszkópos ékszerek»

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Pozitívan alakulhat a hét. Többet tartózkodhatsz a szabadban, és kellemesebben telhetnek a munkán kívül töltött óráid. A mindennapokba ennek köszönhetően végre a sport is beleférhet. Szíved választottjával jól működik a kommunikáció, ezért most sor kerülhet egy fontos, előrevivő beszélgetésre. Egyedülállóként füledbe juthat, hogy tetszel valakinek.  Horoszkópos ékszerek»

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valakit füllentésen kaphatsz, ám nem vagy közvetlenül érintett a dologban. Ha jóban vagytok, megpróbálhatod jobb belátásra bírni, de ha kimaradnál a dologból, megúszhatsz egy komolyabb konfliktust. Szerelmeddel közösen jó hírt kaphattok egy dolog kapcsán, amiben mindketten érdekeltek vagytok. Ha még nincs párod, tudj róla, hogy Cupido már lesben áll!  Horoszkópos ékszerek»

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Átgondolva anyagi ügyeid, ráébredhetsz, hol veszíthetsz a kelleténél több pénzt. A felismerésnek hála hamarosan hízásnak indulhat bankszámlád. Kedvesed és közted féltékenység ébred, amit őszinte szavakkal rendezhettek. Ha egyikőtök szerelmi vallomásként értelmezi, és élvezi helyzetét, elfajulhat a dolog, és nagyobb vita kerekedhet. Szingliként exedről tudhatsz meg valamit. Horoszkópos ékszerek»

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Valaki segítséged kérheti egy olyan dologban, ami kis szervezést igényel, az illető hálája azonban minden vesződségért kárpótolni fog. Ha párkapcsolatban élsz, egy pénzügyi kérdés merülhet fel, amiben úgy juthattok dűlőre, ha kompromisszumkészek vagytok. Ha szingli vagy, egy új hódoló tűnhet fel a láthatáron, aki kitartó ostromlásba kezd. Horoszkópos ékszerek»

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Döntéshelyzetbe kerülhetsz, de ha nem határozol időben, két szék közt a pad alá eshetsz. Ha tanácstalan vagy, érdemes valaki olyanhoz fordulnod, aki jártas a kérdésben. Kedveseddel egy kisebb vita adódhat, de végül nevetésbe fulladhat a dolog, hiszen jelentéktelen lehet a dolog. Ha nincs kapcsolatod, egyik barátnőd azt tervezheti, bemutat valakinek. Érdemes adni egy esélyt. Horoszkópos ékszerek»

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A következő napokban Fortuna kegyeibe fogad, ami több helyzetben is megnyilvánul. Elkerülhetsz egy hibát a munkában, és egy már-már elszalasztott lehetőséget is sikeresen kihasználhatsz. Párban is szerencsésnek érezheted magad. Kedveseddel tökéletes harmónia várhat. Végül egyedülállóként is jókor lehetsz jó helyen, és megismersz valakit, aki azonnal megfog. Horoszkópos ékszerek»

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Heted tevékeny lehet és sikeres, ami nagyban hozzájárul a kiegyensúlyozottságodhoz. Pároddal egy remek ötletetek támadhat, aminek a megvalósítása kis szervezést igényel, de a közös gondolkodás még inkább összehozhat titeket. Ha még egyedülálló vagy, váratlan helyzetben keveredhetsz flörtbe, amiből randimeghívás is lehet. Horoszkópos ékszerek»

Halak (II. 20 - III. 20.)

Felszaporodhatnak munkahelyi teendőid, de egy készséges kolléga nagy segítségedre lehet. Ne feledd kifejezni a hálád. Pároddal egy mélyebb beszélgetés ígérkezhet. Rád bízhat egy titkot is, ami bizalmának jele. Ha még nincs kapcsolatod, egyelőre nem várható nagy változás. Valaki azonban azt tervezheti, végre felfedi előtted vonzalmát. Horoszkópos ékszerek»

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük