Heti horoszkóp május 18-tól 24-ig: a Nyilas szerencsés, a Halak jó hírt kap

Fortuna sokak mellé odaszegődik a napokban.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Imádjuk a napsütést, és ez abban is megmutatkozik, hogy mindenki picivel többet mosolyog a héten a szokásosnál. Pozitív gondolatok uralkodhatnak el.

A jókedvre pénzügyi szerencse és szerelmi fejlemények is okot adhatnak. Részletek a horoszkópban!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Élvezed a tavaszi időt, és sok-sok pozitív energiád a környezetedre is kihat. Párkapcsolatodban is érdemes a kedvező hullámot kihasználni és megbeszélni egy fontos kérdést, amiben közösen kell döntenetek. Ha egyedülálló vagy, kisugárzásod mágnesként hathat a férfiakra. Valaki próbálja összeszedni a bátorságát, hogy kezdeményezzen. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Harmóniában telnek napjaid, ami nemcsak a magánéletben, de a munkában is megmutatkozik. Az eluralkodó nyugalomnak köszönhetően sokkal motiváltabb és termékenyebb lehetsz, kreativitásod a tetőfokára hág. Pároddal egy apróbb féltékenységi vitátok támadhat, de nevetésbe fullad. Ha szingli vagy, kéretlen hódolód akadhat a napokban. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Humorod nem ismer határokat. Csak úgy sziporkázhatsz a napokban. Az emberek szívesen beszélgetnek veled, és másokat is könnyen felvidíthatsz. Vonzerőd a párod szemében is nőhet. Vidámságod szerelmi bájitalként hathat rá. Még keresed a nagy Őt? Barátnőd azt tervezheti, vakrandit szervez neked: érdemes adni egy esélyt! Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Több pihenésre lenne szükséged, és a szabadba vágyhatsz. Talán itt az ideje kivenned néhány napot, hogy töltődhess. Igyekezz mindennap legalább fél órácskát magadra szánni. Sokkal kiegyensúlyozottabb leszel. Párkapcsolatodban apró vita lehet, de őszinte szavakkal elsimulnak a dolgok. Szingliként egy jóképű pasin akadhat meg a szemed a közösségi hálón. Ideje nyomozni!  Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Hatékony és ügyes leszel a munkában, amit a főnököd sem hagy szó nélkül. Egy kollégádnak még segítségére is lehetsz. Párkapcsolatodban javul a kommunikáció és a kompromisszumkészség. Most remekül működtök együtt. Ha nincs párod, valaki sokat járhat az eszedben. Csak jelölt, vagy már ismered? Akárhogy is, jó tervet szőhetsz, hogyan hódíthatnád meg. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Pénzügyeid kitűnően alakulnak. Jobban állhatsz, mint máskor a hónak ebben a szakában. A pluszt mindenesetre ne költsd el azonnal, inkább fontold meg a sorsát. Kapcsolatodban a humor és a játékosság kap most főszerepet, ami még inkább összehozhat téged a kedveseddel. Még egyedül vagy? Nem sokáig: valaki randira hívhat, akár már a héten. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valaki nagyobb szívességet kérhet tőled, de ennek teljesítése a részedről is áldozattal járhat. Gondold át, és próbáld úgy intézni a dolgot, hogy a te érdekeid se sérüljenek. Ha arra jutsz, bátran mondj nemet. Tanácsod is sokat jelenthet. Szerelmi életedben egy régen remélt fordulat érkezhet el mind kapcsolatban, mind egyedülállóként. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Sok dolgod lehet, és a temérdek teendő gondterheltté tehet. Próbálj priorizálni, és igyekezz tartani a napirended. Ha sikerül, minden zökkenőmentes lesz. Ne aggódd túl a dolgokat. Szerelmeddel egy, a távoli jövőben esedékes program megszervezése adhat több alkalommal is beszédtémát. Szingliként nézz fel egy randioldalra, mert sikered lehet. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Szerencse kísér a héten, ami főleg a pénzügyeid terén mutatkozik meg. Több ízben is jóval ár alatt lehet alkalmad vásárolni. Büszke lehetsz rá, hogy jó szemed van az akciókhoz. Szerencsés lehetsz szerelmi téren is. Kedveseddel elkerülhettek egy vitát, hála egy véletlennek. Ha nincs párod, az a férfi küldhet feléd jeleket, aki egykor neked is tetszett. Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Új terv születik meg a fejedben, de a megvalósításába ne vágj bele meggondolatlanul. Akkor sikerülhet jól, ha alaposan átgondolod, mit hogyan és miért fogsz tenni. Kapcsolatodban fellobban a láng. Pároddal turbékoló galambokként élvezhetitek egymás társaságát a napokban. Ha még keresed a párod, egy régi jelölted ismét felkeltheti az érdeklődésed. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Kiegyensúlyozottan telhet a heted, amit környezeted is észrevesz. Bókokból nem lesz hiány, annyi bizonyos. Különösen akkor, ha párban élsz. Kedvesed rajonghat a mosolyodért. Harmonikus napok várhatnak rátok. Amennyiben épp nincs senkid, ez kíváncsivá tehet: valaki titkon sokat gondolhat rád mostanság. A rejtélyes hódoló kilétére talán van is egy tipped. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Remek hírrel indul a heted, mégpedig egy számodra fontos, régebb óta terítéken lévő ügy kapcsán. Most úgy tűnhet, előrelépés történik. Párkapcsolatodban a nosztalgia lesz jellemző. A régi emlékek emlegetése okot adhat az újak keresésére: tervezgessetek a jövőre nézve! Ha egyedülálló vagy, exed kapcsán juthatsz egy nagyon fontos következtetésre. Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük