Heti horoszkóp május 4-től 10-ig: a Kos új utak után néz, a Halak fontos ügyén segítenek

A napokban magánéleti fejlemények és munkahelyi irányváltás lehetősége is ígérkezik.

csaj-tea-otthon
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A megpróbáltatásoktól fáradtan, de mégis pozitívan telhet a hét, ugyanis úgy a munka terén, mint a szerelemben is, kedvező események várhatók.

Bár most is lehetnek apróbb bökkenők, kihívások, de a jó energiák segítenek boldogulni az adódó helyzetekkel. A heti horoszkóp részletes képet ad vasárnapig.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Felmerülhet benned a munkahelyváltás gondolata. Ha szétnézel, akár találhatsz is valami vonzót. Bármilyen hívogató is az új út, dönts körültekintően és megfontoltan. Pároddal lehetőségetek nyílik egy elmélyültebb beszélgetésre, mely erősíti viszonyotokat. Szingliként most érdemes szétnézned egy netes társkeresőn, mert siker várhat. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Pénzügyeid remekül alakulhatnak. Igazán elégedett lehetsz magaddal a spórolás terén, a napokban ugyanis a megszokottnál több pénz marad a zsebedben. Kedveseddel csak úgy repülnek a napok. A kettőtök boldogsága a szeretteitek számára is öröm lehet. Ha nincs párod, egy ártalmatlan csevegés flörtbe csaphat át férfi ismerősöddel. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Új ismerőst ajánlanak figyelmedbe, aki később sokat segíthet neked egy megoldandó feladattal kapcsolatban, vagy akár tapasztalatával is. Egyedülállóként jelölted kapcsán biztató híreket kaphatsz. Van kapcsolatod? Párodnak a segítségedre lehet szüksége egy döntés meghozatalában. Légy ott neki, amikor kérdez, és figyelj rá. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Jó hírekkel indul a hét, és azzal is zárulhat. Az egyik egy rég dédelgetett álmod kapcsán érkezhet. Most új fény vetülhet a dologra, ami új reményt ad. Szerelmed bókok tengerével áraszthat el, hiszen vonzóbb aligha lehetne kisugárzásod. Ezt egyedülállóként is érzed: most több pasi is érdeklődést mutathat irántad. Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valakiben kellemesen csalódhatsz a napokban. Az illetőt korábban egész másnak gondolhattad, és nem számítanál egy reakciójára. Viszonyotok új alapokra helyeződik. Pároddal közösen kell megoldást találnotok valamire, és sikerül is, hiszen most még hatékonyabban működhettek együtt. Szingliként kéretlen hódolód akad: légy határozott, és háríts, ha nincs tetszésedre a dolog. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Döntéshelyzetbe kerülsz. Egy olyan kérdés merülhet fel, ami hosszú távon hatással lehet az életedre. Mérlegelj okosan! Ha nincs párod, egyik barátnőd ismerőse, akit a közösségi oldalon pillantasz meg, első látásra megtetszhet. Párkapcsolatodban fontos mérföldkőről eshet szó: bármi is legyen, a komoly beszélgetés építő jellegű lesz. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Anyagilag felmerülhet egy kis nehézség. Ne aggódj, inkább készíts egy jó tervet. Ha ez megvan, sokkal nyugodtabb leszel, mert átlátod a lehetőségeid. Kedveseddel jól működhet a kommunikáció, a kompromisszumkészségetek is segít a hét folyamán. Ha nincs párod, exed juthat eszedbe. Most tisztulhat le, korábbi szakításotokból mit nyertél. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Most jobban alakulhatnak dolgaid. Pozitív energiák lengik be napjaid, jókedved pedig le sem tagadhatnád. A harmóniába szinte semmi nem rondít bele. Szíved választottjával minden csodásan alakulhat, és fontos szerephez juthat a humor. Egyedülállóként egy munkatárs vagy partner foglalkoztathat, de vigyázz, nehogy a karriered bánja! Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Munkádban olyan feladattal bíznak meg, amiben nem vagy egészen jártas, de ha bízol magadban, nem lesz probléma. A fő, hogy merj kérdezni. Szerelmeddel kis féltékenység visz fűszert a napokba, de hamar tisztázódhat a helyzet. Nincs párod? Egyik régi hódolód tűnhet fel ismét a láthatáron. Most téged is jobban érdekelhet. Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Nálad az érzelmek kerülnek most fókuszba. Rokonoddal, barátoddal kisebb nézeteltérésbe bonyolódsz, de a békülés is hamar eljön, hála az őszinte kommunikációnak. Párban élőként és egyedül is régi vágyad valósulhat meg a szívügyek terén. Szerelmi életedben rég remélt változás jöhet, ami hosszú távú lesz. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Egy távoli jövőben esedékes utazás gondolata merül fel a héten, ami nagyon izgalmasnak ígérkezik. Tele lehetsz tervekkel, lelkesedéssel. Bár még sok elintéznivaló vár, de gondolatban szinte már el is indultál. Szingli vagy? Érdemes kimozdulnod a héten, amennyire lehet, ne engedd, hogy teljesen leverjen a bezártság. Pároddal a kezdeteket idéző romantikus randi vár. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Egy számodra fontos ügyben kapsz nagyon jó segítséget. Ennek köszönhetően nagy lépést tehetsz célod elérése felé. Párod meglepő dolgot tesz vagy mond a napokban, minek hatására szinte új embert ismerhetsz meg benne. Szingliként az online ismerkedés ígéretes a héten, valakit nagyon megfog a mosolyod. Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük