Heti horoszkóp április 27-től május 3-ig: a Nyilast öröm éri, a Skorpió új projektbe fog

Dacára annak, hogy más ez a tavasz, szép napoknak örülhetünk.

GettyImages-490366172
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Alig érkezett meg, máris búcsúzik az április. A beköszöntő májussal optimizmust erősítő pozitív energiáknak is örülhetünk.

A napokban amellett, hogy a szerelemben is várhatók események, más szempontból is hangsúlyt kap a magánélet, az emberi kapcsolatok, de az önismeret is.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Sok új ötletre számíthatsz a napokban, részint a munkádban, részint a magánéletedben. Ha valóban jónak tűnnek, és van alkalmad, valósíts meg egyet-kettőt. Az alkotás most fel fog tölteni. Párkapcsolatodban egy régi félreértés tisztázódik. Ha egyedülálló vagy, exed járhat sokat a fejedben, mert rájössz valamire. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jó hírekkel indulhat a heted, hét vége felé pedig siker koronázhatja egy nagyobb lélegzetvételű munkád. Kapcsolatodban harmónia és kiemelkedően jó kommunikáció ígérkezhet. Ha még várod a párod, akkor most érdemes szétnézned egy online társkeresőn, mert valaki épp rád várhat. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Két kecsegtető lehetőség közül kell választanod a héten. Bár nem lesz könnyű, egy hozzád lelkileg közel álló illető szavai sokat segíthetnek a döntésben. Pároddal egy távoli jövőben megvalósítható utazás gondolata merül fel. Informálódjatok a neten! Szingliként egy férfi kolléga felől érkezhetnek korábban nem tapasztalható jelek. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valaki szívességet kérhet tőled, annak teljesítése azonban számodra is öröm lesz. Kedveseddel egy apró vita vethet árnyékot az amúgy zavartalan napokra, de őszinte szavakkal hamar tisztázódhatnak a dolgok. Ha egyedülálló vagy, egy régi jelöltedre bukkanhatsz a Facebookon, aki újfent felkelti az érdeklődésed. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Mosolygós és optimista lehetsz a napokban. Pozitív energiáidnak hála, a munkáddal, otthoni teendőiddel is jól haladhatsz. Szíved választottja egy döntésében kérhet tőled tanácsot. Érdemes alaposan megfontolnod, mit mondasz. Szingli vagy? Titkos hódolód lehet, aki nagyon sokat gondol rág. Vajon ki ő? Horoszkópos ékszer »

 

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Aggodalmaskodhatsz valami miatt, de ha megbeszéled valakivel a dolgot, jobban érezheted magad. Párkapcsolatodban kisebb féltékenységi vita lobbanhat fel, de édes lesz a békülés. Ha nincs most párod, ezekben a napokban letisztulhat benned, pontosan mire és kire is vágysz szerelmi téren. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Hiányozhatnak az átlagos napok, és ez beárnyékolhatja a kedved. Igyekezz olyan dolgokkal tölteni szabadidőd, amire máskor nem volt időd, de örömet okoznak. Pároddal egy mélyebb beszélgetés vihet titeket egymáshoz lelkileg még közelebb. Egyedülálló vagy? Egy férfi ismerősöd feltűnően sok figyelemmel tüntethet ki. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Új ötleted támad, amit otthonod szépítésére valósítanál meg. A projekt izgalmasnak ígérkezik, ami lelkesít, új lendületet és motivációt adhat. Kedveseddel egy mindkettőtök számára jó hírt kaphattok. A közös öröm még közelebb vihet érzelmileg. Ha nincs kapcsolatod, egy kéretlen próbálkozót kényszerülhetsz elküldeni. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Hét közepén öröm érhet. Egy számodra jelentős dolgot érinthet, amiért talán sokat is dolgoztál a múltban. Szerelmeddel sokat nosztalgiázhattok a héten. Emlékeitek új ötleteket is adnak, hogy miket próbálnátok ki, hová mennétek el majd a jövőben. Ha egyedülálló vagy, régi párod bukkanhat fel a láthatáron. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Napjaid sok feladatot tartogatnak, de a humor átsegít a sűrű tennivalókon. Most az átlagosnál többet mosolyoghatsz, pozitív energiáidnak hála. Szerelmeddel játékos, viccelődő kedvetekben lehettek, ami a mostani körülmények közt kész ajándék. Ha nincs kapcsolatod, valaki érdekelni kezdhet, akire eddig barátként néztél. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Kiadásaidról érdemes alaposabban is elgondolkodnod, hogy minden zökkenőmentes legyen a pénzügyeidben. Szíved választottjával harmóniában telhetnek a napok, és egy fontos kérdésben is kompromisszumra juthattok. Szingliként most kifejezetten élvezheted a függetlenséget. Cupido pont erre várt: már lesben áll! Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20. )

Többszöri próbálkozásra sem sikerül valami. Ilyenkor érdemes elgondolkodni egy B verzión, ami talán hatékonyabb vagy jobb is az elsőnél. Előfordulhat, hogy nem véletlen, hogy a bizonyos dolog kudarcba fulladt. Munkádban megoldást találsz egy felmerülő problémára. Szerelmi életed kedvező változást hozhat. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük