Heti horoszkóp április 13-tól 19-ig: a Nyilas jó lehetőséget kap, a Bak váratlan fordulatra számíthat

A hét sok jó energiával erősíthet bennünket.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a vírushelyzet miatt a legtöbb ember számára a négy fal közt telnek a napok, a húsvét ünnepiségéből mégis jut mindenki szívébe egy csipetnyi, ami sok pozitív energiát adhat. Ez most nagyon jól jön, és erőt adhat a további napokra is.

Sokan számíthatnak most várt vagy váratlan fordulatokra is, az új helyzetekkel azonban kis odafigyeléssel mindenki flottul boldogulhat, legyen szó szerelemről vagy akár munkát érintő változásokról.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A húsvéti napok, ha kicsiben is, de kedvesen telhetnek házad táján. A hét magánéleti változást hozhat: egy régi ügy végre megoldódhat, így ennek a terhe lekerül a válladról. Felszabadultabb és nyugodtabb lehetsz. Pároddal is harmonikusabban telnek a napok, és most a szokásosnál többet nevethettek. Ha még keresed a párod, akkor egy váratlan helyzetben, a neten lehet lehetőséged megismerni őt: rajtad is múlik, sikerül-e. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A helyzet dacára is harmóniában telhetnek napjaid, amiben szerepet játszhat a húsvéti ünnep szépsége. Most a munkában és a magánéletben is minden jól mehet, még ha napjaid szinte 100%-ban a négy fal közt is lehetsz. Szerelmi életedre így több időd marad, ami a kapcsolatodra kifejezetten jó hatással lesz. Szíved választottjával egy újabb lépcsőfok meglépése merül fel. Egyedülállóként első látásra szerethetsz bele valakibe, akit ismerősöd ismerősei közt láthatsz meg a közösségi oldalon. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Valakiben csalódhatsz, mert nem tartja be neked tett ígéretét. Fontold meg, volt-e szándékosság a háttérben, vagy véletlen alakult így a dolog. Ez segít tisztább fejjel gondolkodni. Ha első haragod elillant, egy telefon segíthet rendezni a félreértést. Pároddal egy távoli jövőben esedékes program tervezgetése visz több színt a hetetekbe. Egyedülállóként a húsvét hozhat szerencsét: egy férfiismerősöd virtuális locsolkodás címén kereshet meg egy üzenetben, ám valószínű, később többet is szeretne. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A húsvéti napok ugyan nem az eredeti elképzelésed szerint alakulnak, de ne aggódj, mert sok olyan pozitív érzelem és gondolat születik meg benned ennek hatására, ami egyébként talán elkerült volna. Örömhírt kaphatsz a napokban egy olyan dolog kapcsán, ami régóta a szívügyed. Pároddal egy mélyebb beszélgetés várhat, ami üdítően hathat majd. Szingliként egy netes társkeresőn sorra hódítasz pozitív kisugárzásoddal, sőt, akár több jelentkeződ is akadhat vasárnapig. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A rendhagyó húsvét sok alkalmat ad arra, hogy mindenféle kreatív elfoglaltsággal tellesd az időt. Ami a többi napot illeti, régi, jó döntésed most hozza meg a gyümölcsét. Légy résen, mindeközben egy újabb várhat, ami alapos mérlegelésre vár. Kedveseddel közösen kaphattok egy jó hírt, ami nemcsak feldob, de egy nagyszabású új tervet is szül a fejetekben. Egyedülállóként a netes ismerkedésben légy óvatos, ne higgy el mindent. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Talán épp a húsvét miatt, vagy annak dacára, de sok munkád összegyűlhetett a hétre. Ha csak sikerül, ne stresszelj, végül minden ki fog alakulni: priorizálj, készíts tervet, és minden flottul megy majd. Szerelmeddel egy pénzügyi kérdésben kell dűlőre jutnotok, ami menni is fog, ha kompromisszumkészek lesztek. Ha nincs párod, izgalmas flörtbe bonyolódhatsz egy netes fórumon, és talán hamar át is léptek egy privát beszélgetésbe. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

A húsvét másképp alakulhat, mint hitted, de így sem alakul feltétlenül rosszul. Amint elfogadod a jelen szituációt, máris megkönnyebbülhetsz és minden jóra fordul. A héten érdekes meglepi is vár: rég nem látott, elveszett holmid kerül elő valahonnan, ami nosztalgikus érzéseket ébreszthet benned. Pároddal ez a hét a beszélgetésről, egymás még alaposabb megismeréséről szólhat. Ha nincs kapcsolatod, most letisztul benned, kire vágysz. Ebben segít egy jó beszélgetés a barátokkal, családdal, ha nem együtt éltek, most virtuálisan. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Ha már szülő vagy, húsvétotok rendhagyó, mégis nagyon emlékezetes lehet. Ha még nem akkor pedig ez a húsvét az érzelmi oldalról sokkal gazdagabb lehet számodra, mint bármelyik másik az elmúlt években. A hét többi részében munkád kapcsán sok-sok elfoglaltság, akár túlóra is várhat. Ne aggódj, mindennel boldogulsz, csak igyekezz tartani ütemterved. Kapcsolatodban jó most a kommunikáció, így érdemes a halogatott kérdéseket szóba hozni. Szingli vagy? Szövegével vesz le egy pasi a lábadról, akivel egy ismerkedős mobilappon találkozol össze. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Bár sok locsoló nem érkezik idén, a húsvét mégis szép lehet, és sok jó energiával tölthet fel, aminek most igazán nagy hasznát veszed. Munkád végzésében új lehetőséget kaphatsz. Ne hamarkodd el a döntést, a feladat nehezebb lehet, mint elsőre gondolod. Fontold meg, mi a legjobb neked hosszú távon. Kedveseddel egy következő lépcsőfok megtételét hozhatjátok rendre szóba: érik a gondolat. Ha egyedülálló vagy, egy régi jelöltedre bukkanhatsz a neten: vajon mi lehet vele mostanság? Nyomozz kicsit! Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Ez a húsvét más lehet, mint a többi, de ne búslakodj, ha nem érkeznek tucatjával locsolkodók: annál többen gondolhatnak rád, vagy kereshetnek meg SMS-ben, online üzenetekben. Egy váratlan, de annál szerencsésebb fordulatnak hála, közelebb kerülhetsz egy régi álmod megvalósításához. Pároddal közös ötlet merül fel, de a részletek próbára tehetik a kompromisszumkészségeteket. Szingliként egy jóképű férfiismerősöd jeleket küldhet feléd a közösségi oldalon, de egyelőre nehezen olvashatsz belőlük. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Ha eredeti húsvéti programod meg ishiúsult, érdemes magad, magatok egy jó kis filmmaratonnal és finomságokkal megvigasztalni. Hét közepén nagyszerű ötleted támad egy régi kellemetlenség vagy helyzet megoldására. A briliáns gondolat megvalósítása ráadásul nem is lesz időigényes. Pároddal többet beszélgettek a szokásosnál, ami most rátok is férhet a jelen helyzetben. Ha nincs párod, az online társkeresés hozhat sikert: nem vagy tag? Regisztrálj és próbálj szerencsét! Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Már a jövő évi húsvétot tervezhetitek, ami bizony, meg is könnyítheti azt, hogy az idei évben másképpen alakul az ünnep. A napokban egyébként döntéshelyzetbe kerülhetsz, és jövőd befolyásoló dolog lévén ne is kapkodd el: a legjobb, ha telefont ragadsz és tanácsot kérsz valakitől, aki ebben a kérdésben jártas. Ha van kapcsolatod, egy kisebb vitától eltekintve nyugodt lehet a hetetek. Ha egyedülálló vagy, jelöltedről érdekes infóra bukkanhatsz a neten. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban a cancel culture, azaz az eltörléskultúra került terítékre. Mikor született meg, és mit jelent a cancel culture kifejezés? Miért veszélyes jelenség? Kik azok a híres személyek, akik érintettek? Honnan tudjuk, hogy valósak-e az ellenük felhozott vádak? Hogyan befolyásolja az eltörléskultúra a stand up comedy műfaját?

Promóció

Ezt is szeretjük