Heti horoszkóp március 30-tól április 5-ig: a Kos jó híreket kap, a Bikát öröm éri

A heti események bizakodásra adnak okot több okból is.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Türelmet és erőt próbáló hetek ezek, ám szerencsére nap nap után lehetnek apró örömök, amelyek mosolyt csalhatnak az arcokra.

A következő napok sem telnek el izgalmas események, szerelmi fordulatok nélkül. Részletek a horoszkópban!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Jó hírekkel indulhat a heted, valószínűleg munka vonatkozásában. Egy korábbi ötleted beválhatott, esetleg megkapsz egy pozíciót, amiben reménykedtél. Párkapcsolatodban sok beszélgetés várhat, javarészt távoli jövőtök jöhet szóba. Ha nincs párod, egy régi szerelmedbe futhatsz bele a közösségi oldalon: ha szingli, és úgy érzed, lenne még jövőtök, jelöld be! Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A home office vagy megváltozott munkarend ugyan kissé kibillenthetett a tempódból, de a napokban minden rendeződni látszik. Elégedett lehetsz magaddal, de jókedved egy váratlan örömhír is tetézi. Kedvesed a héten egy mondatával nagy meglepetést okozhat. Ha nincs kapcsolatod, az online ismerkedés tartogat most sikert. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Bár szokatlan lehet számodra a négy fal közt lenni, mégis türelemmel viselheted a dolgot. Ebben az segíthet, ha mindig találsz kedvedre való szabadidős elfoglaltságot. Szíved választottja féltékeny lehet egy illető miatt, aki közös ismerősötök. A félreértés hamar tisztázódhat. Ha szingli vagy, most kis türelemre van szükség, de a fordulat már közeleg. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Új feladattal bízhat meg főnököd, amit elsőre bonyolultnak tűnhet megoldani. Ha végiggondolod, és hiszel magadban, nem lesz gond. Szerelmeddel közösen kell megoldanod egy hirtelen adódó helyzetet. Újfent bebizonyosodik, hogy remekül tudtok együttműködni. Szingliként valaki titkon sokat gondolhat rád. Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Ezen a héten kifejezetten jól jöhet neked a több otthon töltött idő, mert sok házimunkával utolérheted magad. Párkapcsolatodban jól működhet a kommunikáció, ez főleg a mindennapi dolgok egyeztetésében nyilvánul meg. Ha nincs kapcsolatod, az egyik társkeresőn két pasi is akadhat, aki megtetszik. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Sok munkád lehet, és stresszelhetsz is miatta, de próbálj úgy tekinteni ezekre a hetekre, mint egy átmeneti időszakra. Kis kitartás kell csupán, és újra visszaáll majd a régi rend. Pároddal jól eshet megbeszélni gondolataid, ő tud igazán megnyugtatni. Szingliként sokszor eszedbe juthat exed. Érdemes elgondolkodnod, mi lehet ennek az oka. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Egy kolosszális, kreatív ötleted támadhat, amit azonnal meg is szeretnél valósítani. Ne ugorj azonban bele meggondolatlanul: egy jó terv garantálhatja a sikert. Kedveseddel aprócska vita adódhat, ám ahogy jött, úgy el is illan, és minden zavartalanul mehet tovább. Ha egyedülálló vagy, régi hódolód írhat ismét üzenetet. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Hét elején több nekifutást igényelhet egy probléma megoldása, de kitartásod siker koronázhatja. Ha bízol magadban, az sokat segíthet. Szerelmeddel is másképp telnek a hetek most. Jó, ha beszélgettek róla, mi miért van úgy, ahogy. Ez segíthet belátni, nincs probléma. Szingliként ez a feltöltődés ideje, készülj az elsöprő szerelemre, ami közeleg. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Pénzügyeid érdemes most alaposabban végiggondolni. A több szabadidő erre remek alkalmat ad. Rájöhetsz, hogyan spórolj több pénzt. Szerelmeddel egy régen egyeztetett programot kényszerülhettek lemondani, de ne csüggedj: fő az óvatosság! Ha nincs kapcsolatod, egy férfiismerősöd kezdhet üzengetni: úgy tűnhet, udvarol! Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Bár a tavasz mágnesként vonzhat, próbáld elterelni a gondolataid: lakásodban is varázsolj virágos, színpompás hangulatot. Meglévő kellékekből újat alkotni a legizgalmasabb kihívás az otthonszépítésben. Szerelmi életedben nyugalom és csend lehet, párban és egyedül sem várható meghatározó fordulat. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Felfedezhetsz magadban egy új tehetséget. Talán a festés vagy az éneklés az, esetleg kiderült, milyen ügyesen varrsz? Bármi is az, gazdagabbá váltál, mert egy jó hobbi óriási érték az ember életében. Pároddal nosztalgikus hangulatban telhet a hét, egyedülállóként pedig régi szerelmed járhat sokat eszedben. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Hiányolhatod szeretteid, de ne feledd, hogy rokonaid, barátaid vagy kollégáid hívhatod, vagy írhatsz is nekik, így máris könnyebb lehet türelmesnek lenni. Szerelmeddel a közös nevetés segíthet múlatni az időt. Ha még várod a nagy Őt, bármilyen komolytalannak hitted, egy letölthető app hozhat az életedbe egy férfit. Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük