Heti horoszkóp március 16-tól 22-ig: a Rák szívügyekben, a Bak pénzügyekben szerencsés
A horoszkóp szerint a következő napokban sokan Fortuna kegyeibe kerülnek.

GettyImages-542717423
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Nagy léptekkel közeleg a tavasz, már csak egy kicsit kell várni, hogy zöldellő lombok közt csiripelő madarakra ébredhess. Addig is lesz, ami mosolyt csaljon az arcodra!

A következő napokban sokan részben a szerelemben, részben a pénzügyek terén számíthatnak szerencsés eseményekre. Hogy te is közéjük tartozol-e, az kiderül a részletesebb előrejelzésből.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A héten apró tennivalók egész sokasága tehet a szokásosnál elfoglaltabbá. Szerencsére nagyon jól bírod a gyűrődést, és remekül meg tudod szervezni a dolgaidat. Ha párban élsz, kedveseddel a távoli jövő kerülhet szóba, és mélyebb beszélgetésekre kerülhet sor. Szingli vagy? Számodra most az online ismerkedés hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

A napokban pénzügyeid kapcsán támadhat egy forradalmi ötleted, ami a későbbiekben elhozhat számodra egy vágyott agyagi gyarapodást. Szerelmeddel több időtök lehet kettesben lenni, és alkalmatok nyílhat a nagy sorozat- vagy filmmaratonra is. Ha nincs párod, egy olyan férfi kerülhet képbe, aki rendkívüli hatással lehet rád. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Remek ötleted támad egy régebb óta fennálló kényelmetlenség megoldására. A dolog olyannyira beválhat, hogy akár másnak is javasolnád, de ne feledd, mások helyzete a tiédtől eltérő is lehet. Szíved választottja jó hírekkel állhat eléd, ha párban vagy. Ha nem, akkor egy egészen váratlan illető kezdhet egyre egyértelműbb jeleket küldeni feléd. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valaki szívességet kérhet tőled, de nehézségekbe ütközhetsz teljesítése közben. Ne érezd rosszul magad, a szándékod az igazán lényeges. Egy jó tanáccsal is sokat tehetsz. Szerelmi életedben szerencsés lehetsz. Kedveseddel elkerülhetsz egy kellemetlen vitát, hála egy jó megérzésnek. Szingliként összefuthatsz titkos jelölteddel, kétszer is. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Kellemes meglepetésben lehet részed a napokban egy olyan dolog kapcsán, ami aggaszthatott vagy bosszanthatott. A dolog jóra fordulásától egészen megkönnyebbülhetsz. Ha párban vagy, most remek lehet kedveseddel a kommunikáció, jól meg tudtok beszélni bármit. Szingli vagy? Egy netes társkeresőn izgalmas flört várhat. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Szaktudásodnak nagy hasznát veheted te magad és mások is, akik veled dolgoznak. Felettesed csodájára járhat, milyen remekül helytállsz. Ha párban vagy, a hetetek harmóniában telhet. Szinte félszavakból értitek egymást. Egyedülállóként exed vagy volt jelölted juthat eszedbe újra és újra. Gondold át, mi és hogyan is történt köztetek a múltban. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Pénzügyek aggaszthatnak, de valakinek a környezetedben nemcsak megnyugtató szavai, de ötletei is lehetnek számodra. Mindenképpen hallgasd meg, de mielőtt azokra támaszkodnál, alaposan gondold át a dolgokat. Szerelmi életedben elérkezhet egy pozitív fordulat, amire régóta várhattál egyedül és párban is. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Kicsivel ingerlékenyebb lehetsz a héten. Fáradtságod és a téged aggasztó dolgok lehetnek a háttérben. Próbálj többet pihenni, ez már önmagában is sokat segíthet. Pároddal a humor segíthet átlendülni egy-egy adódó vitán. Ha nincs most kapcsolatod, egy pasit a mosolyoddal nyerhetsz meg. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Pletyka juthat a füledbe valakiről, de az lehet a legokosabb, ha inkább kimaradsz a dologból. Ha magad is pusmogni kezdesz az illető háta mögött, később a jó viszonyotok bánhatja. Szerelmeddel egy nyári utazás lehetősége kerülhet szóba. Bár messze van, máris izgalmas lehet a tervezgetés. Szingli vagy? Valaki titkon kiszemelhet magának. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Anyagiakban kifejezetten szerencsés heted lehet. Sok mindent sikerülhet olcsóbban beszerezned, mint máskor, és több pénz maradhat a zsebedben. Kedveseddel közösen támadhat egy ötletetek, melynek megvalósítása még közelebb hozhat titeket lelkileg. Ha nincs párod, sugallatod támadhat, hogy feliratkozz egy társkeresőre. Nem hiába! Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Nosztalgikus hangulatban lehetsz a héten, és ennek részben az az oka, hogy a neten felveheted a kapcsolatot egy régi baráttal. Mókás beszélgetések, kellemes visszaemlékezések várhatnak titeket. Szerelmi életedben nyugalom és csend lehet, ami szingliként talán nem olyan jó hír, de ne feledd, a belső felkészülés szükséges egy új kapcsolatra. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

A héten több alkalmad nyílik otthoni teendőiddel foglalkozni és utolérni magad a takarításban, szelektálásban, csoportosításban. A rendezett környezet a kedvedre is jótékonyan hathat. Szerelmeddel egy régebbi vitát sikerül most tisztázni. Ha nincs párod, kéretlen udvarlód akad, de egy határozott nem után megértheti a válaszod. Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük