Heti horoszkóp március 9-től 15-ig: a Bikát szerencse éri, a Kos élete új irányt vesz

A horoszkóp váratlan örömökkel kecsegtet.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Nemcsak az egyre több napsütésnek és a hamarosan végleg beköszöntő tavasznak örülhetünk, de izgalmas napok elé nézünk a magánéletben és a karrierben is a horoszkóp szerint.

Sokak életében új, pozitívabb fejezet veheti kezdetét. Ez úgy a szerelemben, mint a karrierben is bekövetkezhet. A szerencse is sokak napjait kísérheti, így az ügyintézés és egyéb tennivalók sikeresebben, könnyebben mehetnek. Részletek a horoszkópban!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Mivel egy váratlan lehetőséggel találhatod szemben magad, most új irányt vehet az életed, legalábbis annak egy számodra fontos része. Legyen bár a karriered vagy egy magánéleti kérdés, a változás nagy lélegzetvételű lehet. Pároddal több időtök lehet a napokban kettesben lenni, ami kifejezetten jót tehet nektek. Amennyiben nincs párod, egy régi jelölted kezdhet ismét érdekelni. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Szerencse érhet a pénzügyekben, ami által több marad a zsebedben. Sok energiád lehet, és tele lehetsz tervekkel. Csak szép sorjában: a kapkodással könnyen kicsúszhatnak a kezeid közül a dolgok. Szerelmeddel egy közös utazás ötlete merülhet fel, mely a távoli jövőben esedékes, de máris izgalommal tölthet el titeket. Ha nincs párod, az online párkereső oldalak egyikén várhat új herceged. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyeid remekül alakulhatnak. Hála egy korábbi jó döntésednek, most anyagilag jobb helyzetbe kerülhetsz. Ha párban élsz, egy kisebb félreértés emlékezetes, humoros helyzetet szülhet, amit még sokáig emlegetni fogtok. Ha nincs párod, egyik barátnőd ismerőse foghat meg. Bátran érdeklődj, mert akár kölcsönös is lehet a szimpátia. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Több időd lehet rokonaidra, barátaidra, ami feltölthet, és sok pozitív érzelmet ébreszthet benned. Szerelmi életedben változás várható. Semmi ok a pánikra, a dolog pozitívnak ígérkezik. Pároddal egy beszélgetésen túl sokkal jobb lehet köztetek a kommunikáció. Őszintébben beszélhettek a jövőben. Nincs párod? Egy várva várt találkozás érkezhet el most azzal, aki rendkívüli módon megfoghat téged. Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Pozitív gondolatok és jókedv jellemzi heted, ami részint a közelgő tavasznak tudható be, részint a nyugalomnak, ami most körül vesz. Pároddal jól működhet köztetek a kommunikáció, ezért most érdemes megbeszélnetek egy nyitott kérdést. Ha nincs kapcsolatod, egyik exed bukkanhat fel, aki azonban egész váratlan érzéseket ébreszthet benned. Mostanra tisztábban láthatsz. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Munkahelyeden nagyszerű ötlettel állhatsz elő, amit a főnököd is nagyra értékelhet. Még az sem kizárt, hogy egy új lehetőséggel, új feladattal bíz meg, ami ismeretlen, de izgalmas kihívások elé állít majd. Kedveseddel a hét a humor jegyében telhet. Könnyedségetek irigylésre méltó lesz. Ha nincs párod, egy férfit a humoroddal foghatsz meg. Ne fogd vissza szellemességed! Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Egy terved sajnos befuccsolhat, de ne feledd: ha bezárul egy ajtó, kinyílik egy másik. Nézz körül, és igyekezz előnyt kovácsolni a dologból. Szinte biztos, hogy egykettőre egy még jobb ötleted támad. Szíved szerelme és közted egy harmadik miatt lehet apróbb vita, de ez is csak az egymás iránti ragaszkodásotok bizonyítja. Ha nincs párod, valakit messziről figyelgethetsz: ne félj rámosolyogni, az lehet a kezdő lökés számára! Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Jó hírekkel szolgálhat egy közeli ismerősöd valamiben, amit már-már feladtál. Mivel az ügy számodra fontos lehet, ezért igazán lelkes lehetsz a reménysugár láttán. Párkapcsolatodban több közös élmény és romantika várhat a napokban, de egy mélyebb beszélgetés is, ami viszonyotokat erősíti. Szingliként élvezheted az egyedüllét előnyeit, de valaki már titkon figyelhet téged, és hamarosan léphet is. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Munkahelyi feladataid tornyosulhatnak, de szerencsére minden flottul mehet. Ez mindaddig úgy mehet, amíg figyelsz rá, hogy a munkaórákon túl eleget is pihenj. Az egyensúly felborulásával ugyanakkor elveszítheted a lendületed. Kedveseddel egy anyagi problémát illetően lehet szükséges kompromisszumot kötnötök. Ha nincs párod, egy izgalmas flört bontakozhat ki, akár online, amiből később randi lehet. Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Két szék közt a pad alá eshetsz, ha nem döntesz idejében valamiben. A kérdés a napokban merülhet fel, de sürgősebb lehet a dolog annál, mint hogy kényelmesen várakozz. Mindenesetre légy megfontolt! Szíved választottja egy titkát tudhatod meg a napokban, és ez a bensőséges beszélgetés közelebb vihet benneteket egymáshoz. Ha nincs párod, egy régi ismerősöd kereshet meg randimeghívással. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Valakitől szívességet kérhetsz, de végül magad kényszerülhetsz a dolog után menni, ami kis szervezést igényelhet. Kedveseddel egy-egy romantikus este várhat a héten, ami a kezdeti időket idézheti fel, és felforrósíthatja érzelmeiteket. Szingliként olyan férfi jöhet most az életedbe, aki alapvetően nem az eseted, mégis megfog kisugárzásával és jellemével. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Jó hírekkel indulhat a heted, ami felvirágozza hangulatod szinte vasárnapig. Ha párban vagy, mindeközben kis féltékenység ébredhet egyikőtökben, és ez ad némi megbeszélnivalót, de ne aggódj, az őszinteség megoldja a dolgot. Ha még keresed a szerelmet, jelentkezz fel egy társkeresőre, mert a horoszkóp egy helyes idegent jósol neked.  Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük