Heti horoszkóp március 3-tól 9-ig: a Bak szerencsés, a Nyilas új lehetőséget kap

Örömteli eseményekkel indul a március a horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hihetetlen, hogy repül az idő: elérkezett a március, az év harmadik hónapja. Vele, reméljük, hamarosan érkezik az ellentmondást nem tűrő tavasz is.

Addig is érdekes és izgalmas hétnek nézünk elébe. Egyesek jó lehetőségekkel kerülnek szembe, másokat a szerencse kísér vasárnapig. Részletek a horoszkópban!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Testmozgásra és levegőre szomjazhatsz. Ne tagadd meg magadtól! Ha teheted, mozdulj ki, fuss, túrázz a héten! Munkahelyeden is jobban megy majd minden, ha ki is kapcsolódsz néha. Pároddal kisebb vita adódhat egy anyagi kérdésben, de hamar megoldódik. Ha nincs párod, kéretlen hódoló akadhat horogra. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Munkahelyeden minden flottul megy, így a magánéletedre koncentrálhatsz. Szerelmed nagyra értékeli, ha több időt szánsz rá. Találjatok ki valami romantikus programot, nosztalgiázzatok, randizzatok! Ha nincs párod, de szeretnél, most végre eljöhet a várva várt herceg. Horoszkópos ékszerek » 

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Szépérzéked, stílusérzéked a tetőfokára hág. Most érdemes lakásod vagy ruhatárad újratervezni. Szerelmeddel egy pénzügyi kérdést kell megvitatnotok. A dolog nem lesz könnyű, de sikerülhet, ha türelemmel meghallgatjátok egymást. Szingli vagy? Volt szerelmedbe botolhatsz véletlenül. Horoszkópos ékszerek » 

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Pénzügyeidben új döntést hozhatsz, ami azonban csak hosszú távon éreztetheti majd a pozitív hatását. Szerelmeddel egy kisebb kiruccanás és baráti program hoz színt a hétbe. Ha egyedülálló vagy, egy barátnős programon megismerhetsz valakit. Ő lehet jövendőbeli párod, és teljesen más, mint eddigi párjaid voltak. Horoszkópos ékszerek » 

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

A napokban nyugodtabb lehetsz, mint máskor, és ez előhozza alkotói kedved. Bármilyen kreatív munkába is fogsz, tervezd meg alaposan! Ha párban élsz, kiemelkedően jól működhet köztetek a kommunikáció, most érdemes dűlőre jutnotok egy lezáratlan ügyben. Ha szingli vagy, izgalmas flört várhat. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Jó hírekkel gazdagodhatsz a héten, egyúttal viszont újra is kell tervezned ezt-azt. Az apró kellemetlenségen átsegít szerelmi életed virágzása. Szíved választottjával tüzesen lobogó lehet a szerelmetek, és egy közös terv kerülhet szóba. Ha nincs kapcsolatod, egyre inkább tetszhet egy férfi a környezetedben. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Korábbi felelősségteljes döntésed most hozhatja meg a gyümölcsét. Joggal lehetsz büszke a megfontoltságodra. Kedvesed egy dolga iránt kíváncsiskodhatsz, amit ő sérelmezhet. Jobb, ha rábízod, mikor mesél róla. Ha épp nincs senkid, nézz szét egy online társkeresőn, mert egy jóképű idegent hozhat életedbe az oldal. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Valaki felbosszanthat a hét elején, de hála a kreativitásodnak és a talpraesettségednek, hamar megoldod a galibát. Pároddal kissé féltékenyek lehettek egymásra, de ne aggódj, nagyobb vita nem adódik. Ha még várod a párod, riválisod ismerheted fel egy másik nőben, akinek szintén tetszhet a jelölted. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Új karrierlehetőség kerül a láthatárra, de fontold meg óvatosan, hogy mit teszel. Minden részletre térj ki az esetleges interjún! Pároddal egy utazás ötlete merül fel, de szükség lesz a kompromisszumkészségetekre. Ha nincs párod, barátnőd egy vakrandi szervezését latolgathatja. Fogadd el a lehetőséget, ki tudja? Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Szerencse kísérhet a héten. Munkahelyeden elkerülhetsz egy feledékenység miatti kellemetlenséget, és ügyintézésed is jól alakulhat. Párban mélységes vallomások hangozhatnak el. Szingliként viszont két szék közt a pad alá eshetsz, ha két pasinak is elcsavartad a fejét, de nem tudsz választani. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Pénzügyeid kedvező fordulatot vesznek, de vigyázz, hogy ne kezdj felelőtlen költekezésbe. Ha így tennél, bizony hó végén ismét szoros lehet a költségvetés. Pároddal közösen oldtok meg egy problémát. Újfent kiderül, remek páros vagytok. Ha nincs párod, az online ismerkedés hozhat sikert neked. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Napjaid főszereplője a humor és a nevetés. Vidámságod és könnyedséged miatt mások szívesen tartózkodhatnak a környezetedben. Valószínűleg nemcsak a tavasz közeledte magyarázza jókedved, hanem a szerelem is. A héten végre bekövetkezhet, amire rég vártál, párban és egyedülállóként is. Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük