Heti horoszkóp február 10-től 16-ig: a Kos jó hírt kap, a Bakkal flörtölnek

A horoszkóp pozitív eseményeket jósol a hétre, különösen a szerelemben.

sziv-no
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte hihetetlen, hogy itt van február közepe, de ennek tudatában örülhetünk annak, hogy elérkezik a Valentin-nap, illetve még közelebb járunk a várva várt tavaszhoz is.

A heti horoszkóp szerelmi fejleményeket, izgalmas flörtöt és meghitt ünneplést jósol, emellett pedig örülhetünk munkahelyi sikereknek is. Lássuk, kinek mit ír az előrejelzés!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Már a hét legelején kaphatsz egy nagyszerű hírt valami olyan kapcsán, ami számodra fontos, avagy már szinte le is mondtál róla, hogy sikerülhet, jobbra fordulhat. Pároddal nyugodt hét és fokozhatatlanul romantikus Valentin-nap várhat. Szingliként sikert hozhat az online ismerkedés, egy jóképű és okos pasi akadhat horogra. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jó eséllyel imádni fogod a hetet, hiszen most bármibe is fogsz, siker koronázza törekvéseid. Különösen a munkában érzékelheted ezt, most érdemes új ötletekkel előállnod. Kedveseddel kisebb vitátok lehet hét közepén, de a 14-i ünneplés mesésen sikerülhet. Ha egyedülálló vagy, a hét második felében jöhet a várt fordulat. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Ugyan sok teendőd lehet otthon és a munkában is, kiválóan kézben tarthatsz mindent. Mások irigykedve nézik kitartásod. Vigyázz, hogy ne hajtsd túl magad! Párban számotokra az egész hét egy nagy Valentin-nap lesz, romantikahegyek várhatók. Szingli vagy? Egy randi kerülhet szóba a héten, egy meglévő férfi ismerősöddel. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Döntéshelyzetbe kerülsz, és egy közeli ismerősöd lehet az, aki jótanácsával, tapasztalatával segíthet. Bátran kérdezz rá, ő mit javasolna! Szíved választottjával kevesebb lehet a kettesben töltött idő, de a pénteketek remekül sikerülhet. Ha nincs párod, picit nehezebb lehet a hét, de egy buli vagy cukrászdázás feldobhat 14-én. Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Régi jótetted helyébe most várhatsz jót: segítségre szorulsz, és azonnal beugorhat, ki jön neked eggyel. Semmi pánik, a helyzet hamar megoldódik. Párkapcsolatodban harmónia lehet, és jó kommunikáció. 14-én kellemes program várhat. Ha nincs párod, most nézz szét online párkereső oldalakon! Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Munkahelyeden megdicsérnek, ugyanis lendületes, kreatív és kitartó vagy. Ezt a kollégáid irigykedve nézhetik, de ha kellő szerénységgel fogadod a dicséretet, az ő szemükben sem leszel kevésbé szimpatikus. Szerelmi életedbe rég remélt változást hozhat Valentin-nap hete. Cupido akcióba lép! Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Bár a hét egy kisebb bökkenővel indulhat, már szerdára letisztul, hogy miért is jöttél ki végtére is jobban. Szerelmeddel apró nézeteltérésed lehet, de ettől eltekintve fellángolhatnak érzelmeitek a napokban. Talán szenvedélyességetek is ebből ered. Ha még várod a nagy őt, most kaphatsz egy jelet kiszemelted felől. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Szétszórtabb lehetsz a szokásosnál, így érdemes jobban figyelned a teendőidre, dolgaidra, testi épségedre. Kedveseddel a hét a tervezgetés jegyében zajlik. Akár egy szuper programot, akár a távoli jövőt hozzátok szóba, a beszélgetés élmény lesz. Ha egyedülálló vagy, egy pénteki, csajos programon megismerhetsz valakit. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Szerencse kíséri lépteid, a héten sikerülhet elintézned egy régebb óta húzódó ügyet. Emellett támadhat egy ötleted is, amit hamar és könnyen megvalósíthatsz. Szíved választottjával emlékezetes Valentin-nap vár, egy humoros eseménnyel megspékelve. Szingli vagy? Ne felejts el mosolyogni, valakit megbabonázhatsz vele! Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Remek ötleted támadhat egy probléma megoldására. A kivitelezés már csak némi tervezgetést igényel, de módfelett büszke lehetsz magadra. Pároddal kis féltékenység merülhet fel a héten, mert egy harmadik szemet vethet rád. Ha nincs párod, a bizonyos illetővel izgalmas flörtbe bonyolódhatsz. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Jó hírek a pénzügyek terén: végre rendeződni látszanak a dolgok, és sokkal tisztábban látod, hogyan is alakítsd kiadásaid, hogy megtartsd az anyagi egyensúlyt. Szerelmeddel vitáktól mentes hetetek és rendhagyó Valentin-napotok lehet, a szó pozitív értelmében. Ha egyedülálló vagy, megkereshet egy régi hódolód. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Hazugságon kaphatsz valakit. Ha érintett vagy, csak akkor érdemes belefolynod. Ha nem, akkor fontold meg a dolgot! Kapcsolatodban a humor kerül főszerepbe. Laza és játékos lehet a hét, méltó koronája lesz a pénteki nap. Ha nincs kapcsolatod, egy volt jelölted vagy szerelmed járhat sokat a fejedben. Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük