Heti horoszkóp február 3-tól 9-ig: a Bak szerencsés, a Kos sikeresen vesz egy akadályt

A napokban kedvező, pozitív eseményeket jósol a horoszkóp.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elindult a február, és bár ez az esztendő legrövidebb hónapja, sok-sok izgalmas eseményt ígér. A héten például sokak mellé odaszegődik a szerencse, így előreléphetnek, sikerrel járhatnak.

A heti horoszkópból természetesen a szerelem sem maradhat ki: e tekintetben a különleges találkozások hete lehet ez a mostani!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden váratlan galiba üti fel a fejét, de megoldásod sikert arat, és nagy elismerést felettesedtől. Pároddal néhány kellemes esti program ígérkezhet a hétre, igazán élvezhetitek most egymás társaságát. Szingliként online társkeresőn várhat egy jóképű, humoros ismeretlen, nézz szét! Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét, és ez sok pozitív energiát ad majd neked. Ezt mások is észreveszik, különösen a férfiak. Kedvesed szinte újra beléd szerethet ragyogásod láttán, neked pedig öröm lehet, hogy ennek hangot is ad. Ha pedig egyedülálló vagy, fej fej után fordulnak utánad a férfiak, valaki le is szólíthat. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Pénzügyeidben érkezhet el pozitív fordulat. A változás már jól jöhet, de vigyázz, ne szaladjanak el veled a lovak! Ha vadul költekezni kezdesz, újra szűkös lesz a kereted. Kapcsolatodban remekül működhet most a kommunikáció, tisztázhattok egy félreértést. Szingli vagy? Exed bukkanhat fel, és meglepő módon hat rád. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valaki megbízhat valamivel, amit talán nem sikerül százszázalékosan véghez vinni. A fő a szándék, és ha megtetted, ami tőled telt, ne érezd rosszul magad. Kedvesed meglepő ötlettel rukkolhat elő, ami csak másodikra tűnik reálisnak. Nincs párod? Réges-régi jelöltedbe botolhatsz, és újra megdobbanhat a szíved. Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valaki pusmoghat a környezetedben valakiről, de jobb, ha nem folysz bele a pletykázásba. Ez előbb-utóbb kellemetlen helyzetet szülhet. Szíved választottjával egy régebb óta tisztázatlan problémán lendültök túl egy komolyabb beszélgetés során. Ha szingli vagy, egy korábbi kollégád kezdeményezhet nálad. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Szétszórt lehetsz, de semmi pánik: ha tudatosítod ezt, és próbálsz koncentrálni, minden flottul mehet majd. Jól jöhet egy-egy kis lista a tennivalókról, illetve mindarról, amit nem akarsz elfelejteni. Pároddal egy kis konfliktus adódhat ebből, de hamar szent lesz a béke. Ha nincs párod, egy eddig ismeretlen illető kezdhet érdekelni. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Egy korábban elítélt dolgot vagy valamit, amire nemet mondtál, most más megvilágításban kezdhetsz látni. Ne hamarkodd el, gondold át újra a dolgot minden szempontból. Ha valóban van miért, csak akkor nyilatkozz másképp az érintetteknek. Szerelmi életedben rég remélt dolog teljesülhet. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Valaki joggal érdemli ki elismerésed, ne fukarkodj hát a kedves szavakkal! Meglátod, a dicséret neked is jól fog esni, nem csak annak, akit megdicsérsz. Kapcsolatodban harmónia és nyugalom lehet, most több időtök lehet kettesben, mint máskor. Ha nincs párod, jól is eshet az egyedüllét. Töltődj fel, mert már közeleg a szerelem! Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Valamiről szinte már lemondhattál, de most úgy tűnik, mégis sikerülhet. Az örömhír azonban nem az egyetlen jó dolog a hetedben. Szerelmi életed felvirágozhat. Kedveseddel romantikahegyek ígérkeznek sok humorral fűszerezve: remek kombináció! Ha nincs párod, akadhat egy új, komolyabb hódolód. Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Szerencsés leszel a napokban egy elintézendő üggyel, melyről azt gondoltad, sok vesződséggel fog járni. Ha párban vagy, kisebb féltékenységi ügy bontakozhat ki, de őszinte szavakkal hamar megoldható lehet. Ha nincs párod, riválisodra ismerhetsz egy másik nőben, aki szintén jelölted környezetében mozog. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Pénzügyi kérdés merülhet fel az életedben, melyben felelősségteljesen kell döntened. Szerencsédre lehet egy, a dologban jártas illető, akitől tanácsot kérhetsz. Szerelmeddel irigylésre méltó lehet a harmónia, és ez leginkább annak köszönhető, hogy jól kommunikáltok. Ha nincs párod, izgalmas flörtbe bonyolódhatsz. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

A természetbe vágyhatsz, és ennek érdemes teret adnod: mozdulj ki, ha csak lehet, és meríts sok energiát belőle. Ha párkapcsolatban élsz, közösen kaphattok egy jó hírt, és heves tervezgetésbe is foghattok. Ha nincs párod, bemutatnak valakinek, akibe nagy eséllyel első látásra fülig beleszerethetsz. Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük