Heti horoszkóp január 27-től február 2-ig: a Kos a szerelemben, a Rák a pénzben szerencsés

A héten sokan érezhetik magukat szerencsésnek, nem is ok nélkül.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A héten magunk mögött hagyjuk a januárt, vagyis a 2020-as év első hónapját. Szinte hihetetlen, milyen gyorsan forog az idő kereke, most azonban nem bánjuk, mert szerencsés napokat hoz.

Szerencsét a szerelemben és szerencsét a pénzben: sokak sorsa vehet tehát pozitív fordulatot. A horoszkóp elárulja, pontosabban kié.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Heted kellemesen alakulhat. Az érzelmek kerülnek fókuszba. Szerencse érhet a szívügyek terén mind párban, mind egyedülállóként. Kapcsolatodban egy vitás helyzet váratlanul megoldásra lelhet, ráadásul a lehető legjobbra. Ha pedig nincs párod, egy spontán programmódosítás új pasit hozhat be a képbe. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jó hírekkel indul a hét, ráadásul pénzügyeid is stabilizálódni látszanak. Fontos, hogy ezt látván se szaladjon el veled a ló, mert csöbörből vödörbe eshetsz, és februárban is kínos spórolás vár. Szerelmi életedben egy rég remélt, már-már feladott dolog válhat valóra, ami nagy örömet okoz. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Valaki nehezen teljesíthető szívességre kérhet. Ne feledd, a legjobb szándék ellenére sem kell megszakadnod: ha nem megy, el kell engedni. A bizonyos illető, aki megkér, bizonyosan megérti. Pároddal egy utazás kerül kilátásba, egyedülállóként egy barátnős út, ami végre feltölthetne. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Pénzügyekben szerencsés heted lehet. Hozhatsz egy jó döntést, ami későbbi helyzetedet kedvezővé teheti, illetve valamit sikerül jóval olcsóbban beszerezned. Szerelmed titkolózónak tűnhet, de talán csak nyomasztja valami: beszélgessetek! Ha nincs párod, egy régi szerelmedbe botolhatsz, akire már más szemmel nézel. Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Most szükség lehet kompromisszumkészségedre, ugyanis valakivel meg kell egyezned egy fontos kérdésben. Az illető nehéz eset lehet, de te se makacsold meg magad! Kedvesed féltékeny lehet egy körülötted mozgó férfi miatt. Igyekezz megnyugtatni! Ha nincs párod, izgalmas flörtbe bonyolódhatsz. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Munkahelyeden tornyosulhatnak a feladatok, de minden flottul mehet addig, míg nem zökkensz ki egy magánéleti dolog miatt. Öröm érhet, de próbáld a munka utánra halasztani a dolgot, különben kiesel a ritmusból. Szíved választottja csodálattal nézheti lendületed, és egy férfi kollégád ugyancsak, aki szingliként érdekelhet. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Akadállyal indulhat a hét, de ezt a kanyart is remekül veszed. Ha munkahelyi vonatkozású lesz a dolog, akkor főnököd szemében is nagyot nőhetsz. Szerelmed és közted felizzik a levegő, szenvedélyesek lehettek és 0-24-ben csak turbékolnátok. Ha nincs párod, első látásra tetszhet meg valaki egy szórakozóhelyen. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Új helyzetben találod magad, így most próbatétel elé kerülhetsz. Bízz magadban, ez az első lépés ahhoz, hogy adaptálódj. Ha nem ijedsz meg, akkor hamar sikerülhet. Párkapcsolatodban kisebb vita kerekedhet, de ez fejlesztő hatással lesz kommunikációtokra. Ha nincs párod, váratlan irányból jöhet egy zavarba ejtő bók. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Nemrégiben tehettél egy ballépést, aminek most láthatod kárát. Sosem késő megpróbálni helyrehozni, amit elrontottál, ne csüggedj! Szerelmeddel több időtök lehet egymásra, a kettesben töltött órák pedig még közelebb visznek egymáshoz. Szingliként az online ismerkedés hozhat sikert számodra. Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Szétszórtabb lehetsz, ezért vigyázz magadra és dolgaidra fokozottan a napokban. Kapcsolatodban kis féltékenység merülhet fel, de jó hír, hogy ez csak ragaszkodásotok jele. Semmi pánik! Ha nincs kapcsolatod, most kicsit nehezebb lehet, de próbáld kiélvezni a szingliség jó oldalát. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Döntéshelyzetbe kerülsz, a határozásban pedig egy hozzád közel álló személy segíthet. Ne vonakodj tanácsért folyamodni, hiszen javadra válhat. Kedvesed egy ötlettel állhat elő, amit elsőre meglepetten fogadsz, de később megtetszhet. Ha nincs párod, valaki olyan tetszhet meg környezetedben, akire eddig nem így néztél. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Remek ötleted támad, de nem aratsz vele osztatlan sikert. Idővel talán mégis sikerül meggyőznöd környezeted is. Ha párban élsz, ez a kérdés okozhat egy kisebb összezördülést, de ne aggódj, alapvetően minden kerek lehet köztetek a napokban. Szingliként nézz szét a társkeresőkön, valaki talán épp téged vár. Horoszkópos ékszerek »

A cikk az ajánló után folytatódik

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük