Heti horoszkóp január 20-tól 26-ig: az Oroszlán új erőre kap, a Bikára nagy meglepetések várhatnak

A hónap második fele is tele lesz nem várt fordulatokkal.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lassan közeledünk a hónap végéhez, és már az ünnepek utáni láz is rég elmúlt, így mindenki teljes erővel tud koncentrálni azokra a dolgokra, amik igazán fontosak az életben.

Néhány jegy szülöttjének szerencsésen alakul a hét, míg mások hullámvölgyhöz érkeznek, amiből aztán sokat tanulhatnak majd: részletek a horoszkópban!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Nyugodt és kiegyensúlyozott leszel a héten, amit a környezeted is észrevesz, és általad ők is kevésbé feszülten élhetik meg a mindennapokat. A kapcsolatod egy kisebb hullámvölgy után ismét szenvedélyessé válhat. Ha nincs párod, a szinglik életét most nehezebben fogod viselni, de egy jóbarátod ott lesz melletted, és támogat majd. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Olyan meglepetések várhatnak rád a héten, amikről már régóta ábrándozol, azonban sosem gondoltad volna, hogy megtörténhetnek. A párodnak hála, önmagadat is sokkal jobban megismered, amiből önbizalmat meríthetsz majd, ezt pedig a szerelmed is jó szemmel fogja nézni. Egyedülállóként is van ok a reményre, hiszen közelebb kerülhetsz egy számodra vonzó emberhez. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Fontos döntéseket kell hoznod a munkahelyeden, amivel még a kollégák ellenszenvét is kiválthatod, de később be fogják látni, hogy helyesen cselekedtél. A párod romantikus hangulatba kerül, ami jót tesz majd a kapcsolatotoknak. Szingliként is jó hét vár rád: a barátaidra több idő jut, ami megerősíti a köteléket köztetek. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A heted eleje nem éppen a szerencséről szól majd, de amikor már úgy érzed, hogy kicsúszott a lábad alól a talaj, akkor jöhet egy nem várt, kedvező fordulat, ami elfeledtet minden rosszat. Szerelmeddel egy fontos döntésben kell egyetértenetek. Ha szingli vagy, jó ismerkedési lehetőségek várhatnak rád a héten, ne szalaszd el őket! Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Nehezen indult az új éved, de a héten rájössz, hogy a változás rajtad is múlik, és új erőre kapsz. A szerelmeddel kisebb konfliktus várhat rátok, amin csak együttes erővel tudtok átlendülni, de a kapcsolatotok ettől még erősebb lesz. Légy nyitott, ha egyedülálló vagy, mert akár izgalmas kalandban is részed lehet. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Mozgalmas hét előtt állsz, a pihenésre kevesebb időd jut, de a sok befektetett munka meghozza majd a gyümölcsét. A párodnak olyan oldalát is megismered, amit eddig nem tudtál róla, de jól érint majd az új felfedezés. Szingliként sem kell már sokat várnod a nagy szerelemre, hiszen már az is lehet, hogy felkeltetted valakinek az érdeklődését a környezetedben. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Pénzügyi szempontból jól alakulhatnak a dolgaid, sikerül sokat spórolnod, ami a hangulatodra is pozitív hatással lesz. A párod meglephet egy kis aprósággal, ami nem nagy ajándék, neked mégis sokat jelent majd. Ha még nem találtad meg az igazit, akkor jó hír, hogy hamarosan megismerheted azt az embert, akibe teljesen belehabarodsz majd. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

A stressz és a mindennapos gondok egyre feszültebbé tehetnek, de próbálj meg túllendülni ezen, hiszen kár lenne apróságok miatt idegeskedni. A kapcsolatodat sokszor nem érzed túl izgalmasnak, próbálj meg új ötleteket bevetni, hogy színesebbek legyenek az együtt töltött órák. Ha már régóta szingli vagy, érdemes szétnézni a társkereső oldalakon, soha nem tudhatod, kibe botlasz ott bele. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Szerencsésen alakulhat a heted, amibe belekezdesz, az mind jól sül majd el. A szerelmeddel az otthoni bújást választjátok a kinti, hideg programok helyett, de nem is igazán vágytok másra, csak együtt lenni. Egyedülállóként is nagyra értékeled majd a sorozatozós, kuckózós estéket, de nincs azzal sem gond, ha néha elgondolkozol rajta, milyen lenne, ha valaki ott van melletted. Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

A pénzügyeidre fektess nagyobb hangsúlyt, hiszen költségesebb kiadások várhatnak rád, érdemes spórolni a héten. A pároddal jól alakulnak a dolgok, sok vicces pillanat fogja színesíteni a napjaitokat. Szingliként érdemes a barátaid ismerősei közt is szétnézni, lehet, hogy pont itt vár rád a nagy szerelem. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Szuper programokon lesz lehetőséget részt venni, amiket kár lenne kihagyni, hiszen örök élményekkel is gazdagodhatsz. A kapcsolatodban felütheti a fejét a féltékenység, azonban a kettőtök között lévő bizalom elég erős ahhoz, hogy legyőzzétek ezt. Szingliként érdemes olyan randikra is elmenned, amikhez nincs sok kedved, hiszen akár jól is alakulhat. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Rosszkedvűnek és morcosnak érezheted magad, de később rájössz, hogy jobban telnek úgy a napok, ha pozitívan állsz a dolgokhoz. A párodra nagy nehézségek várhatnak a munkahelyén, de te biztos támaszként állj mellette. Egyedülállóként rosszul érinthet a magány, de a barátaid és kollégáid segítenek túllépni ezen. Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük