Heti horoszkóp január 13-tól 19-ig: A Kos biztató jelet kap, a Halak pénzügyei rendeződnek

Biztató fordulatokkal folytatódik az új esztendő.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte hihetetlen, de igaz: alig múlt el szilveszter, máris január közepén járunk. Az év első hónapja szerencsés eseményekkel folytatódhat a heti horoszkóp szerint.

A következő néhány nap során biztató szerelmi fordulatok és pénzügyi fejlődés várható: részletek a horoszkópban!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Már-már feladhattad egy munkahelyi kívánalmad, de lehetséges, hogy most mégis megvalósulhat. A biztató jelet, ami erre utal, hét elején kaphatod. Szíved választottjával kisebb vita hozhat felszínre egy régi feszültséget, ami így végleg megoldódhat. Ha egyedülálló vagy, dűlőre juthatsz, két jelölted közül ki szimpatikusabb. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jól alakulnak dolgaid az élet több frontján, ennek is köszönheted a nyugalmat, ami eluralkodik rajtad a héten. Szerelmi életedben kedvező fordulat következhet el. Pároddal kompromisszumra juttok egy fontos kérdésben. Ha egyedülálló vagy, most végre eljöhet a te időd, és valaki különleges bukkan fel életedben. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Sok lehet a munka, de te lendületes és energikus vagy, ezért nincs okod aggodalomra. Mindennel flottul haladhatsz, amit még a főnököd is elégedetten nyugtázhat. Szerelmeddel egy hamarosan esedékes kiruccanás ad témát. Néhány dolgot egyeztetnetek kell. Ha nincs kapcsolatod, múltbéli hódolód ismét tehet egy próbát. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Szerencse kísérhet a napokban. Bármilyen elintéznivalód is lesz, azzal sikeresen boldogulhatsz. A gördülékenység munkahelyeden is segítségedre lesz. Pároddal némi féltékenység bizonyíthatja, mennyire ragaszkodtok egymáshoz. Ha nincs párod, jelölted meghódításában riválist ismerhetsz fel valakiben. Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Jó lehetőség merülhet fel, de habozhatsz, elfogadd-e. Érdemes egy olyan ember tanácsát kérned, aki volt hasonló cipőben. Hétvégére minden letisztul. Ha párban vagy, most kevesebb időtök lehet egymásra, de az együtt töltött idő minősége kárpótol. Egyedülállóként izgalmas flört kezdhet kibontakozni közted és kollégád közt. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Jó hírekkel indul a hét, ami egészen vasárnapig ellát pozitív energiával. Nem csoda, hogy mindenki szívesen tartózkodik a társaságodban. Párodon is fokozott érdeklődést, megnövekedett vonzalmat érezhetsz. Érezhetően fellobbanhatnak érzelmei irányodban. Ha nincs párod, valaki titkon gyengéd érzelmeket kezdhet táplálni irántad. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valaki nem teljesíti neked tett ígéretét, ami kellemetlen helyzetbe hozhat. Bátran adj hangot csalódottságodnak, máskülönben tüske maradhat az illető és közted. Szíved szerelmére munkahelyi elfoglaltságaid miatt kevesebb időd juthat, de kis kitartással ezen is túl lesztek. Szingliként az online ismerkedés hozhat sikert. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Anyagi helyzetedben rezeghet a léc, de ne aggódj! Készíts tervet a hónap hátralévő kiadásairól, és belátod majd, hogy megoldható. Kedvesed titkolózónak tűnhet, de talán csak csendesebb a hangulata. Próbáld megérteni, feldobni elsősorban, ne láss rémeket! Még keresed a párod? Egy barátnőd ajánlhatja figyelmedbe ismerősét. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Szétszórtabb lehetsz a szokásosnál, és olykor stresszesebb is. Érdemes lenne több énidőt szakítanod a napjaidból, legalább 2-3 alkalommal hetente. Kezdd a héten, és azonnal érezheted a hatást. Párkapcsolatodban harmónia és egyetértés lehet. Szingliként most kiváltképp élvezheted a függetlenséget. Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Kisebb bökkenő merülhet fel a hét első felében, de varázsütésre megfogalmazódhat benned a megoldás. Jogos, ha gondolatban ezért vállon veregeted magad. Ha kapcsolatban vagy, egy harmadik fél irigykedve nézheti boldogságotokat, de nem rúghat labdába. Ha szingli vagy, egy férfi barátodtól tapasztalhatod a közeledés jelét. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Új terv születhet meg a fejedben, aminek a megvalósítása izgalommal tölt el. Jobb a kapkodás helyett alaposan átgondolnod, így lehet pozitív az eredmény. Kedvesed ok nélkül mutathat féltékenységet, de hamar sikerül megnyugtatni őt. Ha egyedülálló vagy, egy jóképű idegen az egyik társkeresőn csak rád várhat. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Pénzügyeid végre kedvező fordulatot vehetnek, hála egy korábbi jó döntésednek. Most minden egyenesbe jöhet, ráadásul egy új álláslehetőség is felmerül. Elsőre nagyon kecsegtető lehet. Pároddal közösen örömhírt kaphattok, szingliként pedig a szimpátia jelét érzékelheted kiszemelted felől. Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük