Heti horoszkóp december 30-tól január 5-ig: a Nyilas elsöprő flörtre, az Ikrek új munkára számíthat

Az esztendőt záró és új évet nyitó hét a fontos gondolatok hete lesz.

Heti horoszkóp december 30-tól január 5-ig: a Halak új célt tűz ki, a Bak meglátja az útját
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Maholnap itt a szilveszter, az esztendő utolsó napja, mely magával hozza az új évet. Ilyenkor mindenki összegzi, mi is van mögötte, és mi az, amit egy év múlva szeretne elérni. A fontos gondolatok hete lesz tehát az elkövetkezendő.

A szilveszteri vidámság és nagy fogadalmak mellett azonban most sem maradunk fejlemények nélkül a magánéletben és a szívügyek terén.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Pénzügyi tekintetben nyugodtan újévi fogadalmat tehetsz, hiszen sikerülhet megvalósítani. A szilvesztered talán nem lesz túlságosan mozgalmas, de negatív sem, ráadásul szerelmi szempontból ígéretes folyamatot indít el. Pároddal fontos téma kerül elő, ami hosszútávon segít. Szingliként bemutatnak egy pasinak, akivel szimpatikusak lesztek egymásnak. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Szilvesztered rég nem sikerült ennyire vidámra, mint amilyen az idei lehet, és ez egy remek lezárás, elindulás az új esztendő felé. Sok új terved van, ezek megvalósításában pedig érdemes az ösztöneidre hallgatnod. Szerelmeddel több közös kiruccanás, program gondolata merül fel az évre, ami színes és kalandos esztendőt ígér. Szingliként randimeghívást hozhat január első hete. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Egy remek lehetőséggel zárul az év. Ismerősöd ismerőse karrier vonatkozásban tehet neked ajánlatot. Jól gondold át, a döntést hagyd inkább január elejére. Párod és közted felerősödhet a vonzalom. Olyan hangulatú napok jönnek, mint a legelején. Ha nincs párod, az új esztendő első napjaiban kétesélyes flörtre számíthatsz. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Az év végi hajrá, az ünnepek sok energiádat elvehették annak ellenére, hogy számtalan pozitív élményt adtak. Január első napjaiban, a rendes kerékvágásba visszatérve alkalmad lesz kicsit lenyugodni, megpihenni. Szerelmi életedben egy teljesen váratlan, de örömteli csavarra számíthatsz. Szingliként ez egy régi jelölted kezdeményezését is jelentheti. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Valakiben kellemesen csalódsz, de rosszul jöhetsz ki belőle, ha ennek hangot is adsz. Inkább tartsd magadban a véleményed, ha a tulajdonság hiányának feltételezése sértő lett volna. Pároddal egy kisebb vitába bonyolódhattok egy félreértés miatt, de hamar kiderül az igazság. Egyedülállóként egy olyan férfi ismerősöd kezdeményezhet, akit már régóta ismersz, és ami elgondolkodtat. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Mindent részletesen eltervezhettél, de a szilveszter mégis másképp sülhet el. Igyekezz rugalmasabban hozzáállni, úgy könnyebb a helyzetet megélni. Szerelmeddel romantikus napok várnak január legelején. Az ünnepi nyüzsgés után végre egymásra koncentrálhattok. Ha egyedülálló vagy, régi jelölted kerülhet ismét képbe. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Szilvesztered váratlan fordulatot tartogat, így nem a szokványos év végi ünneplésre számíthatsz. Ha párban vagy, kedvesedről az év első felében valami eddig ismeretlen dolog derülhet ki. A meglepetés szerencsére nem ad aggodalomra okot. Ha még várod a párod, a szilveszter ismerkedést tartogathat egy erős kisugárzással rendelkező férfival. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Napjaid sok mosollyal telhetnek egész héten, kezdve egy remek szilveszterrel, ami, legyen bár bulis vagy kanapén eszegetős, kedvedre való lehet. Szerelmed egy érdekes ötlettel állhat elő, amivel kapcsolatban hallgasd meg az érveit. Ha egyedülálló vagy, az év első napjai olyan megismerkedést hozhatnak, ami akár komolyabb kapcsolatot is ígérhet. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Az év végi napok kicsit sűrűre sikerülhettek, ezért fáradtabban veselkedsz neki 2020-nak. Mindemellett azonban jó érzésekkel, pozitív energiákkal rendelkezel, amivel jó eséllyel be is vonzhatod a jót. Pároddal egy év eleji kiruccanás ad izgalmas témát, egyedülállóként pedig egy flört, ami a semmiből érkezik, mégis elsöprő lehet. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

A szilveszter remekül sikerülhet, a hét további napjaiban pedig sok időt tölthetsz a jövődről való töprengéssel. Két irány is szimpatikusnak tűnhet, de az egyik felé húzhat igazán a szíved. Ez segít meglelni a saját utadat. Szerelmi életedben nyugalom van, de érezheted a levegőben, hogy változás készül. Ne aggódj, semmi negatív. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

A szilveszteri készülődés a karácsonyi hajrá után kissé fáraszthat, de, ha kicsit elengedsz a tervek szigorú megvalósításából, jobban fogod érezni magad. Az új év első napjai a szerelem körül forognak. Pároddal egy fontos beszélgetésen estek át, ami jó irányba visz titeket. Ha nincs kapcsolatod, akkor az online ismerkedés eddig nem ismert izgalmakat tartogat. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Az év vége számodra lendületesre sikerül. Tele lehetsz tervekkel a következő évre, és szinte tűkön ülve várod, hogy belefoghass új célod megvalósításába. Szerelmi téren harmónia ígérkezik. Az ünnepi hangulat beragyogja párkapcsolatod, ha pedig egyedülálló vagy, használd ki a szingliséged adta szabadidőd, mert hamarosan egy komoly kapcsolat veheti kezdetét. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük