Heti horoszkóp december 23-tól 29-ig: a Kos váratlan meglepetésre, a Bika örömhírre számíthat

Csupa öröm és mosoly lehet a meglepetéseket tartogató, ünnepi hangulatú hét.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A sok-sok szorgoskodás, ünnepi dekorálás, sütögetés, ajándékvadászat után ez a hét elhozza mindazt a nyugalmat és meghittséget, amiért ez idáig fáradoztunk. Ugyan a hétfői nap és a keddi egészen délutánig az ünnepi hajrában folytatódik, utána elcsendesül minden, és a meghitt, varázsos hangulat uralkodik el.

A heti horoszkóp szerint, ha esetleg nem is mindig minden terv szerint alakul, végül elsimulnak a dolgok, és minden éppen úgy lehet tökéletes, ahogy van. Túlaggódni kár lenne, inkább élvezzük az ünnep szépségét: íme, az előrejelzés a következő napokra.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Hétfői napod szakadatlan szorgoskodással telhet, de bármivel tüsténkedsz, öröm lehet minden mozzanat. Az ünnep szeretete sok-sok energiát ad minden teendőd elvégzéséhez. Pároddal most, az ünnepi feladatok kapcsán bebizonyosodik, milyen remek szervezők vagytok. Ha még keresed a szerelmet, a héten egy mozgalmas nap végén szembejöhet veled. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Bár egy s más tennivalód még marad hétfőre, ez semmit nem vesz el jókedvedből, de ezt egy örömhírnek is köszönheted, amit a napokban kapsz. Kedveseddel irigylésre méltó harmóniában, csodás meghittségben telhet az ünnep és a pihenés. Ha egyedülálló vagy, egy korábbi jelölteddel most jöhet el a ti időtök: ki szánja rá magát előbb a kezdeményezésre? Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Az ajándékvásárlással meggyűlhet a bajod, pontosabban egy ajándék beszerzésével. Talán last minute szerzemény lesz, de mind közül ennek az átadását várhatod a legjobban. Szerelmed karácsonykor váratlan, de örömteli meglepetéssel örvendeztet meg. Ha szingli vagy, egy barátnős délután leszólíthatnak titeket, és az egyik férfi azonnal megtetszhet. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

A sok-sok tennivaló közepette kicsit elveszhetsz, szétszórttá válhatsz hétfőn és kedden. Lassíts! Az ünnepnek nem erről kell szólnia. Bárhogy lesz, végül magad is belátod, a legfontosabb nem az, milyenek a körülmények. Szíved választottjának mélységes vallomása is bizonyíthatja ezt. Ha szingli vagy, valaki a napokban kiszemelhet magának, de még nem mer lépni. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Minden terv szerint alakulhat, ami egyrészt nyugodttá és elégedetté, másrészt rendkívül büszkévé tehet. Azért ne felejtsd el élvezni is sok munkád gyümölcsét! Kedd délutántól ne szervezz, csak pihenj! Ha párban vagy, felmerülhet egy később esedékes utazás izgalmas ötlete. Ha nincs párod, akkor ez egy barátnős út lehet, ami esetleg lehetőséget ad ismerkedni is. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Ünneped meghitten és nyugalomban telhet, amiért hálásnak és szerencsésnek érezheted magad. Annál is inkább, mert egy rég látott rokonnal vagy jó ismerőssel nyílik alkalmad találkozni. Párod titkolózónak tűnhet, de ne gyanakodj rögtön, hiszen karácsony táján ez normális. Nincs épp kapcsolatod? Valaki titkon nagyon várhatja karácsonyi üzeneted: van tipped, ki az? Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Sokszor eszedbe juthat egy illető, akit, bár nagyon szeretsz, már rég nem láttál, vagy esetleg nem beszéltek. Az ünnep jó apropó felvenni a kapcsolatot, ha úgy érzed, legbelül erre vágysz. Kedveseddel a korai időket idéző flörtölős, játékos hangulat kísérheti a karácsonyt. Szingliként az online ismerkedés tartogathat sikert egy másik városban élő valakivel. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Eszeveszett hajtás közepette telhet az idő egészen szentestéig, de csak rajtad áll, hogy lassítasz-e. A karácsony és az azt követő napok, mindenesetre, adnak majd bőven lehetőséget pihenni is. Kedveseddel kis vitátok lehet, de ne aggódj: jó eséllyel csak azért, mert mindketten a legszebbre szeretnétek az ünnepet. Ha nincs párod, vásárlás közben flörtbe keveredhetsz. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Váratlan fordulat vihet plusz izgalmakat a karácsonyodba. A kibontakozó helyzettel ugyanakkor játszi könnyedséggel boldogulhatsz. Nincs miért aggódni. Szíved választottja érdekes ötlettel rukkolhat elő az ünnepek kapcsán, ami elgondolkodtat. Ha nincs párod, egy régi szerelmed bukkanhat fel a környezetedben a napokban. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Valamiről megfeledkezhettél a nagy ünnepi készülődés közepette. Bár kellemetlenül érinthet, ne töprengj rajta sokat: mind emberből vagyunk, és utólag bizonyára helyre lehet hozni a dolgot. Szerelmeddel harmóniában telhet a hét, igaz, a szilveszter eltöltése kapcsán nem feltétlenül értetek egyet. Szingli vagy? Férfi barátod mintha más szemmel nézne rád, mint eddig. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Karácsonyod mesésen telhet, de leginkább a két ünnep közötti felhőtlen kikapcsolódást élvezheted majd. Párod ebben remek partnernek bizonyul. Ha nagy egyetértésben a négy fal között rendeztek filmmaratont, akkor is 110%-ig elégedettek lehettek. Ha egyedülálló vagy, egy férfi, aki tetszett egykor, most felkereshet, és régi érzelmeid meglétében reménykedhet. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Rendhagyó ötleted támad karácsonyra, amivel nagy valószínűség szerint hagyományt fogsz teremteni. Pároddal szinte izzik közöttetek a levegő, mást nem is kérnétek talán karácsonyra, mint azt, hogy együtt lehessetek. Ha egyedülálló vagy, egy rokonod most, a héten mutathat be férfiismerősének. Azonnal felcsaphatnak a szikrák közöttetek. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük