Heti horoszkóp december 2-től 8-ig: a Bak jó híreket kap, a Szűz szerelmes lesz

A december pozitív eseményekkel veszi kezdetét.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kezdetét vette a december, az év legszebb ünnepének a időszaka. Készülődés öröme lengi be a hónapot. Már a hó első hetében is érezhető lehet, hogy mindenki szíve egy kicsit nyitottabbá válik.

Nem hiába ígérkezik ez a hét érzelemmel telinek és romantikusnak. Lesz, aki most pillantja meg azt a bizonyos illetőt, akire az egész esztendőben várt.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Számodra az első hét már az ünnepi hangolódás jegyében telhet. Sok jó ötleted támadhat, idén mit és hogyan szeretnél majd karácsonykor. A szerelmi életedben pozitív fordulat jöhet. Kedveseddel sikerül lezárni egy nyitott kérdést, egyedülállóként pedig valaki a képbe kerülhet, aki esélyes, hogy később a párod lesz. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Feladataid felszaporodhattak a munkahelyen, de ne aggódj, mert lesz benned hozzá elég kitartás. Szerelmeddel mindkettőtöknek jóleshet a pörgős napok végén megpihenni egymás vállán. Szingli vagy? Az ismerkedésre most kis idő jut, de Cupido épp az ilyen időszakokra vár. A hét második felében célozhat! Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Valamit elveszíthetsz, ha nem vigyázol. Most kicsivel szétszórtabb lehetsz a kelleténél. Ebben a tudatban járj-kelj a héten, és igyekezz fokozottabban ügyelni magadra és dolgaidra. Pároddal közös célt tűzhettek ki, aminek a megvalósítása még jobban összehozhat. Ha nincs párod, irány a net! Valaki a képernyő túloldalán várhat. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

A mindennapos rohanás és munkahelyi teendők közepette elfeledkezhetsz arról, hogy magadra is figyelj. Lassíts és pihenj is, hogy ne gyengítse le immunrendszered ez a lótás-futás. Pároddal egy kis kiruccanás kerülhet kilátásba, öröm lesz a tervezgetés. Szingliként férfi ismerősöd jeleket küldhet feléd. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Kis bökkenővel indulhat a hét, de büszke leszel magadra, milyen frappánsan megoldod. Szerdától minden simán mehet, különösen a magánéletben. Szíved választottja pozitív meglepetést okozhat neked egy reakciójával. Ha még várod a párod, egyik nap jóképű idegen sétálhat be a munkahelyedre. Dobj egy mosolyt! Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Azzal a projekttel, amit egy ideje csinálsz, vagy annak a célnak az elérésében, amit rég kitűztél, most nagyon jól haladhatsz, és már láthatod a fényt az alagút végén. Ha ez nem lenne elég, szerelmi életed is remekül alakulhat. Pároddal turbékoló galambokként telnek a napok, szingliként pedig első látásra eshetsz bele valakibe. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Egy fontosabb tennivalód, hivatalos elintéznivalód van a hétre? Szerencse kísérhet, és hamar, sikeresen véghez is viheted. Szerelmeddel egy utazás kerül szóba, mely a közeljövőben lenne esedékes. Ha nincs párod, egyik barátnőddel kezdhettek szervezni egy utat, mely ismerkedési lehetőséget tartogathat. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Kreativitásod és esztétikai érzéked most a tetőfokára hághat. Ha otthonod vagy ruhatárad megreformálnád, most valami nagyon jó kerülhet ki a kezeid közül. Pároddal kisebb összezördülés várható egy pénzügyi kérdés miatt, de higgadtan meg tudjátok beszélni. Ha nincs párod, izgalmas, futó flörtbe keveredhetsz. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Anyagi kérdésekkel foglalkozhatsz sokat a napokban. A tervezgetés jó és fontos is, hiszen így előre láthatod majd a közelgő ünnepek időszakának kiadásait. Szerelmi életedben harmónia lehet. Pároddal nagy egyetértésben lehettek a legtöbb kérdésben. Ha egyedülálló vagy, régi jelölted ismét képbe kerülhet. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Jó hírekkel indul a hét. Valami, amiről már szinte lemondtál, mégis összejöhet. Örömmel tölthet el a dolog, pozitív kisugárzásod pedig mások is észreveszik. Főleg a párod, akit egyenesen rabul ejthet, mennyire mosolygós vagy. Ha szingli vagy, ennek akkor is hasznát veheted. Valakit elbűvölhetsz a nevetéseddel. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Fontos munkahelyi feladattal bízhatnak meg, ami sok figyelmet kíván, és időigényes is. Bár elsőre soknak tűnhet, hamarosan meglátod, brillírozol az új szerepben. Magánéletedre kevesebb időd juthat. Pároddal érdemes beszélned, hogy legyen tekintettel elfoglaltságodra. Szingliként valaki titokban csodálhat. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Döntéshelyzetbe kerülsz egy karriert érintő kérdésben. Jó ötlet lehet egy olyan embertől tanácsot kérni, aki járatos a dologban. Vigyázz, ne ess két szék közt a pad alá! Szíved választottjával kis féltékenység adódhat, de ez is csak ragaszkodásotok jele. Ha nincs párod, egy másik nőben riválisodra ismerhetsz jelöltednél. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük