Heti horoszkóp november 18-tól 24-ig: a Kost meglepetés éri, a Halak új célra lel

Fordulatos hetet jósol a heti horoszkóp.

no-kave
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egyre vacogósabban, néha meg-megázva, de még mindig mosolygósan telhetnek az elkövetkezendő napok, ha hagyjuk, hogy a körülöttünk lévő szép dolgok megmutassák magukat.

A szerelemben felpezsdítő fordulatok, a munkában dolgos, de sikerélménnyel fűszerezett napok jöhetnek. Lesz, akit váratlan meglepetés ér, és a célkitűzések terén is kreativitás lesz jellemző.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Már a hét elején váratlan meglepetés érhet, amire talán álmodban sem gondoltál volna. Ne aggódj, a meglepetés pozitívnak ígérkezik, és amit magával hoz, az előrevihet. Ha párban vagy, most több alkalmatok lehet kettesben romantikázni. Ha nincs kapcsolatod, az egyedülléttel járó előnyöket kimondottan élvezheted. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét, ami nemcsak mosolyt csalhat az arcodra, de igazán motiválttá és pozitívvá is tehet. Kedveseddel egyeztetésre szorulhat egy terv megvalósítása. Szükség lesz a kompromisszumkészségetekre. Ha nem vagy párban, az online ismerkedés hozhat képbe egy izgalmas pasit. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Rég nem látott ismerősöddel hozhat össze a sors. A találkozás egyfelől örömteli, de valamilyen vonatkozásban mégis kellemetlen lehet. Ne gondold túl a dolgot, próbálj laza lenni. Ha párkapcsolatban élsz, most fellobban az egymás iránti vonzalom lángja. Ha nem, akkor szexi kisugárzásoddal új hódolót foghatsz. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Egy újítást vagy új helyzetet nehezen szokhatsz meg. Igyekezz rugalmasan hozzáállni a dologhoz, neked is könnyebb lesz, de másoknak is körülötted. Szíved választottja tanácsodra szorulhat a héten. Ha egyedülálló vagy, egy férfival, akinek útbaigazítással vagy hasonlóval segítesz a napokban, megtetszhettek egymásnak. Horoszkópos ékszerek »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Kisebb, gyorsan áthidalható nehézség után gyorsan telhet a hét a munkában. Hatékony lehetsz, és ezt kollégáid is észreveszik. Szerelmeddel egy közös kiruccanást tervezgethettek, ami alkalmat adhat csak egymásra figyelni. Egyedülállóként új jelölt léphet színre vasárnapig: egy titokzatos félidegen, ismerősöd ismerőse. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Az időjárás ugyan olykor lehangolhat, alapvetően vidám heted lehet, ha próbálsz előnyt faragni az őszből. Egy séta az aranyló falevelek közt a parkban, egy illatos forró csoki és egy jó könyv kellemes időtöltést adhat. Párod remek partner lesz a bekuckózásban. Egyedülállóként letisztulnak gondolataid, kire is vágysz. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Anyagiak terén kifejezetten jó heted lehet, mert többet tudsz spórolni, és jó szemed lesz az akciókhoz. Vasárnapra annyival több maradhat a zsebedben, hogy talán magad is meglepődsz. Kedvesed egy mondatát lehet, hogy félreérted: beszéljétek meg! Ha egyedülálló vagy, kéretlen hódolód akadhat, fura csajozós szöveggel. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Elvéthetsz vagy elfelejthetsz valamit munkahelyeden, mert kissé szétszórt lehetsz a napokban. A legjobb, ha belátod a dolgot, és igyekezz helyrehozni. Máskülönben kivívhatod kollégáid haragját. Ha párban vagy, közös ötletetek támad, de másként valósítanátok meg. Ez apró vitát okozhat. Szingliként egy netes társkeresőn lehet szerencséd. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Valaki a segítséged kérheti valamiben, és ezt kicsit nehéz lehet beiktatni. Végül mégis sikerülhet, ha kicsit matematikázol az időbeosztásoddal. Szerelmed egy reakciója kellemes meglepetést okozhat. Egyedülállóként exedbe botlasz, aki sokat változhatott azóta. Ez meglephet, de saját reakciód is. Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Pletyka juthat a füledbe, de légy óvatos: ha továbbadod, végül te jöhetsz ki kellemetlenül. Egyébként némi fáradtság uralkodhat el rajtad, amit az ősznek tudhatsz be. Szíved választottjával emlékezetes élményben lehet részetek. Egyedülállóként tündérmesébe illő megismerkedést hozhat a hét. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Rossz sejtésed támadhat valami kapcsán. Érdemes hallgatnod a megérzéseidre és utánajárni a dolognak. Pároddal egy kellemes, barátokkal vagy családdal töltött program dobja fel a hetet. Ha nincs kapcsolatod, egy csajos programon nyílik alkalmad ismerkedni. A pasi, aki megtetszik, zsáneredtől sokban eltérhet. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Tele lehetsz lendülettel. Részben ennek is köszönhető, hogy új cél fogalmazódik meg benned. A dolog egy egészen új irány lehet életedben, de lelkesedésed ettől csak nagyobb lehet. Szerelmeddel apró összezördülések várhatók, de őszinte szavakkal hamar elillannak. Ha nincs párod, érdekes infó jut a füledbe jelöltedről. Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük