Heti horoszkóp október 21-től 27-ig: a Rák szerelmes lesz, a Vízöntőre új lehetőség vár

A hét ígéretes, különösen a szívügyek szempontjából.

nő
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A héten vitathatatlanul az érzelmeké lesz a főszerep. A szinglik és a párok szívében is fellobbanhat, illetve megerősödhet az a bizonyos láng, és ez most kitartónak is ígérkezhet.

A következő napokban a karrierben is előreléphetnek, akik szemfülesen kihasználják a kínálkozó lehetőségeket. A tiszta játék lesz a kifizetődő, de a továbbiakról szóljon a horoszkóp!

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Egy jókora feladattal találhatod magad szembe, de frappánsan megoldod. Ezzel kivívhatod főnököd dicséretét. Pároddal a humor jegyében telhet a hét, a hétvégén pedig közös kiruccanás lazíthat el titeket. Ha nincs párod, egy férfi ismerősöd titkon reménykedhet, de érzelmeit még bátortalan felfedni. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Hatékonyabb aligha lehetnél a munkahelyeden, és még a hangulatod is remek, hála a sokszínű ősz szépségeinek és magánéleti sikereidnek. Párkapcsolatodban stabilak lehetnek az érzelmek, és szóba kerülhetnek a hosszú illetve rövid távú közös tervek. Szingliként feledhetetlen randit hozhat a hét. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Sok dolgod lehet mind a munka, mind a magánélet kapcsán. Vigyázz, magadra is hagyj időt, ha csak lehet, hiszen ha kimerülsz, az nem vezet semmi jóra. Pároddal is előfordulhatnak konfliktusok, ha stresszesebb vagy. Igyekezz énidőt teremteni. Egyedülállóként valaki kiszemelhet magának. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Nálad most minden a szerelem körül forog. Párban erősödhet kapcsolatotok, mert sokkal több beszélgetésre és kettesben töltött estére lesz lehetőségetek. Érzelmeitek fellobbannak, és ez a láng kitartóan is fog lobogni. Ha egyedülálló vagy, első látásra fülig beleszerethetsz valakibe, aki betoppan a munkahelyedre. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Valaki nem tartja be a neked tett ígéretét. Ne nyeld le rosszallásod, de igyekezz úgy kifejteni a véleményed, hogy ez pozitív irányba vigye a dolgot, ne tegye tönkre viszonyotokat. Csalódottságodban szerelmed vigaszt adhat neked. Ha nincs párod, egy barátnős este rád férhet: valaki le is szólíthat egy szórakozóhelyen. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Munkahelyeden tornyosulnak a feladatok. Ha próbálsz rendszert teremteni a feladatok közt, nem lesz gond. Pároddal romantikahegyekre számíthatsz, de a nagy l'amourba kicsit belerondíthat egy irigykedő harmadik. Ha nincs kapcsolatod, jelölteddel egy lépéssel közelebb kerülhettek egymáshoz: elindul a kettőtök története? Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Figyelj oda jobban az egészségedre. Ha a mindennapos hajszában nem alszol és eszel rendesen, annak meglesz a negatív eredménye. Párkapcsolatodban béke és nyugalom honol. A köztetek lévő harmónia és tűz mások számára is irigylésre méltó. Szingliként egyedül is remekül ellehetsz, de Cupidónak más terve van: lő! Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Valaki felkínálhat neked egy lehetőséget, ám az ügy nem egyszerű, valószínűleg más valaki pórul is járhat. A legjobb a tiszta játék, ne feledd, és így mérlegelj. Szíved választottja lelki támaszodra szorulhat a napokban. Ha nincs párod, exed bukkanhat fel ismét az életedben, vagy valaki, aki egykor nagyon tetszett neked. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Jó hírekkel kecsegtet a hét. Ez a hír egy korábbi terved vagy álmod megvalósulásához vihet egy lépéssel közelebb. Kedveseddel, könnyen lehet, most kevesebbet lesztek kettesben, de az együtt töltött idő minősége kárpótol. Egyedülálló vagy? A héten nem, de hamarosan elkövetkezhet a nagy változás. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Utazás merülhet fel az életedben, mely egy eddig ismeretlen tájra, vagy ismeretlenekkel együtt következhet el. Izgalmasnak ígérkezik! Szerelmeddel kis félreértés kerekedhet, de a kommunikáció segít feloldani. Ha egyedülálló vagy, egy kéretlen hódolód akadhat, aki nehezen ért a szóból. Légy határozott. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Jó lehetőséget kaphatsz a munkahelyeden, ami előrelépést és több pénzt is jelenthet. Gondold át jól, és csak azután válaszolj, ha hosszú távon elfogadhatónak tartod. Szerelmeddel közösen kell megoldanotok egy adódó problémát. Ebben megmutatkozik, jó csapat vagytok. Szingliként az online társkeresés hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

A pénzügyek terén kicsivel alaposabb kalkulálásra lesz szükséged az elkövetkezendő napokban, de semmi pánik: a hó vége olykor így alakul, talpraesettséged átsegít ezen. Párod némi féltékenységet mutathat, a legjobb lesz megbeszélni a dolgot. Ha nincs párod, egy barátnődnek ugyanaz tetszhet meg, aki neked. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Az első epizódban a konyhapszichológia kérdéskörével foglalkozunk. Vajon jót tesz az, ha saját magunkat analizáljuk önsegítő könyvek alapján? Van olyan, hogy túl sok terápia? Mikortól trauma a trauma? Tarts velünk, dilemmázzunk együtt!

Promóció

Ezt is szeretjük