Heti horoszkóp október 7-től 13-ig: a Skorpió újra szerelmes, a Bak új útra lép

Biztató eseményekkel gördül tovább a sors kereke.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár az idő egyre hűvösebbe fordul, a szívek mind csak forrósodnak: az összebújós, bekuckózós őszi hangulat jót tesz a szerelemnek. Sokak életében a gyengéd érzelmek kerülnek középpontba.

Az ősz mindeközben sok újat is hozhat úgy a karrier, mint az emberi kapcsolatok terén: a heti horoszkóp elárulja a részleteket.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Vár egy-két kihívás a munkában, és bizony olykor legszívesebben otthagynád az egészet. Ne aggódj, csak próbálj koncentrálni! Pároddal kis féltékenységi vita adódhat, de ez is csak az egymás iránti elkötelezettségeteket világítja meg végül. Szingli vagy? Legrohanósabb napodon megpillanthatod új jelölted. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Most minden flottul alakulhat. Sem a munkában, sem a magánéletben nem veszíted el az irányítást a dolgok felett. Ne feledj el azonban önmagaddal is foglalkozni, hiszen ha te nem vagy jól, akkor nem fogsz tudni boldogulni ezeken a frontokon sem. Szerelmi életedben rég remélt pozitív fordulat következhet be. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Valaki szívességet kérhet tőled, ám a teljesítésére nem biztos, hogy lesz lehetőséged. Sajnos olykor ilyen is előfordul. Pároddal egy hamarosan esedékes program, esemény, esetleg ünnep kapcsán tervezgethettek a napokban. Ha egyedülálló vagy, meghívhatnak egy eseményre, ahol majd alkalmad nyílhat ismerkedni. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Valaki a környezetedben olyasmibe próbálhat beavatkozni, amibe nem szeretnéd, ha beleszólnának. Nyugodtan szabj határokat, és ragaszkodj magánszférádhoz, ha soknak érzed, de ne feledd a jó szándékot megköszönni. Szívügyeidben egy rég remélt dolog történhet meg végre, ami boldogsággal tölt el. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Jó hírekkel gazdagodsz a héten, ám nem kizárólag azzal: most jó eséllyel váratlan összeg ütheti a markod. Lehet, hogy megemelik a fizetésed, de talált pénz is bővítheti költségvetésed. Szíved választottjával egy kis kiruccanás teszi színesebbé heteteket. Ha nincs párod, régi jelölted bukkanhat fel ismét, ám most ő közeledhet. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Pénzügyi téren jól alakulhatnak a dolgaid. Korábbi döntésed, úgy tűnik, gyümölcsöző lesz, de akár fizetésemelés is lehet a láthatáron. Kedveseddel harmónia és egyetértés vár, konfliktustól mentesen. Ha nincs párod, most egyedül is remekül ellehetsz, a kiegyensúlyozottság pedig valóságos pasimágnes. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Szívesség kérésére szorulsz, ám sajnos hiába teszed, az illető lehet, hogy nem tud segíteni. Ne add fel, találj ki egy B megoldást! Kapcsolatodban üdítő lenne egy utazás, érdemes kitalálnotok egy jó úti célt a napokban. Ez beszédtémának sem utolsó! Szingliként, ha utaznál, új lehetőséged nyílna ismerkedni. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Életed most a szerelem körül forog. Pároddal nosztalgikus hangulatban lehettek, és a kezdeti idők, közös élmények felidézése még magasabbra szítja a lángot kapcsolatotokban. Ha nincs párod, ez már nem lesz sokáig így: valakibe most első látásra szerethetsz bele. Az illetőt egy ismerősöd révén ismerheted meg. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Valakin szeretnél segíteni, aki erre nem tart igényt: ne légy fogadatlan prókátor, tartsd tiszteletben a határokat, amiket az illető szab. A segítség felajánlása önmagában elég, a többi rajta áll. Párodtól érdemes tanácsot kérned, ha egy fontos kérdésben nem tudsz dűlőre jutni. Szingliként nézz szét online párkeresőkön! Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Talán eddig is fontolgattad, de ha nem is, most jó eséllyel felmerülhet benned az igény valami változásra. Legyen bár munkahelyváltás, költözés vagy más, a dolog üdítőleg hathat rád. Az, hogy új utakra lépsz, szingliként akár egy új ismeretséget, új szerelmet is hozhat. Kapcsolatodra szintúgy jól hathat a dolog. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Két szék közt a pad alá eshetsz, de ne csüggedj: annak, hogy egy halogatott döntés miatt ide sodródsz, később megértheted a miértjét. Pároddal egy majdani utazás adhat izgalmas témát, emellett meghatározó lehet a hetetekben a humor. Ha nincs kapcsolatod, mosolyoddal veszel le valakit a lábáról. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Régi ismerősöddel futhatsz össze. Az örömteli találkozásnak hála, most felfrissíthetitek kapcsolatotokat, sőt akár karrierügyben is segíthet. Szerelmed egy számára fontos érzelmi kérdésben fordulhat hozzád. Ha nincs párod, egy szórakozóhelyen megismerhetsz egy izgalmas pasit. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

(Borító- és ajánlókép: Getty Images Hungary.)

Ezt is szeretjük