Heti horoszkóp szeptember 30-tól október 6-ig: Az Oroszlánt szerencse éri, a Skorpió munkahelyi kihívásra számíthat

Az őszi, hűvösödő idő ellenére is pozitív hetet jósol a horoszkóp.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Esős és napos időszakok váltják egymást, és sajnos sokak hangulata is hasonlóképp ingadozhat, de időjárástól függetlenül is fontos minél derűlátóbbnak maradni nap mint nap.

Ha a nap el is bújik, és olykor elszürkül az ég, van ok mosolyogni: a napokban pozitív eseményeket jósol a horoszkóp.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Munkahelyeden pletyka ütheti fel a fejét. Ha kimaradsz belőle, elkerülsz egy kellemetlen konfliktust. Pároddal egy régóta nyitott kérdést sikerülhet most lezárni. Ez mindkettőtök számára megnyugvás lehet. Ha még várod a párod, akkor mozdulj ki a héten, ugyanis egy szórakozóhelyen megismerheted jövendőbeli kedvesed. Horoszkópos ékszerek »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Friss levegőre, mozgásra vágyhatsz a napokban. A kora ősz erre remek alkalmat nyújt, csak ne sajnáld az időd rá. Tennivalóid érdemes úgy szervezni, hogy módod legyen a szabadban lenni. A lelkednek is jót tehet. Szerelmeddel romantikában úszhattok most, ha pedig szingli vagy, új jelölt érkezhet a láthatárra. Horoszkópos ékszerek »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Jó lehetőség adódhat karrieredben, mely azonban sok mindent megváltoztatna az életedben. Kedveseddel egy közös projekt megvalósításáról eshet most sok szó. Az elképzeléseitek szinkronba hozása fejleszti a kapcsolatotokat. Szingliként nézz szét az online társkeresőkön, siker várhat. Horoszkópos ékszerek »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Jó hírekkel indul a hét, és ez sok pozitív energiát ad neked. Kell is, mivel a napokban a munkában várhatnak megpróbáltatások. Szíved választottja karjában viszont mindig nyugalom várhat. Kapcsolatotok harmonikus a héten. Ha még egyedülálló vagy, két lehetséges esélyes is lehet körülötted: ideje választani! Horoszkópos ékszerek » 

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Komolyabb munkahelyi vészhelyzetet kerülhetsz el egy véletlen szerencse folytán. Ne feledd azonban, hogy Fortuna elfoglalt, máskor talán nem úszod meg: érdemes jobban figyelned! Szerelmeddel szinte perzselnek a szexuális energiák. Ha nincs párod, szexi kisugárzásod szinte rabul ejti a pasikat. Horoszkópos ékszerek »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Régi vágyadhoz kerülhetsz egy lépéssel közelebb. Bár már szinte lemondhattál róla, most újra felébredhet a remény. Ha párban vagy, feltétlen beszéljétek át a most adódó apró sérelmet, mert hosszú távon bajt okozhat. Ha nincs kapcsolatod, korábbi szakításod tanulsága most fogalmazódhat meg benned. Horoszkópos ékszerek »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Valaki a tanácsod kérheti a döntésében, de te magad sem vagy biztos, mit mondj. Ne kockáztass! Néha az is segít, ha csak közösen latolgatsz a másikkal, és beszélgetés közben kiforrja magát a dolog. Pároddal egy közeljövőben esedékes esemény adhat visszatérő témát. Szingliként emlékezetes flörtbe keveredhetsz. Horoszkópos ékszerek »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Munkahelyeden olyan feladattal bízhatnak meg, amiben nincs sok gyakorlatod, vagy ami sok tapasztalattal a hátad mögött is kihívást jelent. Ha bízol magadban, nem lesz gond, csak nyugalom! Szíved választottjával lehet egy apró féltékenységi vitád, de hamar elillan. Ha nincs párod, valaki első látásra megtetszhet. Horoszkópos ékszerek »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Korábbi döntésedről most derül ki, hogy jó vagy rossz volt. Bármi is a hozadéka, tanulhatsz belőle. Ha párban vagy, egy harmadik személy zavarhat be a képbe, de ketten egymás közt tisztázhatjátok a dolgot. Amennyiben még nincs párod, egyik barátnőd ismerőse tetszhet meg. Bátran küldj felé jeleket! Horoszkópos ékszerek »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Kissé fáradt lehetsz a héten. Egy vitaminkúra, több alvás, mozgás, séta a friss levegőn és tudatosabb táplálkozás segíthet. Kedvesed tanácsára lehet szükséged egy kérdésben, aki készségesen segít is. Ha nincs párod, egy helyes pasival elegyedhetsz szóba, és csak úgy röpködnek a szikrák. Horoszkópos ékszerek »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Energikus lehetsz a napokban. Mivel mindennel jobban haladsz, több időd marad magadra, és elindul egy önmagát gerjesztő pozitív körforgás. Ha párban vagy, most jól működik a kommunikáció, ennek hála hamar dűlőre juttok egy felmerülő kérdésben. Szingli vagy? Humoroddal foghatsz meg egy pasit. Horoszkópos ékszerek »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Nagyobb kiadásod lehet, ami miatt szívhatod a fogad. Ne aggódj, csak egy jó terv kell, és nem lesz gond a költségvetéseddel. Pároddal a hét a játékosság jegyében telhet. Sokat lehettek kettesben. Ha nincs kapcsolatod, exeddel futhatsz össze, de egészen másképp láthatod őt, mint korábban. Horoszkópos ékszerek »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük