Heti horoszkóp szeptember 16-tól 22-ig: a Szűz új esélyt kap, a Kos szerelmes lesz

A hét mozgalmasnak ígérkezik.

no-kek-bogre
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Lehet, hogy a forró nyár már bőven mögöttünk van, de a szívek felforrósodásának ideje most érkezik csak el igazán! A napokban sokan esnek végzetesen szerelembe.

A kitartást és fáradhatatlan munkát is megjutalmazza a sors, mivel lesznek, akik ennek hála új esélyt kaphatnak, hogy a helyzetükből kihozzák a legjobbat. A heti horoszkóp elárulja a részleteket.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Heted a munkában nyugalmasan telik, figyelmed így a magánéletedre fókuszálhatod. Pároddal egy nagyobb lélegzetvételű beszélgetés visz egymáshoz közelebb lelkileg. Ha nincs még párod, valakivel véletlenül elegyedhetsz szóba, de Cupido már nyúl is a nyilaiért: azonnal megdobban a szíved. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Két szék közt a pad alá eshetsz, ha nem igyekszel meghozni egy sürgető döntést. Ha bizonytalan vagy, kérj tanácsot! Szerelmeddel egy ősszel esedékes program kerül szóba, ami kompromisszumot kíván. Ha nincs párod, valaki randira hívhat a héten. Ha igent mondasz, szingliséged napjai meg lehetnek számlálva. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Konfliktusba keveredhetsz a munkahelyeden. Akár egy pletyka is elindíthat egy félreértést, de egy biztos, csakis akkor jöhetsz ki jól, ha nyíltan és okosan kommunikálsz. Szerelmed körül mozoghat egy nő, akinek zavarhat a jelenléte. Mondd el bátran párodnak, mit gondolsz. Ha nincs párod, most letisztulhat, kire is vágysz. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Elfeledheted ígéreted, és ha ez a munkahelyeden történik, abból bizony lehet galiba. A legjobb, ha őszintén elnézést kérsz, és igyekszel jóvá tenni a dolgot. Kedvesed kissé féltékeny lehet egy harmadik miatt, de ha megbeszélitek, gyorsan rendeződik minden. Ha nincs párod, jelöltedhez egy lépéssel közelebb vihet egy véletlen. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Elismeréssel nézed egy kollégád munkáját. Ne légy rest szavakba önteni, amit gondolsz. A pozitív visszajelzés fontos. Ha párban vagy, egy romantikus randi emeli hetetek fényét. Szingliként találkozhatsz valakivel, aki felkelti az érdeklődésed. Lehet, hogy a következő jelölteddel állsz szemben? Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valaki nem váltja be neked tett ígéretét, és ez nagyon kellemetlenül érinthet. Egy új esély mindeközben felvillanyozhat: bár szinte feladtad a dolgot, most adódhat egy lehetőség. Párban most szinte befejezitek egymás mondatait. Ha nincs párod, az egyedüllét most kimondottan jól is eshet. Használd ki minden előnyét! Horoszkópos ékszer »

 

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Szívességet kérnek tőled, olyasvalaki, aki részéről ezt nem is várnád. A dolog változtathat is kettőtök viharos vagy épp hűvös viszonyán. Szerelmed és közted izzhat a levegő egész héten. Olyan szenvedélyesek lehettek, mint talán még soha. Párkeresőként első látásra zúghatsz bele valakibe hét közepén. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Főnököd megdicsérhet, mert egy necces helyzetben remekül feltalálod magad. Bedobott ötleteidnek hála a probléma hamar megoldódhat. Párod után még inkább vágyódhatsz most, mint máskor. Kedveskedésed ő is kamatostól viszonozhatja. Ha nincs párod, az online ismerkedéssel érdemes megpróbálkoznod. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Hallasz egy pletykát, amit legszívesebben azonnal tovább mondanál. Állj meg egy pillanatra, és őrizd meg a józanságod: nem ér annyit egy kis sugdolózás, hogy utána kellemetlen helyzetbe kerülj. Szerelmi életedben egy rég remélt, de már-már elengedett pozitív fordulat következhet be ezen a héten. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Valakitől szívességet kell kérned, de nem teszed túl jó kedvvel: néha azonban muszáj elengedni ezeket a negatív érzéseket a nemes célért. Párkapcsolatodban a hét első felében kisebb vita, a másodikban dúló szerelem várhat: a kettősség jellemezheti a hetet. Egyedülálló vagy? Könnyű flört jöhet egyik nap. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Jó hírekkel indul a hét, és még jobbakkal folytatódik. Vasárnapig sok pozitív hatás érhet. Így lesz ez a szerelemben is. Szíved választottja a tenyerén hordozhat, vonzalmát most szóban és fizikailag is sokkal jobban érzékeltetheti. Szingliként új hódoló tűnhet fel a láthatáron, egy igazi lovag. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Munkahelyeden konfliktushelyzet alakulhat ki, melyben azonban nem leszel közvetlenül érintett. Igyekezz kimaradni a dologból, maradj pártatlan! Kedvesed meglepően reagálhat valamire, ami még közelebb hozza őt a szívedhez. Ha egyedülálló vagy, egy régi szerelmed kereshet meg, ami váratlanul érhet. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Az első epizódban a konyhapszichológia kérdéskörével foglalkozunk. Vajon jót tesz az, ha saját magunkat analizáljuk önsegítő könyvek alapján? Van olyan, hogy túl sok terápia? Mikortól trauma a trauma? Tarts velünk, dilemmázzunk együtt!

Promóció

Ezt is szeretjük