Heti horoszkóp szeptember 9-től 15-ig: a Skorpió szerelmes lesz, a Bika kihívás előtt áll

A hó közepe felé haladva egyre izgalmasabbá válnak az események.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Szinte hihetetlen, de máris nyakunkon a hó közepe. Ne szaladjunk azonban ennyire előre, inkább koncentráljunk az egyre izgalmasabbá váló eseményekre!

A hét új szerelmet, de nagy kihívást is tartogathat. A horoszkópban sorra vesszük, ki mire számíthat vasárnapig.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Új élményekkel gazdagodhatsz a héten, amennyiben szeretnél színt vinni a szürke hétköznapokba, és szívesen kipróbálsz valami újat. Szerelmeddel kis vita várható türelmetlenség miatt, amit akkor kerülhetsz el, ha végighallgatod az ő elképzeléseit is. Nincs párod? Valaki jeleket küldhet feléd, de nem ér célt: nyisd ki a szemed! Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Munkahelyeden kihívás előtt állhatsz. Egy új területen kell helytállj, de ne aggódj, lendületed és motivációd segítségedre lesz. Kedvesed egy meglepő reakciója vagy megnyilvánulása még közelebb viheti őt a szívedhez. Ha egyedülálló vagy, derült égből villámcsapásként érkezhet egy új szerelem lehetősége. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Pénzügyeid foglalkoztathatnak a héten. Ha úgy érzed, a költségvetés a kelleténél szorosabb, gondold át a dolgokat, és eszelj ki egy új spórolási stratégiát. Lehet, hogy lesz honnan lefaragni. Pároddal az első randikat idéző érzések és romantika vár egyik esti programotokon. Szingliként az online ismerkedés hozhat sikert. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Egy korábbi rossz döntés most hozhatja el a vele járó negatívumokat. Ne bánkódj, mert képes leszel feltalálni magad! Ha jól átgondolod, a végén még jobban is jöhetsz ki. Szíved választottja örömhírekkel szolgálhat neked, ez mindkettőtök hetét feldobja. Ha nincs kapcsolatod, egy baráti programon bemutathatnak egy helyes pasinak. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Valaki szívességet kér tőled, amit idő híján kicsit nehézkes lehet teljesíteni. Egy kis matematikázással mégis sikerülhet. Ha párban vagy, egy utazás ötlete merülhet fel, ami az ősszel lehet esedékes. Nincs kapcsolatod? Akkor egy barátnős szervezésű út több lehetőséget is adhat majd neked az ismerkedésre. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Munkahelyi teendőid megszaporodhatnak, és a stressz miatt a szabadidőt is nehezebb lehet kellemesen tölteni. Segíthet az úszás, a relaxáció, a jóga vagy az egyszerű alvás. Kedveseddel egy közös projekt megvalósításán törhetitek a fejeteket. Ha nincs párod, valakivel munkakapcsolatba kerülhetsz, a többszöri találkozás és kommunikáció pedig vonzalmat kelthet. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Egy rég nem látott jó barátba botlasz egyik nap, aki érdekes hírekkel szolgál egy harmadik félről. Óvakodj a pletykáktól, máskülönben rosszul jöhetsz ki a dologból! Szíved választottja tanácsodért folyamodhat egy szeretteivel kapcsolatos kérdésben. Ha egyedülálló vagy, egyelőre várnod kell, de már nagy léptekkel közeleg a szerelem. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Jó döntésed meghozza gyümölcsét. A dolog valószínűleg pénzügyeiddel lesz összefüggésben. Párod és közted jókora hőfokon lobog a láng: sokat incselkedhettek, játszhattok, ami tovább táplálja ezt. Ha még keresed a párod, most megpillanthatsz valakit, akinek megragad a kisugárzása, és kicsit bele is habarodhatsz. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Ha új állást nézel, akkor most horogra akadhat egy, ha pedig régi helyeden vágysz új kihívásra, most kaphatsz egy előrelépési lehetőséget. Párkapcsolatodban harmónia uralkodik, ami jó hátteret ad a többi ügyed intézéséhez. Ha nincs párod, akkor az is épp kapóra jöhet, mivel így nem terelődik el a figyelmed a fontos karrierkérdésről. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Szépérzéked most kiválóan működik, ezért jobb alkalmat keresve sem találhatnál a ruhatár-frissítésre vagy a lakás kicsinosítására. Párod segítségére is lehetsz valami kiválasztásában, de igyekezz figyelembe venni az ő saját alapelképzeléseit is. Ha egyedülálló vagy, olyan ismerős pasi kezdeményezhet nálad, akiről nem is hitted volna, hogy fog. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Döntéshelyzetbe kerülhetsz valami kapcsán. Érdemes beszélned valakivel a kérdésről, aki már járatos a dologban. Ha párkapcsolatban élsz, kis féltékenység szolgáltat bizonyítékot rá, hogy párod nagyon szeret. Ha nincs kapcsolatod, barátnőd egy ismerőse vethet szemet rád titkon, de vonzalmát egyelőre nem fedi fel előtted. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Melléd szegődik a szerencse. Ha a hétre terveztél elintéznivalókat, akkor sikerrel járhatsz, sőt, minden sokkal gördülékenyebben haladhat, mint hitted. Kapcsolatodban régi feszültség oldódhat fel egy beszélgetésnek hála. Ha nincs párod, izgalmas flört várhat a napokban egy szórakozóhelyen. Számcsere lehet a vége. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük