Heti horoszkóp szeptember 2-től 8-ig: a Szűz összeszedi bátorságát, az Ikrek újratervez

Remekül indul a szeptember.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hihetetlen, hogy már az esztendő kilencedik hónapjánál járunk, de valóban kezdetét vette a szeptember. A pihentető nyár után mindenki megújult erővel veti bele magát a hétköznapokba.

Unalomra azonban nem számíthatunk: a szerelem és a karrier is tartogat most fejleményeket, ráadásul pozitívakat. Sikert ígér a hó első hete. Részletek a horoszkópban.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Ideje új fejezetet indítani. Ezt érezheted, vagy egy olyan helyzetben találhatod magad, ahol ez a legjobb kiút. Légy bátor és merész, hiszen ismered a mondást: aki mer, az nyer. Párodban kellemesen csalódhatsz egy vitás helyzetben. Ez erősítheti érzelmeid. Ha egyedülálló vagy, régi kollégád jöhet képbe potenciális pasiként. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Most minden kezd rendeződni körülötted, ami megnyugvással tölthet el az elmúlt idők zökkenői és terhelő eseményei után. Végre koncentrálhatsz magadra és saját életed előmenetelére. A karrierben például vár egy remek lehetőség. Ami a szerelmet illeti, most fordulhat a sors kereke, és végre megtörténik, amire sok ideje vágytál. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Egy alaposan kidolgozott terved, úgy tűnik, nem fog megvalósulni. Bár először lelombozhat, hamar felszívhatod magad, és egy új, sokkal jobb elgondolást dolgozhatsz ki célod elérésére. Szerelmed szívességet kérhet tőled, ami bizalmának ékes bizonyítéka. Egyedülállóként egy kis flört bontakozhat ki közted és távolabbi férfi ismerősöd közt. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Jó hírekkel indul a hét, ami sok erőt és pozitív energiát ad. Ez jól is jön, mert a hét második felében lesz egy kisebb megpróbáltatás, amivel meg kell birkózz. Pároddal egy utazás kerülhet szóba, mely egy mindkettőtök számára ismeretlen úti célt tartogat. Ha nincs párod, egy barátnős út kerülhet szóba, ami ismerkedésre is alkalmat teremthetne. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Pénzügyi szempontból szerencsésen alakul a hét. Valamihez jóval ár alatt juthatsz, hála szemfülességednek. Emberi kapcsolataidban most jól érzékelhetően gyűlnek a pozitív energiák. Párod szinte a tenyerén hordozhat mostanság, amit ne feledj viszonozni. Ha nincs párod, egy kéretlen hódolód akad, akit csak erélyesen szerelhetsz le. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Valakiben kellemesen csalódhatsz. Véleményed egész másként alakulhat róla az eddigiekhez képest. Kapcsolatotok is jó irányba változhat. Szerelmed segítséged kérheti egy fontos ügyben. Ha nincs elég időd, keressetek közösen megoldást erre. Szingliként összeszedheted bátorságod, hogy kimutasd vonzalmad a jelölted felé. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Siker koronázza korábbi törekvéseid. A büszkeség érthető, de igyekezz megőrizni szerénységed is, akkor lesz igazi a dicsőség. Kedveseddel sokat beszélgethettek a jövőre vonatkozó elképzeléseitekről. Több időtök lehet most kettesben. Ha egyedülálló vagy, barátnőd ismerőse vethet szemet rád, de vonzalmát még nem fedi fel. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Főnököd szemében nagyot nőhetsz, mert helytállsz egy olyan helyzetben, ami számodra és talán kollégáid számára is új. Szíved választottja valaki miatt féltékenykedhet a napokban. Fontos, hogy ezt megbeszéljétek, mert elmérgesedhet a helyzet. Nincs kapcsolatod? Randira hívhatnak, de mindeközben egyik exed még mindig remélhet. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Új célt tűzhetsz ki magad elé, vagy a régi célod elérésére születhet benned egy új terv. Valaki, akit régóta ismersz, a megvalósításban sokat segíthet. Szerelmedre egy harmadik miatt féltékenykedhetsz. Próbáld nem gyanúsítgatni, inkább mesélj félelmeidről. Ha egyedülálló vagy, kiszemelhetsz magadnak egy pasit, de sajnos foglalt lehet. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Tele lehetsz energiával a pihentető nyár után. Még akkor is, ha lélekben visszavágysz a nyárba, és hátad közepére sem kívánod a munkát. Ha sportolnál, most még kitartóbb lehetsz, de egy egyszerű takarítás is seperc alatt mehet. Szerelmi életedben változás jöhet, de ne aggódj: kedved szerint alakulnak a dolgok. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Szívügyeid kerülnek fókuszba. Most ugyanis mind párban, mind egyedül siker várhat a szerelem terén. Ha párban vagy, valamiről sikerül őt meggyőznöd, és ez jó eséllyel előreviszi a kapcsolatotokat is. Nincs párod? Ha most adsz egy esélyt az online ismerkedésnek, már a hétvégén randizhatsz valakivel. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Munkahelyeden sorra aratod a sikereket. Legyen bár kisebb vagy nagyobb, nem marad észrevétlen feletteseid szemében sem, milyen talpraesett, gyors és ügyes vagy. Kedvesed titkolózónak tűnhet, de ne láss rémeket. Jobb, ha őszintén elbeszélgettek félelmeidről. Nincs párod? Barátnőd bemutat rokonának: akár első látásra beleszerethetsz. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük