Heti horoszkóp augusztus 26-tól szeptember 1-ig: az Ikrekre derűs napok köszönthetnek, a Rák megkönnyebbülhet

A szívekbe harmónia és derű költözhet.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Érdemes bizalommal tekinteni az elkövetkező hétre, hiszen csodák bármikor történhetnek, ezért megéri nyitott szemmel járni, és követni a szív útmutatásait. Fókuszban a szerelem, de a munka és az anyagiak terén is nagyszerű reményekkel kecsegtet a hét.

A heti horoszkóp részletes előrejelzést ad magánélet, munka és szerelem terén. Pozitív eseményekben és szerencsés fordulatokban pedig ezúttal sem szenvedünk hiányt.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Sikeresen veheted a felmerülő akadályokat, annak ellenére is, ha esetleg a dolgok megváltoznának. Pároddal szerelmes hétköznapokat élhettek meg, melyek során előtérbe kerülhet a közös jövő építése. Szingli vagy? A belső hangod megsúghatja, mit kell tenned, ne félj hallgatni rá! Ez vihet egy lépéssel közelebb új párodhoz. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Példátlan felelősségvállalásról adhatsz tanúbizonyságot egy munkahelyi feladat kapcsán, miközben kiállhatsz magadért anélkül, hogy bárkit megbántanál. Párban felhőtlen nevetések várhatnak rátok, a vitás helyzetek pedig elkerülhetnek. Egyedülállóként új szerelem bukkanhat fel a láthatáron, ami más lesz, mint a többi volt. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Tele lehetsz energiával és tettrekészséggel, ami szélsebességgel repíthet a céljaid felé. Csak így tovább, és minden sikerülhet! Szerelmeddel őszintén beszélhettek érzéseitekről, ami új magasságba emelheti a kapcsolatotokat. Szingliként biztató jeleket kaphatsz valakitől, aki számodra sem közömbös. Ígéretes a dolog! Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Úgy érezheted, hogy enyhül rajtad a korábbi nyomás, ez pedig kiegyensúlyozottabbá tehet, amit a családod és a felettesed is értékelhet. Párban most semmi sem áll közétek, és talán máris a jövőre esedékes közös nyaralást tervezitek. Egyedül vagy? Lehet, hogy már nem sokáig, egy korábbi kiszemelted ugyanis randira hívhat. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Határtalan lelkesedést érezhetsz, sőt, talán a kommunikáció is gördülékenyebben mehet ezekben a napokban. Ügyesen megtalálhatod a hangot a környezeteddel. Párosan romantikus, harmóniában gazdag hét elé nézhettek. Egyedülállóként magabiztosságod felkeltheti egy szimpatikus idegen figyelmét. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

A füledbe juthatnak olyan hírek, melyekre már régóta vársz, ez pedig segíthet, hogy meghozz egy jó döntést. Főnököd különösen nagyra értékelheti munkád ezekben a napokban. Szerelmeddel apró figyelmességekkel halmozhatjátok el egymást, egyedülállóként titkos hódolód felfedheti kilétét. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Ennél jobban talán nem is alakulhatnának a dolgaid, úgy érezheted, hogy sokkal jobban a kezedben tartasz valamit, amiről korábban nem sejtetted, hogy elbírsz vele. Pároddal a meghitt, romantikus séták még közelebb hozhatnak titeket egymáshoz. Szingli vagy? Egy csajos programon találhat el Ámor nyila. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Úgy érezheted, megéri hinni valamiben, és a befektetett munka végre meghozza gyümölcsét. Tele vagy tenni akarással. Pároddal hajba kaphattok egy apróságon, de haragotok szerencsére gyorsan elszállhat. Szingliként úgy érezheted, itt az ideje a tettek mezejére lépni, majd megtenni a kezdő lépést kiszemelted felé. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Családi, baráti, rokoni kapcsolataid harmóniája a munkahelyi teljesítményedet is eredményessé teheti, és más megvilágításba helyezheti a dolgokat. Pároddal sikeresen megbeszélhettek egy régóta húzódó ügyet. Szingli vagy? Régóta várhatsz egy jelre valakitől, lehet, hogy már nem kell sokáig. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Anyagi ügyeid pozitívan alakulhatnak, ami jól is jöhet, pláne így, a nyári programok borsos kiadásai után. Munkádban elismerést kaphatsz, ettől pozitív és energikus lehetsz. Pároddal felmerülhet egy romantikus hétvége ötlete, egyedülállóként pedig nagy hatással lehet rád valaki, akit véletlenül pillantasz meg. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Sikerrel veheted a munkahelyi akadályokat, sőt, egy esetleges pluszmunkát is gyorsabban elvégezhetsz. Ez pedig a kreativitásodat is segítheti. A szerelmednek nyújtott segítség téged is boldogabbá tehet, és a kapcsolatotokban is kedvező fordulatot hozhat. Szingli vagy? Régi hódolód bukkanhat fel ismét az életedben. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Megeshet, hogy nehéz helyzetbe kerülsz, de szerencsére jöhet valaki, aki önzetlenül kihúz a bajból. Ez pozitívan hathat a kedélyállapotodra. Pároddal érdemes kirándulni, utazni, elvégre tele a világ felfedezésre váró helyekkel. Ha egyedül vagy, mosolyod levehet valakit a lábáról. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

(Kép: Getty Images Hungary)

Ezt is szeretjük