Heti horoszkóp augusztus 19-től 25-ig: az Oroszlán váratlan hírt kaphat, a Kosra flörtölés várhat

Új kihívásokat, élményeket és szerelmeket ígérnek a csillagok.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Minden hét új kihívásokkal, élményekkel és friss szerelmek kialakulásával jár, hiszen a lehetőségek mindig ott vannak, csak észre kell venni őket, és merni kell élni velük.

Összességében igazán szép hétnek nézhetünk elébe a csillagok állása szerint, sőt még pozitív energiából sem lesz hiány. A hét fénypontja a huszadikai tűzijáték, mely ünnepi és ragyogó pillanatokat ígér.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

A hét első felében sokkal fáradékonyabbnak érezheted magad, de szerencsére juthat elegendő időd a pihenésre, így a hét végére ismét kirobbanó formában lehetsz. Szerelmeddel elmélyülhet a kapcsolatotok, ugyanis egy régóta tartó apró konfliktust végre sikerül megbeszélnetek. Egyedülállóként lehetőséged lehet egy kis flörtölésre a huszadikai ünnepnapon. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Egy új hobbit találhatsz magadnak, ezért most bőven akadhat lehetőség a tanulásra, ennek hatására az energiaszinted is megnőhet. A pároddal igazán harmonikus hétnek nézhettek elébe: romantikus helyzetek és szép emlékek születhetnek. Szingli vagy? Egy olyan ismerősöd invitálhat randira, akiről nem gondoltad, hogy tetszhetsz neki. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Egy régóta tartó konfliktus megoldódhat közted és egy ismerősöd között, ennek hatására pedig a megtisztulás jöhet el számodra. Így még pozitívabbá válhat a kisugárzásod. Szerelmed a hétvégén egy különleges programmal lephet meg téged. Ha még nem talált el Ámor nyila, akkor most érdemes lenne valamelyik este kimozdulnod, kellemes meglepetésben lehet részed. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Igazán pörgős hét kezdődhet számodra, emiatt sokkal energikusabbnak érezheted magad. Sőt, még a munkahelyeden is egy jó hírről értesülhetsz. Kedveseddel sokkal mélyebb beszélgetéseket folytathatsz, aminek hatására egy felsőbb szintre juthat a kapcsolatotok. Egyedülálló vagy? Egy olyan férfi nyűgözhet le téged, aki igazából nem is az eseted. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Egy váratlan hír pozitív változást hozhat az anyagi helyzetedben, azonban érdemes meghúznod a határokat, nehogy túlköltekezz. Pároddal lehetnek apróbb konfliktusok, de hamar megoldódhatnak, ha mind a ketten egyenlő módon dolgoztok a kapcsolatotokon. Szingliként egy barátnőd hívhatja fel a figyelmed egy férfira: talán a huszadikai tűzijáték alatt? Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Néha kicsit gyengének érezheted a munkahelyi teljesítményedet, de ez csak plusz motivációt ad majd neked, hogy még jobban hajts. Alázatos munkamorálodra a főnököd is felfigyelhet. Kedveseddel kevesebbet láthatjátok egymást, azonban ez nem ront a közös idő minőségén. Szingliként az egyik társkereső oldalon ismerkedhetsz meg valakivel. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Régi ismerősöd bukkanhat fel a láthatáron, aki most egy érdekes ajánlatot tehet fel neked. Ha a szívedre hallgatsz, rossz döntést nem követhetsz el. Szerelmeddel most több időtök juthat egymásra: érdemes valami újat kipróbálnotok együtt. Nincsen párod? Egy hétvégi programon akadhat meg valakin a szemed. Vajon meglesz a közös vonzalom? Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23 - XI. 21.)

Egy új lehetőség jöhet veled szembe, amit ha okosan kihasználsz, jelentős sikereket érhetsz el a munkahelyeden. A pároddal most igazán stabilnak érezheted a kapcsolatotokat, ezért komolyabb elhatározások is születhetnek köztetek. Ha egyedülálló vagy, akkor most egy teljesen hétköznapi szituációban ismerkedhetsz meg valakivel, aki ígéretes. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Régóta őrizgetett álmodat most végre megvalósíthatod, ennek hatására majd kicsattansz az örömtől. A személyedből áradó pozitivitásra mások is könnyen felfigyelhetnek. Szerelmedet is érdemes lelkesítened minél többet, mert most szüksége lehet a támogatásra, később meghálálja ezt neked. Szingli vagy? Egy volt szerelmed térhet vissza hozzád. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Ez a hét számodra a pozitív változásokról és az új lehetőségekről szólhat, érdemes nyitottnak lenned minden olyan kihívásra, amit a munkahelyeden tartogatnak neked. Kedvesed egy olyan ötlettel állhat elő, ami egy teljesen új színt vinne a kapcsolatotokba. Egyedülállóként egy rokonod mutathat be egy helyes ismerősének. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Stresszesebb időszak következhet be a munkahelyeden, de a sok terhelés hatására szakmailag most rengeteget fejlődhetsz. Szerelmeddel most egy komolyabb konfliktus alakulhat ki, azonban ha alaposan átbeszélitek a problémákat, a viharfelhők hamar tovaszállhatnak. Szingliként most érdemes többet csavarognod, lehet, megtalál a szerelem. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Egy munkahelyi konfliktusba keveredhetsz, azonban ha nem idegesíted fel magad a szituáción, és határozottan kiállsz magadért, jó benyomást kelthetsz. Kedveseddel most még több időt tölthettek együtt. A huszadikátok pazarnak ígérkezik. Nincs párod? Egyik ismerősöd szervezhet le neked egy randit valakivel. Vajon ki lesz a titokzatos férfi? Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük