Heti horoszkóp augusztus 12-től 18-ig: a Kos karrierben, a Halak a szerelemben léphet előre

Hangulatos nyári napok jönnek, előre vivő eseményekkel.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Augusztus közepén járunk, de még javában tart a nyár: érdemes minél több programot szervezni és kiélvezni az évszakot, a balzsamos estéket, a hangulatos, napsütéses nyarat.

A héten az érzelmek kerülnek fókuszba, de több olyan esemény is várható, mely továbbgördíti a sors kerekét. A horoszkóp ígéretes napokat jósol.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Nyár ide vagy oda, számodra a karrierben ígérkezik most előrelépés. Munkahelyeden új pozíció, esetleg egy új állásajánlat is szóba jöhet. Pároddal késő nyárra merülhet fel egy utazás ötlete, ami örömteli tervezgetésre ad alkalmat. Ha egyedülálló vagy, egy rég nem látott kiszemelted bukkanhat fel ismét életedben. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Nyugalmas és kiegyensúlyozott napokra számíthatsz. A harmónia, ami körülvesz, sok-sok pozitív energiával tölt fel, amiből a következőkben is táplálkozhatsz. Ha van kapcsolatod, most alkalmatok nyílik egymás egy új oldalát megismerni. Szingli vagy? Kalandos, izgalmas megismerkedés várhat a héten, ami első látásra szerelmet hozhat. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21. - VI. 21.)

Egy régi tervedet végre sikerülhet megvalósítani, ami roppant elégedetté tehet, egyúttal motivációt ad újabb célokat kitűzni. Szerelmi életedben stabilitás ígérkezhet. Párban jól működhet a kommunikáció, kompromisszumkészségetekről nem is beszélve. Ha egyedülálló vagy, most új pasi nem várható, ellenben letisztul benned, kire és mire vágysz. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Szívességet kérnek tőled a héten, ám nem biztos, hogy sikerül teljesíteni. A lényeg, hogy megpróbálsz segíteni. Kapcsolatodban előjöhet egy régi kérdés, amit most sikerül tisztázni. A folytatás így feszültségmentesebb lehet. Egyedülállóként egy kellemes nyáresti program tartogathat izgalmas flörtöt. Ebből még bármi lehet! Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Kellemes napok ígérkeznek, feszültségtől mentesen. Most végre igazán kiélvezheted a nyarat, és sikerülhet elengedni minden feszültségforrást. Ha most mész nyaralni, szuperül sikerülhet. Kedveseddel pezsgő és forró napokban, emlékezetes nyári emlékekben részesülhetsz. Ha egyedülálló vagy, valaki megtetszhet a héten, aki pedig nem is az eseted. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Pénzügyeid remekül alakulhatnak. Az, hogy ez pluszbevételben merül ki, vagy jobban gazdálkodsz a szokásosnál, hamarosan kiderül, de végül mindenképp több pénz maradhat a zsebedben. Szerelmed felől némi féltékenység várható. Igyekezz őt megnyugtatni, mert hosszú távú feszültség lehet belőle. Szingliként új jelölt bukkanhat fel a láthatáron. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Főnököd nagyon elégedett lehet veled a napokban, akkor is, ha épp szabadságod töltöd, mivel szorgalmas munkád hatása akkor is érezteti hatását. Pároddal felerősödik a vonzalom, a kezdeti időket idéző napokat élhettek meg. Ha egyedülálló vagy, kéretlen hódolód akadhat, akit csak határozott fellépéssel háríthatsz el hatékonyan. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Jó hírekkel indul a hét, mégpedig olyannal, ami előremozdíthatja életed egy számodra nagyon fontos részét. Ez lehet a munka, de akár a szívügyek is. Pároddal sokat beszélgethettek, ami annak köszönhető, hogy többet lesz módotok kettesben lenni. Ez mélyíti viszonyotokat. Ha nincs párod, kiszemeltedtől biztató jelet kaphatsz a napokban. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22. - XII. 21.)

Fontos elintéznivalóddal jól boldogulhatsz a napokban, ami elégedetté tehet. Ezután szerelmi életed kerül fókuszba: elsimulnak a dolgok. Pároddal egy nézeteltérést hamar sikerül tisztázni, és ezentúl sokkal hatékonyabban oldhatjátok meg konfliktusaitokat. Ha egyedülálló vagy, a kiszemelt pasi helyét, aki nem érdemli meg figyelmed, végre egy másik veheti át. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22 - I. 20.)

Nálad most minden a szerelem körül foroghat. Pároddal nagyszerű hetetek lehet. Kapcsolatotok újabb szint meglépése előtt állhat. Legyen az bármi, a boldogság, amit okoz, borítékolva van. Ha nincs párod, valaki randira hívhat a héten. Végre elkezdődik a tündérmeséd? Nem kizárt, hogy így lesz. A pozitív hozzáállás egy jó kiindulás. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Kisebb pénzügyi zavarba kerülhetsz, de hála talpraesettségednek és kreativitásodnak, némi osztás és szorzás után meglátod, hogyan fogsz boldogulni. Szíved választottjával kellemes kiruccanás várhat a napokban. Most a humoré a főszerep kapcsolatotokban. Ha egyedülálló vagy, egy pasi a humorával foghat meg. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Nyári hangulatban, jókedvűen telhetnek a napok. Szerelmi életedben előrelépés ígérkezik. Pároddal érezhetően erősödhet kapcsolatod, és szóba kerülhet egy közös elképzelés megvalósítása, esetleg egy újabb lépcsőfok meglépése. Nincs párod? Villámcsapásszerűen érkezhet a szerelem: egy váratlan pillanatban első látásra belezúghatsz valakibe. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban az AI, vagyis a mesterséges intelligencia előretöréséről, jövőjéről és esetleges veszélyeiről dilemmázzunk. Valóban elveheti a munkánkat az AI? Kell-e félnünk a mesterséges intelligenciától? Hogyan hasznosítható az oktatásban? Teremthet munkahelyeket? Többek között ezekre a kérdésekre keresi a választ Szertics Gergely AI szakértő, Kazár Zalán Kristóf, a Femina vezető szerkesztő-újságírója és Pintér Ada műsorvezető.

Promóció

Ezt is szeretjük