Heti horoszkóp július 15-től 21-ig: a Bak új reményt, a Halak karrierlehetőséget kap

A nyár kellős közepén járunk: most szinte érezni lehet a levegőben a szenvedélyt.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A nyár kellős közepén járunk, amikor is mindent átjár a szenvedély, a szerelem, a sok-sok energia. Minden egyes napsugárral, minden pozitív élménnyel töltődünk, és még több jót vonzunk be.

A karrierben valóban jót is hozhat a hét, sőt, sokak életében új reményre adnak okot a következő napok eseményei. Ígéretes, ami ránk vár, a horoszkóp pedig elmondja a részleteket.

Kos (III. 21. - IV. 20.)

Nyár ide vagy oda, hetedben központi szerepet tölt be a munka. Nagyszerű ötleted támad, ami a főnökség örömére szolgál. Pároddal a napokban kompromisszumra kell jutnod egy kérdésben. A dolog nem lesz épp sétagalopp, de nem is lehetetlen kihívás. Szingliként kiszemeltedtől biztató jelet kaphatsz. Horoszkópos ékszer »

Bika (IV. 21. - V. 20.)

Valakivel, akivel rég nem beszéltél, alkalmad nyílik beszélni a héten. Most alkalmatok nyílik egy kis közös nosztalgiázásra. Kedveseddel kicsit kevesebb időtök lehet kettesben, de az minőségi és tartalmas lesz. Ha nincs párod, most eljöhet a várt fordulat: valakivel egyre közelebb kerülhettek egymáshoz. Horoszkópos ékszer »

Ikrek (V. 21 - VI. 21.)

Valaki szívességet kér, ennek teljesítéséhez azonban saját szándékod talán feladni kényszerülsz. Érdemes kicsit matematikáznod, mert végül megtalálhatod a módját, hogy a te érdekeid se sérüljenek. Szíved választottja mókás ötlettel állhat elő, egyedülállóként pedig a valaha hallott legjobb szöveggel szólíthatnak le. Horoszkópos ékszer »

Rák (VI. 22. - VII. 22.)

Jó híreket kapsz valami kapcsán, ami számodra hosszú ideje fontos. Ez egész hétre felvillanyozhat. Párkapcsolatodban harmónia uralkodhat, ám a csend nem vihar előtti: érzelmeitek és ti magatok is kiegyensúlyozottak lehettek. Ha egyedülálló vagy, épp így lehetsz jól, vonzerőd viszont ez erősíti. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán (VII. 23. - VIII. 22.)

Kisugárzásod pozitív és csalogató. Nem csoda, ha most mindenki keresi a társaságod. Érződni fog a szerelemben is: párod rajongással nézhet rád. Napjaitokban a kezdeti idők lendülete jön vissza. Ha nincs párod, most megakadhat valaki szeme rajtad. Kérdés, várat-e magára, hogy kezdeményezzen. Horoszkópos ékszer »

Szűz (VIII. 23. - IX. 22.)

Végre egy teljesen felhőtlen hét! Most nem várható különösebb bökkenő sem magánéleti, sem munkahelyi fronton. Kapcsolatodban felerősödnek a szexuális energiák. Nem csoda, hiszen forró és szenvedélyes napok ezek. Ha nincs párod, valakivel izgalmas flörtbe bonyolódhatsz, de a dolog esélyes, hogy tovább fejlődik. Horoszkópos ékszer »

Mérleg (IX. 23. - X. 22.)

Korábbi jó döntésed most hozhatja meg a gyümölcsét. Büszke leszel megfontoltságodra amellett, hogy örülsz a belőle származó jónak is. Szerelmed meglepő viselkedése egészen új fényt vethet rá a számodra. Ne aggódj, a dolog pozitív lesz. Ha nincs párod, egy régebbi férfi ismerősödre kezdhetsz más szemmel nézni. Horoszkópos ékszer »

Skorpió (X. 23. - XI. 21.)

Kreativitásod húz ki egy megoldandó helyzetből. Magad is meglepődhetsz, milyen frappánsan kibújsz a szokatlan szituációból. Kedvesed és közted kis féltékenység ébredhet, amit feltétlen tisztázzatok még az elején. Ha nincs kapcsolatod, valaki titkon rajonghat érted, és jó eséllyel lépést tehet feléd a héten. Horoszkópos ékszer »

Nyilas (XI. 22 - XII. 21.)

Valakiben kellemesen csalódsz. Eddigi ellenérzésed utólag talán magad sem értheted majd.  Szerelmed és te közösen kaphattok egy jó hírt. Ez lökést, energiát ad nektek, és kellemes hetet is ígér. Ha nincs párod, egyik barátnőd ismerőse iránt kezdhetsz érdeklődni. Szerencsére van is módod kicsit lenyomozni őt. Horoszkópos ékszer »

Bak (XII. 22. - I. 20.)

Már-már elengedhetted álmod, de most egy váratlan fordulat közelebb vihet hozzá egy lépéssel. Az új remény sok erőt adhat. Pároddal egy közeli utazás ad sok közös témát, a készülődés izgalmai pedig vidámságot. Ha nincs most párod, egy barátnős kiruccanás lehet tervben, ami alkalmat ad ismerkedni is. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő (I. 21. - II. 19.)

Heted ugyan zsúfolt, de a szerelem utat törhet magának: Cupido fütyül a teendőidre, céloz és lő! Egyedülállóként fenekestől felfordulhat minden, de nem negatív értelemben. Akár az igazi is belecsöppenhet az életedbe. Párban nyugalom és harmónia ígérkezik, Cupido nyila erősít titeket. Horoszkópos ékszer »

Halak (II. 20. - III. 20.)

Új munkalehetőség bukkanhat fel, vagy épp egy jobb pozíció a jelenlegi munkahelyeden. Az ajánlat kecsegtető lehet. Párod egyik nőismerőse kissé zavarhat téged, de ne láss rémeket ok nélkül. Ha az megnyugtatna, beszélgess el pároddal erről, de ne gyanúsítgasd! Szingliként az online ismerkedés ígéretes. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük