Heti horoszkóp június 24-től 30-ig: a Bika pénzügyei jól alakulnak, a Kos váratlan fordulatra számíthat

Vidám nyári hét elé nézünk, mely váratlan meglepetést hozhat.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Hihetetlen, hogy június utolsó hetéhez értünk, de nincs ok szomorkodni, hiszen még két teljes hónap van hátra a nyárból. A hatodik hó vidám héttel zárul, és meglepő fordulatot is tartogat.

Természetesen a szerelemben is várhatók események. Aki egyedülálló, különösen az járjon most nyitott szemmel: Cupido már készíti a nyilait!

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Egy ideje húzódhat egy munkahelyi feladat megoldása, esetleg probléma felszámolása. A napokban pozitív fordulat jöhet, mely végre segít, hogy kibogozódjanak a szálak. Pároddal egy közös ötleten törhetitek a fejeteket, de az, mi lesz a megfelelő út, egyelőre nem derül ki. Szingliként most érdemes adnod egy esélyt az online ismerkedésnek. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Különösen a pénzügyek terén lesz kedvedre való a hét. Anyagi gyarapodást remélhetsz, ám a befolyó összegből ne kezdj azonnal féktelenül költekezni. Légy megfontolt, és oszd be pénzed okosan! Kedvesed kicsit féltékeny lehet egy férfi ismerősödre. Igyekezz őt megnyugtatni, még, ha jól is esik önbizalmadnak. Egyedülálló vagy? Valaki titkon kiszemel magának, és hamarosan meg is teheti az első lépést. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Egyik rokonod szívességet kér tőled. Teljesítése öröm lehet számodra is, és, bár jelenthet némi plusz munkát, szívesen segíthetsz neki. Ha párban vagy, nyári utazásotok ad most izgalmas témát. Nincs még kapcsolatod? Egy barátnős út szervezésébe foghattok, ahol módotok lesz ismerkedni is. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Alig-alig tudsz úgy végigmenni az utcán, hogy ne nézzenek áhítatos szemekkel. Szinte ragyogsz, és ezt mindenki észreveszi, különösen a férfiak. Ha van párkapcsolatod, apró-cseprő dolgokon kaphattok össze, de a végén magatok is nevethettek ezen. Ha nincs párod, csipkelődő flörtbe keveredhetsz egy szórakozóhelyen. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

A napokban rég látott barátod, jó ismerősöd jár arra, mint te. Örömteli lesz a találkozás, és talán karrieredben is hasznodra lehet később a dolog. Szerelmeddel közös elintéznivalótok támad, amivel szerencsésen boldogultok. Ha nincs párod, ügyintézés közben elegyedhetsz szóba egy helyes pasival. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Fordíts nagyobb figyelmet egészségedre a héten. Most hajlamos lehetsz kevesebbet pihenni a kelleténél, ami pár nap után visszaüthet. Kedvesed egy megnyilvánulása pozitív meglepetést okozhat, amitől még közelebb érezheted magadhoz. Ha szingli vagy, régi, kitartó hódolódra most más szemmel kezdhetsz nézni. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Jó hírt kapsz hét elején, ami felvirágozza a hangulatod egész hétre. Mások is örömmel tartózkodnak a társaságodban, hiszen sok-sok pozitív energiát sugárzol. Párkapcsolatodban felizzanak az energiák. Most szinte mágnesként vonzzátok egymást. Ha nincs párod, most dobd be magad: vonzerőd levehet a lábáról valakit. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Döntéshelyzetbe kerülsz. Két szinte egyformán jó dolog közül kell választanod, és nem lesz egyszerű elhatároznod magad. Kérd ki valakinek a véleményét, aki járatos ebben. Szerelmed tucatszám szórhatja rád a bókokat. Ne feledd ezeket megköszönni, viszonozni, hiszen ő is akkor mondja szívesen, ha adsz pozitív visszajelzést. Szingliként egyik férfi ismerősöd közeledni kezdhet. Gondold át a dolgot! Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Pénzügyeid jól alakulnak, noha a hét második felében egy váratlan kiadásod lehet. Ne aggódj, nem káreset, csupán egy nagyobb vásárlás vagy elfeledett számla. Pároddal egy tervetek nem jön össze, de hamar kiderül, talán épp így volt jobb. Egykettőre megfogalmazódik a B terv. Ha nincs kapcsolatod, barátnőd ismerősét mutathatja be neked, aki azonnal megtetszik. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Rég elkallódott holmi kerül a kezedbe, ami nosztalgikus érzéseket kelthet benned. Ennek jegyében indul a hét, a végére pedig a szerelem kerül fókuszba. Szerelmeddel egy esedékes út és egy kisebb kiruccanás lop még több romantikát napjaitokba. Ha egyedülálló vagy, egy kirándulás alkalmával akadhat össze tekinteted egy helyes pasiéval. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Kissé szétszórt lehetsz a héten, és ez okozhat egy munkahelyi galibát. Talpraesettségednek köszönhetően azonban rögtön találsz megoldást a dologra. Hét vége felé egy szívesség kérésére szorulhatsz. Szíved választottja baráti, családi körével tölthettek most el több időt, ami erősíti a ti kapcsolatotokat is. Ha nincs párod, egy barátod rokona tehet kíváncsivá. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Főnököd megdicsérhet a héten, ami önmagában is sok motivációt adhat, de emellett még egy régi álmodhoz is közelebb kerülhetsz most, ami ugyancsak fokozza ezt benned. Kedveseddel harmóniában telhetnek a napok, de egy tisztázandó kérdést semmiképp se söpörjetek a szőnyeg alá! Szingliként régi jelölted felbukkanása ismét megdobbantja szíved. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük