Heti horoszkóp június 17-23-ig: a Kos sikert ér el, a Skorpió régi ismerőssel találkozik

A napokban nyugalom jelezheti előre a készülőben lévő változást.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Vihar előtti csendnek nem nevezhetnénk az előttünk álló hetet, változás előtti csendes nyugalomnak annál inkább, és ezt sokan érzékelhetik és értékelhetik.

A hét harmóniában, a megszokott kerékvágásban telhet, de a karrier sokaknak hozhat váratlan sikert. Ez és a szerelmi szálak szövődése teszi színesebbé a hetet.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Munkahelyeden olyasmiben aratsz sikert, ami felettesed, feletteseid figyelmét is felkelti. Pároddal egy kisebb kiruccanás színesíti a hetet, ahol humoros dolog történhet: sokáig emlegetni fogjátok, az biztos. Ha egyedülálló vagy, egykori plátói szerelmed bukkan fel, és újra csábíthat a látványa. Ideje a tettek mezejére lépni. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Egy régi ismerősbe botlasz, akivel szívesen újítanád fel kapcsolatotokat. Most itt az alkalom, ne késlekedjetek! Kedveseddel ízig-vérig nyári programok ígérkeznek, csodás, harmonikus hetetek lehet a mostani. Ha még keresed a szerelmet, akkor egy korábbi próbálkozás most új esélyt kaphat. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Egy ismeretlen feladat, ami most rád vár, és ez kicsit elbizonytalanít elsőre. Mivel azonban kiderül, minden megy, mint a karikacsapás, a végén ez az érzés büszkeségbe csap át. Pároddal felerősödhet közöttetek a vonzalom, egyedülállóként pedig mágnesként vonzod a férfiszemeket, és egy pár téged is. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Korábbi rossz döntésedet most alkalmad nyílik helyrehozni. Ez megnyugtat téged, a helyzet pedig bölcsebbé tesz. Párod szívességet kér tőled, melyet kisebb erőfeszítés árán sikerül teljesítened. Ha egyedülálló vagy, egy helyes idegen szólíthat le, aki útbaigazítást, információt kér. Mosolyogj! Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Ha eddig halogattál egy teendőt, akkor ennek elvégzésére most alkalmad nyílhat. Szerelmeddel mindeközben egy váratlan feladatod adódhat. Mindenképpen tevékeny és előremozdító lesz a hét. Egyedülállóként ugyancsak az lehet, amennyiben szétnézel egy netes társkeresőn. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Közeli barátod vagy rokonod lelki támogatásodra szorulhat. Kedveseddel egy munkahelyi dolog miatt kevesebb időd lehet foglalkozni, de próbáljátok a maradék időt tartalmasan eltölteni. Szingliként munkád elvonja a figyelmed a párkeresésről, de valaki kíváncsian figyelhet. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Pénzügyileg szuper heted lehet. Plusz összeg ütheti a markod, vagy több marad a zsebedben, melynek lesz is helye most a költségvetésedben. Ha párkapcsolatban vagy, egymás szeretteivel nyílik alkalmatok időt tölteni, és közelebbi viszonyt kialakítani. Ha még várod a párod, egy barátnőd ismerőse tetszhet meg. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Kellemes meglepetés vár a napokban. Egy régi ismerősöddel futhatsz össze egy teljesen váratlan helyen és időben. Az illető valamiben sokat változhatott, de ennek nem biztos, hogy jó ötlet hangot adni. Szerelmi életedben választás elé kerülsz, és a döntés hosszútávon befolyásolja életed. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Jó hírekkel indul a hét, és egy kis pénzügyi örömmel zárul. Kedveseddel a nyári tervek kerülnek terítékre, de szükségetek lesz a kompromisszumkészségetekre a döntés meghozatalában. Ha még keresed a párod, akkor egy csajos kiruccanás közben nyílhat alkalmad megismerni egy jó humorú pasit. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Pletykát hallasz valakiről, de nem tudod, adj-e ennek hitelt. Jobb, ha kivárod a dolog végét, és nem foglalsz állást. Pároddal incselkedő, viccelődő és nyárimádó hangulatban telhet a hét. Ha nincs kedvesed, akkor egy szórakozóhelyen szerencséd lehet: kiszemelsz valakit, le is szólíthat. Egy mosolyodba kerül. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Nagyszabású ötleted támad, melynek megvalósításában még némi tervezgetésre lesz szükség. Valaki az ismerőseid közül tudna ebben segíteni. Pároddal kis féltékenység bizonyítja, mennyire ragaszkodtok egymáshoz. Ha nincs párod, exeddel kapcsolatban jutsz fontos következtetésre. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Egy jó lehetőség úszhat el, de ne bánkódj, mert ennél is jobb jön, csupán türelmesnek kell lenned. Szerelmed egy váratlan ötlete egészen felpezsdíthet, és ezt közösen meg is valósíthatjátok. Ha nincs párod, egykori rajongód megint színre lép. Talán ezúttal szerencséje lesz nálad? Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük