Heti horoszkóp június 10-től 16-ig: a Bak szerencsés lesz, a Skorpió szívügyei változóban vannak

Vidám hétnek nézünk elébe a heti horoszkóp szerint.

Heti horoszkóp június 10-től 16-ig
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Egy újabb hét, sok új megoldandó feladat és kihívás. Az eljövendő napok mégis pozitívnak ígérkeznek, dacára a bokros teendőknek. Jókedv kísérheti a legtöbb embert, és ezt részben az érkező napos, nyárias időnek is köszönhetjük.

Másrészt a horoszkóp szerint sokak mellé szerencse szegődhet, ami ugyancsak okot ad a mosolyra. A szívügyek terén változások jöhetnek. Részletek az előrejelzésben!

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A napokban egy ideje húzódó probléma vehet jó irányt, vagy felbukkanhat egy megoldási lehetőség. Ez bizakodóvá tesz. Pároddal egy kisebb pénzügyi gondot kell megbeszélnetek. A közös megoldáskeresés kommunikációtokat javítja, összetartozásotokat erősíti. Egyedülállóként adj egy esélyt az online ismerkedésnek: titokzatos idegen bukkanhat fel a láthatáron. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Valaki pozitív meglepetést okoz neked a viselkedésével vagy reakciójával, ami alapjaiban változtathatja meg a róla alkotott képed. Szerelmeddel egy munkával kapcsolatos kérdésben folytattok komolyabb beszélgetést. Emellett romantikus esték sora várhat rátok. Ha nincs párod, a szerelem már készülőben lehet. Egy új, potenciális jelölt kezdhet érdekelni. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Munkahelyeden olyan kihívással találod szembe magad, mely elsőre szinte lehetetlen feladatnak tűnhet. Szerencsére kreativitásod, talpraesettséged megment. Párkapcsolatodban harmónia ígérkezik, különösen a hét második felében. Alkalom nyílik alaposabban megismerni egymás szeretteit. Ha szingli vagy, olyan pasi tetszhet meg, aki eredetileg nem az eseted, mégis vonzónak látod. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Pénzügyi téren várhat rád szerencse. Valamihez jóval olcsóbban, akciósan vagy kapcsolat által juthatsz, így kiadásaid nem lesznek olyan magasak a napokban, és több pénz marad a zsebedben. Kedvesed és közted felerősödik a vonzalom, de ami ennél is dominánsabb lesz, az a nevetés és a játékosság. Ha még keresed a párod, egykori jelöltedbe botolhatsz, aki ezúttal nagyobb érdeklődést mutathat feléd. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Egy utazást forgathatsz a fejedben a napokban. A nyári tervek kerülhetnek most középpontba. Pároddal családi, baráti program várhat rátok, valamint egy közeljövőben esedékes utazásról is kompromisszumot kell hoznotok. Ha egyedülálló vagy, több időd lehet szeretteiddel lenni, ami kiegyensúlyozottá tehet. Persze, hogy valakinek fel is tűnik, milyen sugárzó vagy! Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Egy rég látott tárgy kerülhet a kezedbe, ami nosztalgikus hangulatba hozhat. A régi emlékek kapcsán egy új ötleted támad, aminek a megvalósítása fellelkesít. Párod egy karrierkérdésben kérheti tanácsod. Ez jóleshet, hiszen bizalmáról árulkodik. Ha nincs párod, munkád során ismerhetsz meg valakit, aki első látásra megtetszik. A pasi sem lesz közömbös a jelek szerint. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Barátaid, rokonaid körében valaki a segítségedre szorulhat. Okozhat némi fejtörést, de végül megláthatod, hogyan is tégy ennek eleget lehetőségeidhez mérten. Szerelmeddel kevesebb lehet a közösen töltött időtök egy rendkívüli elfoglaltság miatt, ám az vidám és tartalmas lehet. Ha nincs párod, humorérzékeddel foghatsz meg valakit. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Szerelmi életed van fókuszban a napokban. Mind párban, mind egyedül változásra számíthatsz. Ha kapcsolatban élsz, új fejezet veheti kezdetét kapcsolatotokban. Sokkal nyitottabbak , őszintébbek tudtok lenni egy vonatkozásban, ami előnyötökre válik. Szingliként egy izgalmas férfi jelenik meg környezetedben, aki nemcsak vonzó, de személyiségében is megfog. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Kisebb konfliktusba keveredhetsz a hét első felében a munkahelyeden. Akkor cselekszel jól, ha higgadt tudsz maradni, okosan érvelsz, de nem lépsz át egy határt. Egy harmadik illető miatt kedvesed és közted lehet némi feszültség, és ezt csak beszélgetéssel tudjátok feloldani. Ha egyedülálló vagy, egy kéretlen hódoló akad horogra, de, ha elég erélyesen közlöd, érteni fog a szóból. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Melléd szegődik a szerencse egy fontos elintéznivalód intézése közben. Hamar és sikeresen meglehetsz vele. A szerencse a szerelemben sem hagy el. Pároddal sikerül kivédened egy vitát, mert idejében felfedezel egy jókora félreértést. Amennyiben még várod a párod, de van jelölted, a napokban többször is alkalmad nyílhat kommunikálni vele. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Kedvezően alakulnak dolgaid a héten. Amit elterveztél, azzal tempójában és eredményében is elégedett lehetsz. Ez kiegyensúlyozott, jókedvű hangulatot ad neked. Pároddal egy közösen elintézendő ügyetek lehet, ezzel is remekül boldogultok, Fortuna mellétek szegődik. Ha nincs párod, egy szerencsés véletlen folytán kerülsz oda, ahol új jelölted megláthatod. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Pénzügyi vonatkozásban jöhet egy nagyszerű lehetőség. Új pozíció, más munkahely vagy másodállás is lehet. Bármiről van szó, légy kritikus, sose hiszékeny. Kedvesed bókok tengerével áraszthat el, most megbabonázhatja vonzó kisugárzásod. Ugyanez lehet hasznodra akkor is, ha még nincs párod. Valakinek megakad a szeme a mosolyodon. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Kép: Getty Images.

Ezt is szeretjük