Heti horoszkóp május 20-tól 26-ig: a Kos rég várt fordulatra, a Halak új hódolóra számíthat

Ez a hét sem marad eseménytelen a heti horoszkóp előrejelzése szerint.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Az évszak szépségeiben való gyönyörködés mindenki lelkivilágába visz egy kis nyugalmat, így érdemes a szaladgálós mindennapokban szánni rá pár percet, hogy sétáljunk, körülnézzünk, és a természetre figyeljünk.

Mint mindig, most is bőven hoz újdonságokat, váratlan vagy remélt fordulatokat a hét, így annyi bizonyos, hogy ebben a pár napban sem fogunk unatkozni! Természetesen Cupido sem lesz rest nyilait lövöldözni: most sok szingli lelhet új jelöltre, de a párok életében is érzelmi megerősödés ígérkezhet. 

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Karrieredben bekövetkezhet az a régen remélt fordulat, ami hosszú távú, pozitív változásokat hozhat számodra. Lehet, hogy egy új állás? Egy jobb pozíció? Esetleg egy fejlődést ígérő, új megbízás? Akármi legyen is, elégedettséggel tölthet el. Párban felerősödhet egymás iránti vonzalmatok. Szingliként úgy vonzod a tekinteteket, akár egy mágnes. Ezoterikus ékszerek »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Végre több időd maradhat olyasmikre, amiket szívesen csinálsz, máskor azonban nincs módod beiktatni napjaidba. Ez harmóniát, kiegyensúlyozottságot visz a lelkedbe, hiszen ezek által kikapcsolódhatsz. Ha párban vagy, közös jövőtök kerülhet szóba egy mély beszélgetés során. Ha nincs párod, most jöhet egy randimeghívás, ami akár egy új kapcsolatot is ígérhet. Ezoterikus ékszerek »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Kreativitásod tör a felszínre, és kiötölhetsz valami nagyszabásút. Csak óvatosan! Ha vakmerő vagy, kétesélyes, hogyan sül el! Gondolj át mindent lépésről lépésre, próbálkozz előbb kicsiben! Szerelmi életedben egy nagyon kellemes meglepetés jöhet az elkövetkezendő napokban, mely párban és egyedülállóként is mosolyt csalhat arcodra. Ezoterikus ékszerek »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Szabadnak és energikusnak érezheted magad a héten, ami feladataid még lelkesebb elvégzésére inspirál. Ne lepődj meg, ha főnököd megdicsér, környezeted pedig elismerően, csodálkozva reagál erre. Pároddal egy közeljövőben esedékes eseményről, esetleg utazásról eshet sok szó a héten. Szingliként az online ismerkedés sikert hozhat. Ezoterikus ékszerek »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Örömhírt kaphatsz a napokban, ami bearanyozza a heted. Mosolyod másokra is átragad. Most mindenki a szokásosnál is erősebben keresheti a társaságod. Ne feledj azért befelé is figyelni! Pároddal kis féltékenység bizonyíthatja egymás iránti ragaszkodásotokat. Nincs párod? Valaki titkon beléd szerethet a napokban. Ezoterikus ékszerek »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Munkahelyeden nehéz helyzet adódhat, amit azonban nagyon okosan, találékonyan, talpraesetten kezelsz majd. Ezzel kivívod feletteseid elismerését. Ha párban vagy, kedvesed egy reakciója megerősít abban, remekül választottál. Nincs párod? Készülj fel, nem lesz ez így sokáig! Cupido már készíti nyilait. Élvezd ki szingli napjaid! Ezoterikus ékszerek »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Valaki szívességet kér tőled a héten, aminek a teljesítése igényelhet némi plusz szervezést. Hálája mindenesetre sokáig üldözhet majd érte! Párod egy számára fontos magánéleti kérdésben kérheti a tanácsod. Légy körültekintő, amikor adod! Nincs párod? Egy jóképű idegen kérhet útbaigazítást, de egy mosolyért cserébe randit is fog! Ezoterikus ékszerek »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Valakit kis füllentésen kaphatsz, de valószínűleg nem vagy benne közvetlenül érintett. Az árulkodás nem szép, de, ha közvetlenül hozzá fordulsz, és felhívod a figyelmét, ez így nem helyes, okosan járhatsz el. Párban egy kis vita hozhat felszínre egy feszültséget, de ennek hála, végleg felszámolhatjátok azt. Szingliként barátnőd ismerőse tetszhet meg. Ezoterikus ékszerek »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Egy jókora feladat előtt állhatsz, és ennek eredményes véghezvitelében csupán egy jó tervre és némi magabiztosságra lesz szükséged. Gondolj át mindent tételesen, és menni fog! Párban harmónia ígérkezik mind lelkileg, mind fizikailag. Nincs párod? Sportolás közben nyílhat lehetőséged ismerkedni. Izgalmas flört veheti kezdetét. Ezoterikus ékszerek »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Valaki ígért valamit, amit nem tartott be? Ha erre fény derül a napokban, ne csüggedj. Érdemes azonban elbeszélgetned az illetővel, máskor ne feledkezzen meg rólad. Próbáld megoldani a helyzetet, lehet, hogy még jobban fog elsülni! Szerelmi életedben szerencsés véletlen hozhat kedvező fordulatot. Ezoterikus ékszerek »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Nálad most minden az érzelmek körül foroghat. Párkapcsolatodban jövőtökre vonatkozó hosszú és rövid távú tervek szövődhetnek, emellett egyikőtök, aki eddig nem nyílt meg eléggé, most végre közelebb engedheti a másikat. Szingliként most még inkább vágyhatsz egy párra. Hiányérzeted természetes, de, ha türelmes vagy, meglesz a jutalmad. Ezoterikus ékszerek »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Bár elfoglalt vagy a napokban, minden flottul mehet. Cupido kis fűszert visz ebbe a nagy harmóniába: egy harmadik személy kerülhet képbe, aki párod nemtetszésére udvarolni kezd. Tiéd a döntés, miként reagálsz, de, ha kapcsolatodban maradsz, hárítsd el időben! Szingliként valaki kitartó ostromlásodba kezd, akiről sosem hitted volna, hogy az esete lehetsz. Ezoterikus ékszerek »

Ezt is szeretjük