Heti horoszkóp május 6-tól 12-ig: a Halak pénzügyei, a Kos szerelmi élete szerencsés

Már a hétfő is jóval szerethetőbb lesz a héten, a következő napok pedig még több jót hoznak.

bicikli-mellett-ulo-lany
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Bár a hétfőt általában nem szokták szeretni az emberek, ezzel a mostani, tavaszi hangulatú hétfővel sokak számára elindulhat egy pozitív hullám, mely mind a munkában, mind a magánéletben éreztetheti a hatását.

A legszerencsésebb két jegy a Kos és a Halak lehet a héten, de a többi jegy számára is hozhat olyan eseményt a következő néhány nap, ami mosolyra ad okot.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Nálad a szerelem kerülhet fókuszba a napokban. Párban egy érzelmi szempontból fontos beszélgetés indulhat el a héten. Zavartalan harmónia lehet köztetek, amiért a világ legszerencsésebb párjának érezhetitek magatokat. Szingliként véletlenül többször összefuthatsz jelölteddel, vagy, ha még nem ismered, most megpillanthatod. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Nincs az az akadály, nincs az a probléma, ami a kedved szeghetné a héten ebben a nagyszerű, tavaszias hangulatban. Energikus és pozitív lehetsz, tele tervekkel a közeli és távolabbi jövőre nézve. Adj is bele mindent, hiszen úgy érheted csak el valóban az álmaid. Pároddal felizzik a levegő köztetek, ha pedig nincs párod, egy ígéretes randi kerülhet kilátásba, egy online társkereső oldalról. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Valakinek meglepetést készülhetsz szerezni, és ez nagy örömmel tölthet el. Sorra jöhetnek a jobbnál jobb ötleteid, csak győzd megvalósítani, vagy kiválasztani a lejobbat. Ha nincs párod, egy régi plátói szerelem bukkanhat fel ismét életedben. Most a férfi közeledhet feléd. Ha van párod, egyikőtök exe miatt lehet kis féltékenység, de ez is csak a ragaszkodása ékes bizonyítéka. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

A munkahelyeden kaphatsz egy olyan feladatot, ami elsőre bonyolultnak, nehézkesnek tűnhet. Ha azonban higgadtan végiggondolod a dolgot, megleled a módját, hogyan boldogulj vele. Pároddal egy kis összezördülés esélyes lehet a munkahelyi stressz miatt, de, ha kellő empátiát gyakoroltok, hamar lecsenghet. Szingliként egy titkos hódolóra tehetsz szert a napokban. Vajon mikor mer színt vallani érzelmeiről? Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

A napokban összefuthatsz egy rég nem látott ismerősöddel, ami örömmel tölthet el. Nemcsak, mert sok mesélnivalótok lehet, hanem azért is, mert ez alkalmat adhat felújítani viszonyotokat. Pároddal egy tavaszi hétvégi kiruccanás gondolata merülhet fel, szingliként pedig egy barátnős úté, ami forró flörttel ajándékozhat majd meg. Talán több is lehet belőle. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Szűzként egy kisebb akadállyal találhatod szemben magad a munkahelyen a hét első napjaiban, de szerencsére a kreativitásod, problémamegoldó képességed nem hagy cserben. Pároddal felerősödhetnek a szexuális energiák, szinte habzsoljátok az együtt töltött édes pillanatokat.  Szingliként szexi kisugárzásod mágnesként hathat a férfiakra. Valaki kitartó udvarlásba kezd. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Egy barátod tanácsért folyamodhat hozzád egy anyagi természetű kérdésben. Gondolkodj józanul, amikor elmondod véleményed, hiszen ez nem tréfadolog. Szerelmi életedben meglepetésben részesülhetsz. Párod egy váratlan mondata a felhők közé repíthet, szingliként pedig egy pasi, akire nem néztél potenciális párként, jelet küldhet feléd. Lehet, hogy most indul el a közös történetetek? Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Bosszúság érhet egy számodra jelentőségteljes ügyben, de utólag rájöhetsz, talán éppen úgy alakul jól a dolog, ahogy először nem akartad. Pároddal a humor és a játékosság jellemzi a heteteket. Könnyedek és vidámak lehettek, ami a zökkenőkön is átsegít. Ha nincs párod, egy társaságban töltött este meghozhatja a változást: bemutathatnak valakinek, aki nagyon megfog kisugárzásával. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Pozitív energiák járhatnak át a ragyogó tavasznak köszönhetően, és ez lendületessé, bizakodóvá tehet. Mind a munka, mind a pénz, mind a szerelem terén érezheted majd ennek hatását. Ha párban vagy, kapcsolatodban most részben emiatt is javulhat a kommunikáció. Nyitottabbá válsz párod elképzeléseire is. Szingliként vidámságod valakit egy csapásra levehet a lábáról. Ne spórolj a mosollyal! Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Egy nagyobb kiadás várhat rád, ami nyomaszthat. Ne aggodalmaskodj, inkább készíts tervet! Azzal a zsebedben magabiztosabbá válhatsz, és már láthatod, mit hogyan alakíts, hogy ne legyen probléma. Kapcsolatodban mély szerelem és összetartozás adhat neked sok-sok pozitív energiát. Ha nincs párod, most erősen érezheted hiányát, de tudd, Cupido már készíti a nyilait! Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Előbújhat kreatívabb éned, és valami izgalmasba foghatsz. Talán egy kisebb bútor átalakítása? Esetleg egy szobafestés saját kézzel? Vigyázz, ne vágd nagy fába a fejszéd, mert utólag sajnálkozhatsz, ha az átalakítás rosszul sikerül. Tájékozódj a dolog mikéntjéről, mielőtt belekezdesz. Párban egy régi konfliktus oldódhat fel, hála egy mélyebb beszélgetésnek. Ha nincs párod, egy jóképű idegennel kerülhetsz vitás helyzetbe, ám jó eséllyel kávé lehet a vége. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Pénzügyeid szerencsés fordulatot vehetnek egy korábbi jó döntésednek köszönhetően. Most végre kezdetét veheti egy anyagilag sokkal könnyebb időszak. Pároddal egy kisebb vitátok lehet, de, mivel a humor hetetek meghatározó tényezője, nevetésbe fullad. A nevetés sok mindenen átsegít. Amennyiben nincs párod, egy barátnőd unszolhat, szólítsd le jelölted: fontold meg a kezdeményezést! Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük