Heti horoszkóp április 22-től 28-ig: a Bikát kiszemelik, a Skorpió veszélyt érez
A hét csodás, tavaszi hangulatban telik, mosolygós napok ígérkeznek.

lany.nyul
Ez is érdekelhet
beauty and style
Top olvasott cikkek

Húsvéthétfővel indul a jövő hét, a vidám, ünnepi hangulat pedig remek alapot ad a következő napoknak. A rövid héten kitartóbbak, energikusabbak lehetünk.

A húsvéthétfői napon a szerelem kerül fókuszba, a hét második felében pedig a munka. Most sokak hatodik érzéke működhet még élesebben: érdemes meghallgatni, mit súg.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A húsvéthétfőt igyekezz nem túlszervezni. Akkor lesz pihentető és kellemes, ha nem aggódsz, mi hogyan zajlik le. Pároddal közösen örömhírt kaphattok, ami a hét további részét is beragyogja. Ha nincs párod, első látásra tetszhet meg valaki, ám a dolog egy ideig egyoldalú maradhat. Ez még változhat idővel. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

A húsvéti nyüzsgés után jóleshetnek az egyszerű hétköznapok, bár nem kevés tennivalód ígérkezik. Szerencsére átlátod a rendszert a káoszban, és minden terv szerint megy majd. Kedvesed tanácsodat kérheti egy kényes ügyben, így legyél megfontolt, mit mondasz. Ha szingli vagy, a szerelem érkezik: valaki kiszemel, és elhatározza, kezdeményez. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

A húsvéti ünnepek egészen kicserélnek. Energikusságodat mások is észrevehetik. A hét második felében főnököd dicsérhet téged, de nem biztos, hogy személyesen neked mondja. Párodért valahogy még erősebben lelkesedhetsz most, érzelmeid burjánzanak. A tavasz szingliként is megteszi hatását: kiszemelted észrevehet. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Ismerősöd, akit nem igazán kedveltél, olyan gesztust tesz, vagy úgy nyilvánul meg, ami más fényben világítja meg őt a szemedben. Pároddal nyári terveitek kapcsán valamiben meg kell egyeznetek. Remek kommunikációs tréning! Szingliként kéretlen udvarlód akadhat. Ne légy rest megmondani neki, rossz ajtón kopogtat. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Húsvéthétfőd békés nyugalomban telhet, sikerül teljesen feltöltődni, és erőt gyűjteni a folytatáshoz. A héten vár némi extra feladat, de mindent remekül átlátsz. Párod egy érdekes ötlettel áll elő a héten. Noha előbb elutasítod, később elgondolkodhatsz a dologról. Egyedülálló vagy? Egy titkos hódoló épp erőt gyűjthet, hogy színt valljon. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Befejezetlen ügyed foglalkoztathat a napokban. Szándékodat egyre tisztábban látod, és ez felbátorít, hogy cselekedj. Ha párban vagy, kisebb féltékenységi ügy bontakozik ki, de egykettőre kiderül, nincs alapja. Ha szingli vagy, ideje a tettek mezejére lépni: ha megléped, amit megérzésed súg, boldogság lehet a jutalmad. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

A színpompás húsvéthétfő jó alapot ad hangulatodnak egész hétre. Csak úgy sugárzol, így mindenki örömest tartózkodik társaságodban. Be is jöhet pár nehezen elosztható program. Kedvesed el lehet varázsolva tőled, megerősödhetnek irányodban érzései. Szingliként eljött a hódítás ideje: egy szórakozóhelyen sikered lesz. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Hatodik érzéked azt súghatja, egy ismeretlen helyzetben veszélybe kerülhetsz. Jobb átgondolni, mibe mész bele, mint utólag bánkódni. Hallgass megérzéseidre! Szerelmeddel több időtök lehet most kettesben lenni, ami nagyon jót tesz kapcsolatotoknak. Ha nincs párod, izgalmas flörtbe bonyolódhatsz. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Remek híreket kaphatsz a héten. A húsvéti hajtás, nyüzsgés után ez különösen felvillanyozhat, és kiegyensúlyozott, harmonikus lelkiállapotban telhet a hét. Párkapcsolatodban egy halogatott megbeszélnivaló végre napirendre kerül, és pozitívabb folytatást ígér. Ha nincs párod, egy régi szerelmed bukkanhat fel. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

A héten valószínűleg egy új területen kell kipróbálnod magad, melyben nincsen tapasztalatod. Ne aggódj, hamar kiderülhet, őstehetség vagy. Szíved választottja meglephet viselkedésével, még inkább megerősítve téged, jól választottál. Ha egyedülálló vagy, egyik férfi ismerősöd kezdhet váratlanul jeleket küldeni feléd. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

A húsvéthétfő nagyszerű hangulatban telhet, és ez sok pozitív energiát ad a hétre. Noha sok dolgod lesz, mindennel flottul boldogulhatsz. Kedveseddel különösen a hétvége alakulhat mesésen. Feledhetetlen közös élményben lehet részetek. Ha nincs párod, egy emlékezetes megismerkedés ígérkezik a hétre. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Halakként érdemes óvatosan járnod, mert a napokban dekoncentráltabb, figyelmetlenebb lehetsz. Másképp könnyen lehet, hogy apróbb baleset ér. Pároddal egy közös kiruccanás tervezgetésébe foghattok, az ötletelés pedig nagyszerű közös témát szolgáltat. Nincs párod? Most kukkants fel egy társkeresőre! Sikerrel járhatsz. Horoszkópos ékszer »

Ezt is szeretjük