Heti horoszkóp április 15-től 21-ig: a Szűz hódít, a Mérleg okosan dönt

Elérkezett húsvét hete, mely az ünnep szépsége mellett is tartogat pozitív eseményeket.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

A tavasz dúl, az áprilisi időjárás pedig szeszélyesebb aligha lehetne. Naná, hogy ilyenkor a szerelemben is nagy változások zajlanak le!

A húsvéti készülődés és az elérkező ünnep mellett most a szívügyeké szinte minden figyelem. A húsvéti hangulatban meghitt, egyúttal vidám napokra készülhetünk.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A húsvéti hangulat minden apró kellemetlenségen átsegít, ami csak adódik a héten. Mire eljön az ünnep, pároddal kieszelhettek egy nagyszerű kirándulócélpontot. A közös tervezgetés önmagában is jól hathat rátok. Amennyiben most nincs párod, régi szerelmeddel hozhat össze a véletlen. Sokat változtatok azóta, de ez talán épp előnyös is lehet. Gondold meg! Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Valakit füllentésen kaphatsz valamiben, amiben azonban nem vagy közvetlenül érintett. Érzékeny téma, igyekezz okosan kezelni! A hét egyébként a húsvéti hajrával telhet úgy a munkában, mint otthon is. Próbálj minél többet pihenni, hogy bírd a húzós napokat. Szerelmi életedben régen várt pozitív fordulat jöhet el, egy békülés, illetve egy meghatározó megismerkedés. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Pénzügyeid kedvezően alakulhatnak a héten. Nem feltétlenül azért, mert plusz bevételre számíthatsz, inkább szemfülességed miatt: jó érzékkel veszed észre az akciókat, jó lehetőségeket. Így kiadásaid csökkennek. Ha párban vagy, egymás családjával, barátaival közös program ígérkezhet. Ha nincs párod, baráti köröd, barátnőd által ismerheted most meg új jelölted. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Jó híreket kaphatsz egy téged régóta foglalkoztató dolog kapcsán. Előrelépés, új remény, esetleg új lehetőség a próbálkozásra? Rövidesen kiderül. Szerelmed és közted kis féltékenység ütheti fel a fejét egy közös ismerősötök kapcsán. Tisztázzátok mielőbb! Ha egyedülálló vagy, exeddel futhatsz össze, de most már egészen más szemmel nézhettek egymásra, mint korábban. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Jókedved a héten nem ismer határokat, és ez másokra is átragad. Mindenki szívesen tartózkodhat társaságodban. Pároddal a húsvéti pihenés lebeghet egész héten a szemetek előtt, nagyon rátok férhet, élvezzétek majd ki a kellemes kikapcsolódást. Ha még várod a párod, a napokban egy szórakozóhelyen elegyedhetsz szóba egy vonzó pasival. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Váratlan feladattal találod szemben magad a munkahelyen. Felszívod magad, így pedig nincs, ami kifogjon rajtad: játszi könnyedséggel boldogulhatsz. Kedvesed büszkén nézheti, milyen remekül helytállsz, de vigyázz, ne vidd haza a munkát, ha nem muszáj! Szingli vagy? Egy online társkeresőn sikerrel járhatsz, jóképű férfi kezd udvarolni, aki valamiben nagyon más, mint exeid, de vonzóbb is náluk. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Agyonhajszolod magad húsvét előtt? Ne tedd, inkább készülj örömmel, várakozással, és ne feszültséggel! Igazán kellemes úgy lehet, ha az ünnepi készülés is az, nem futóverseny saját magaddal. Párod egy kérdésére a lehető legokosabb választ adod, ami később is jó döntésnek bizonyul. Szingliként két helyes pasi között kezdhetsz vacillálni, de végül szíved és eszed kooperációban jó döntést hozhat. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Valaki nagy meglepetést okozhat neked emberileg, de szerencsére pozitívat. Viszonyotok ennek hatására jó irányt vesz. Szerelmed mindeközben kicsit felbosszanthat, de csak úgy oldódhat meg a helyzet, ha őszintén elmondod a problémád. Egyedülállóként egy teljesen váratlan pillanatban tetszhet meg egy jóképű idegen. Talán a húsvét előtti bevásárlás alkalmával? Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Szívügyeid hajtűkanyart vehetnek a napokban. A húsvéti készülődésről kissé el is terelődik ezáltal a figyelmed. Kapcsolatodban egy régi, visszatérő vitaforrásként jelen lévő feszültség felszámolódik, és végre csodás harmóniában folytathatjátok utatokat együtt. Szingliként a héten elérkezhet életedbe a várva várt, nagy szerelem: egy forgalmas helyen botlotok egymásba. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Régi ismerősödbe botolhatsz a napokban. A viszontlátás öröm lehet számotokra, ha csak nem volt egy tisztázatlan kellemetlenségetek korábban. Ha mégis, most oldódhatnak a dolgok. Kedveseddel remek program juthat eszetekbe húsvétra, ami kicsit felfrissíti a kezdeti randik emlékét. Ha egyedülálló vagy, valaki találkozóra hívhat, aki neked is tetszik. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Csak úgy burjánzanak ötleteid, melyek megvalósításához kezedben az eszköz. Engedd szabadon kreativitásod! Kedveseddel közösen várhat egy jó hír, ami felvillanyoz titeket a következő napokra. Ha egyedülálló vagy, serénykedésed közepette nem igazán jut eszedbe nézelődni, ám egy futó flört szembejön, akivel, mivel ott a szikra, akár több is alakulhatna. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Egész héten húsvéti hangulatban lehetsz. A kisebb-nagyobb takarítási munkálatoktól a sütés-főzésig serényen csinálhatod feladataid. Pároddal kicsit kevesebb idő lesz kettesben lenni, de azok az órák mindenért kárpótolnak. Szingli vagy? Bokros teendőid közepette Cupido célba vehet nyilával. Csak azt várta, hogy ne figyelj a párkeresésre. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük