Heti horoszkóp április 1-től 7-ig: az Oroszlánnak mázlija lesz, a Halak dicséretet kap

A napokban a szívügyek is sokakkal a bolondját járatják.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Kezdetét veszi az április, a legszeszélyesebb hónap. Nem is hazudtolja meg önmagát első hetében: elsejétől fogva sokak szívügyei vesznek soha nem sejtett kanyart.

A szerelem tehát kissé bolondját járatja egyesekkel, nem így a pénzügyek, melyben előrelépés, javulás ígérkezhet a következő napokra.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Anyagi ügyeid kedvező fordulatot vesznek, így halogatott fizetnivalóid végre megoldásra lelnek. Pároddal egy harmadik személy kapcsán lesz egy kisebb vitátok, ám a dolog vaklármának bizonyul, sok hűhó semmiért. Ha nincs párod, azt hiszed, valaki udvarolni próbál, mindeközben egy másik személy kérésére kérdezősködhet felőled. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Főnököddel kerülhetsz vicces szituációba egy kis félreértés okán. A dolgot még sokáig emlegethetitek. Kedvesedre kicsit gyanakodhatsz, de kiderül, titkolózása abszolút ártatlan. Ez megkönnyebbülést adhat. Ha egyedülálló vagy, a legváratlanabb helyzetben találhat el Cupido nyila: végre eljöhet a te időd. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Nagyszerű ötleted támadhat egy régebben fennálló probléma megoldására, és ez roppant büszkévé tehet. Kedveseddel nagy egyetértésben telnek a napok, most érdemes közös terveteket tökélyre vinni. Ha nincs párkapcsolatod, barátnőd ismerőse hívhat randira, akiről sosem hitted volna, hogy megteszi. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Bosszúság érhet a héten, mert valami másképp sül el, mint hitted. Mire eljön a vasárnap, látni fogod, hogy miért is volt neked éppen így jobb. Pároddal egy közös, új tervetek születik, ami új lendületet ad kapcsolatotoknak. Ha nincs párod, valaki titkon kiszemelhet a héten magának. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Mázlid lesz a héten: sikerülhet elkerülnöd egy nagyon kellemetlen helyzetet, hála egy szerencsés döntésednek. Szerelmeddel a humor jegyében telik a hét. Gyermeki könnyedséggel élhetitek meg a következő napokat. Ha egyedülálló vagy, adj most esélyt az online ismerkedésnek! Sikered lehet. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Tanácsodért folyamodnak egy anyagi vonatkozású ügyben. Add megfontoltan, és próbálj objektív maradni. Ha pároddal volt egy halogatott megbeszélnivalótok, akkor ezt most vedd elő, mert a héten nagyon gördülékeny lehet közöttetek a kommunikáció. Szingliként egy helyes pasival elegyedhetsz szóba, és azonnal kiütközik a mérhetetlen összhang. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Kissé szétszórt lehetsz a napokban, és sajnos elfelejthetsz valamit. Ez kellemetlen helyzetet hozhat munkahelyeden, de ne bánkódj: mindenki emberből van, és ezt mások is meg kell, hogy értsék. Az nem hibázik, aki nem dolgozik. Szerelmi életedben egy régi vágyad teljesülése kerül most kilátásba. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Jó hírekkel gazdagodsz egy számodra fontos dolog kapcsán, és ez egész hétre önbizalmat és mosolygósságot ad neked. Ha párban vagy, kedvesed és közted látványosan felizzik a levegő, mindenki titeket irigyel. Nincs kapcsolatod? Új jelöltre tehetsz szert. Egykori hódolódat most újra látod, és váratlan mértékben megtetszik. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Pénzügyeid kedvező fordulatot vesznek, ami megnyugvással tölt el. Vigyázz, ne kezdj féktelen költekezésbe, lesz itt még hó vége is! Kapcsolatodban féltékenység várható, de hamar kiderül, milyen buta félreértés miatt történik az egész. Ha nincs kapcsolatod, olyasvalaki tetszik meg, akit rég ismersz, és sosem jött be. Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Megkérnek egy nagyon fontos szívességre, segítséged meghatározó lehet a dolog sikerességében. Ne frusztráljon a feladat, inkább élvezd bizalmukat. Szerelmeddel kicsit több időtök lehet most kettesben, ami nagyon jó hatással lesz rátok. Ha még keresed a párod, most egy szórakozóhelyen akadhat horogra valaki. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Kis félreértés üti fel a fejét, de hamar tisztázódik, ha sodródás helyett a gyanús részletek nyomába eredsz. Kedvesed meglepő mondata egész más, sokkal tetszetősebb képet festhet róla a szemedben az eddiginél. Egyedülállóként izgalmas flörtbe keveredhetsz a munkahelyeden vagy környékén. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Munkahelyeden kicsit kaotikus hét várható, azonban te mindennap helytállsz, és rendet teremtesz. Főnököd meg is dicsérhet. Pároddal egy kisebb kiruccanás tervezgetése ad remek témát most, szingliként pedig egy új hódoló felbukkanása színesíti meg napjaid. Ő az egyik barátnőd régi ismerőse lehet. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük