Heti horoszkóp március 25-től 31-ig: a Bika sorsdöntő fordulatra, a Skorpió váratlan vallomásra számíthat

A hónap záró napjai változást hozhatnak.

lany-kavezo
Húsvéti tojásvadászat
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Elszaladt az idő, hiszen máris itt a március vége, és érkezik a szeszélyes április. Mielőtt azonban búcsút mondanánk az év harmadik hónapjának, az még jelentős változásokat hozhat.

A szívügyek és a magánélet kerülhet most fókuszba sokak életében. Az érzelmeké a főszerep, váratlan változások, fordulatok következhetnek el, melyek jó irányba terelik az eseményeket.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

A munkahelyeden bravúrosan megoldhatsz egy problémás helyzetet, ami tapasztalataid is mélyíti, de főnököd szemében is még értékesebb munkaerővé tesz. Pároddal egy kis vita hoz elő egy régebbi konfliktust, de most, hogy végre átbeszélitek, harmonikusabb folytatás várható. Ha nincs kapcsolatod, most látod igazán jól, miért is sodródott szakításig a legutóbbi kapcsolatod. Ez bölcsebbé tesz. Horoszkópos ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Egy régi ismerősöddel találkozhatsz véletlenül. Az örömteli találkozás lehetőséget ad rá, hogy ismeretségeteket felújítsátok. Kedveseddel egy nagyszabású ötletetek támad, amit izgalmas kihívás lesz megvalósítani. Ha még keresed a párod, akkor most jöhet egy sorsdöntő fordulat: végre szembe jöhet veled a férfi, aki nemcsak jóképű, de lélekben is azt képviseli, amit keresel. Horoszkópos ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Pénzügyeid kedvező fordulatot vehetnek, hála egy tudatos döntésnek, amelyet korábban hoztál. Ismét bebizonyosodik számodra, milyen fontos a megfontoltság. Szerelmeddel egy kis kiruccanás, kirándulás teheti színesebbé heteteket. A közös kikapcsolódás még inkább összehozhat titeket. Egyedülállóként egy barátnős program során szólíthat le egy vonzó idegen, aki azonnal megnyer mosolyával. Horoszkópos ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Valaki nem váltja be neked tett ígéretét. Sérelmed ne tartsd magadban, hiszen kettőtök kapcsolata láthatja kárát. Érdemes higgadtan megbeszélni a dolgot. Szíved választottja egy különös ötlettel állhat elő. Bár elsőre bizonytalan vagy, később már tisztán láthatod, kivitelezhető-e. Szingliként az online ismerkedésnek érdemes adnod egy esélyt. Jövendőbelidbe botolhatsz a neten. Horoszkópos ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Valaki a segítségedre szorulhat. Noha az időbeosztásodba nem lesz könnyű beilleszteni a szívességet, mégis sikerülhet, és az illető nagyon hálás lehet neked. Pároddal egy harmadik fél miatt ütheti fel fejét némi féltékenység, de hamar tisztázzátok. Ha egyedülálló vagy, barátnőd mutathat be egy ismerősének, aki azonnal szemet is vethet rád. Horoszkópos ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Jól mehetnek a dolgaid a munkában, ám arról ne feledkezz meg, hogy sikereid kellő szerénységgel viseld, ne szálljon a fejedbe a dicsőség. Ez kollégáiddal is sokkal jobb viszonyt ígér. Kedveseddel alkalmatok nyílik aktívan pihenni, sportolni, kirándulni. A közös program jól jön, hiszen kevesebb időtök lehetett mostanában egymásra. Ha egyedülálló vagy, egy régi férfiismerősöd kereshet meg, randi kéréssel. Horoszkópos ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Jó híreket kaphatsz egy olyan ügyben, amely rég óta foglalkoztat és fontos számodra. Ez egész hétre virágos jókedvet ígér. Szerelmed és közted kis félreértés támadhat, amit elsőre nem lesz könnyű kibogozni, de utólag egyik legkedvesebb, legviccesebb emléketek lehet. Ha egyedülálló vagy, mozdulj ki a napokban, mert a férfivel, akit vársz, a napokban keresztezhetitek egymás útját. Horoszkópos ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Valaki kellemetlen hírekkel állhat elő. Bár ez rosszul érinthet, próbálj előnyt kovácsolni a dologból. Szerelmed váratlan vallomása meglephet, egyúttal örülhetsz annak, hogy őszinte és bizalmába fogad. Mélyebb beszélgetés lehet kilátásban kettőtök között. Ha nincs párod, a szingliségnek minden előnyét élvezheted most. Mivel képes vagy elengedni a párkeresést, épp most vehet célba Cupido nyilával. Horoszkópos ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Karrier vonatkozásban várható kedvező fordulat. Álláskeresőként szembe jöhet egy olyan munka, amilyet elképzeltél magadnak, ha pedig stabil a jelenlegi pozíciód, kaphatsz egy nagyon testhezálló, érdekes feladatot. Párkapcsolatodban nosztalgikus hangulat uralkodhat el, a kezdeti idők emléke újabb kalandokra inspirál titeket. Ha nincs párod, exeddel futhatsz össze, akire egész más szemmel nézhetsz mostanra.  Horoszkópos ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Anyagilag jobb időszak veheti most kezdetét. Nemcsak azért, mert könnyebben mondasz nemet felesleges dolgok megvételére, hanem azért is, mert szembe jöhet egy plusz bevételi forrás lehetősége. Kedvesed tanácsod kérheti egy baráti vagy családi konfliktus kapcsán. Légy megfontolt, mikor választ adsz neki. Ha nincs párod, régi jelölted bukkanhat fel ismét a környezetedben. Most ő mutathat vonzalmat, de benned nem biztos, hogy ez még mindig megvan. Horoszkópos ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Egy kisebb nehézség állhat elő ügyintézésed közben, de szerencsére, ha kicsit stresszesen is alakul aznap, végül minden rendeződhet, és büszke leszel magadra talpraesettségedért, kitartásodért. Pároddal a hét a tervezgetésről szólhat, kreatívak és fantáziadúsak lehettek. Ha egyedülálló vagy, rokonod férfiismerőse tetszhet meg a közösségi oldalon. Kis nyomozás segíthet többet megtudni róla. Horoszkópos ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Valamit elfelejthetsz, ez kellemetlen helyzetbe hozhat mások előtt. A legjobb egy egyszerű bocsánatkérés. Ne aggódd túl, bárkivel megeshet. Kedveseddel felizzik köztetek a levegő, most talán legszívesebben ki sem jönnétek a hálószobából. Ha egyedülálló vagy, sorra fordulhatnak meg utánad a pasik. Kisugárzásod leveszi őket a lábukról. Akadhat egy komolyabb jelentkező is a héten. Horoszkópos ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. Podcast-sorozatunk legújabb részében a testpozitivitás került terítékre. Tényleg építő jellegű vagy egyre egészségtelenebb a body positivity mozgalom? Mitől függ a testünkkel való viszonyunk? Miért mennek általában a nők plasztikáztatni?

Promóció

Ezt is szeretjük