Heti horoszkóp március 18-tól 24-ig: a Skorpió sikerre, a Rák emlékezetes találkozásra számíthat

A hét váratlan szerelmi fordulatot tartogathat egyesek életében.

Heti horoszkóp
Dilemma - Izgalmas témák, különböző nézőpontok a Femina új podcastjében.
Sóbors
Ez is érdekelhet
Retikül
Top olvasott cikkek

Végre érezni lehet a levegőben is, hogy nagy léptekkel közeledik az igazi tavasz. Noha el-elborulhat még az idő, a napsütés mindig visszatér, akárcsak az új remény az emberek életébe.

Ez a hét is tartogathat ilyen lelki értelemben fontos fordulatot. Pozitív napok elé nézünk a heti horoszkóp szerint.

Kos ( III. 21 - IV. 20. )

Valakit, aki hozzád közel áll, füllentésen kaphatsz. Ez előbb felbosszant, de utólag, ha beszélgettek róla, kiderülhet, jó szándék vitte az illetőt. Pároddal több időtök lehet kettesben, ami alkalmat ad megbeszélni egy halogatott problémát. Ha nincs párod, volt szerelmedbe botolhatsz. Érzéseid mostanra fordulatot vehettek, és ezt most tapasztalod igazán. Csillagjegyed ábrázoló ékszer »

Bika ( IV. 21 - V. 20. )

Karrieredben váratlan pozitív fordulat következhet be. Ha állást keresel, egy nagyon jó, testhezálló munka tűnhet fel a láthatáron. Ha stabil a jelenlegi helyed, ott kaphatsz egy még jobb ajánlatot, akár magasabb fizetésért. Kedvesed meglepő reakciója más fényt vet rá, mint ahogy eddig láttad, és még inkább beleszerethetsz. Szingliként az online ismerkedés ígéretes. Csillagjegyed ábrázoló ékszer »

Ikrek ( V. 21 - VI. 21. )

Egy kis baki, amelyet korábban szántál-bántál, más útra terelhetett. Most látod meg, miért kellett annak akkor úgy történnie. Ez a felismerés új reményt kelthet benned. Szerelmed szívességet kérhet tőled. Bizalma jól eshet, de ne feledd ezt kommunikálni is felé. Ha tudja, számíthat rád, az táplálja kapcsolatotokat. Egyedülállóként forró flörtbe keveredhetsz, még magad is megleped. Csillagjegyed ábrázoló ékszer »

Rák ( VI. 22 - VII. 22. )

Egészségedre érdemes lenne jobban vigyázni a napokban. A munka miatt hajlamos lehetsz a pihenést és a rendes étkezést hanyagolni. Pároddal kis vitád lehet egy harmadik személy miatt, ami egyikőtöket féltékenységgel töltheti el. Ha szingli vagy, emlékezetes találkozásra számíthatsz: baráti körödben, esetleg kollégád által megismerhetsz valakit, aki azonnal megtetszik. Csillagjegyed ábrázoló ékszer »

Oroszlán ( VII. 23 - VIII. 22. )

Örömhírek várnak a napokban! Ez csak tovább fokozza jókedved, amit a közelgő tavasz ablakodon be-bekacsintó napsugarai okoznak számodra. Párkapcsolatodban előrelépés lehet a kommunikáció terén. Amiről eddig nem tudtatok nyílt kártyákkal beszélni, most összejöhet, és ez sokat jelent majd. Ha még keresed a párod, a hétvége hozhat egy új ismeretséget. Csillagjegyed ábrázoló ékszer »

Szűz ( VIII. 23 - IX. 22. )

Valaki szívességet kérhet tőled, amit nem biztos, hogy könnyű lesz teljesíteni. Ha mégis megteszed, az illető biztosan hálás lesz érte, hogy nem hagytad cserben. Választottaddal könnyedek és gondtalanok lehettek a napokban, és ez lelkileg feltölt titeket. Ha nincs kapcsolatod, váratlan fordulatként régi jelölted tűnhet fel a színen, aki ezúttal ismerkedni szeretne. Csillagjegyed ábrázoló ékszer »

Mérleg ( IX. 23 - X. 22. )

Pénzügyeid jobbra fordulhatnak, hála egy korábbi okos döntésednek. Most tisztábban is láthatod, mi hogyan alakul majd anyagilag a közeljövőben. Párkapcsolatodban felizzanak a szexuális energiák. Most, ha tehetnétek, az egész napot kettesben töltenétek, mindennap. Egyedülállóként ügyeid intézése közben elegyedhetsz szóba egy jóképű pasival. Csillagjegyed ábrázoló ékszer »

Skorpió ( X. 23 - XI. 21. )

Lehet egy eltervezett elintéznivalód, mely már egy ideje foglalkoztat. Ezen a héten sikerrel véghez is viheted. Kedvesed örömhírrel állhat elő. Ez egész hétre bearanyozhatja kedveteket. A közös mosoly még inkább összeköt titeket. Ha egyedülálló vagy, az, aki régen hódolód volt, de elhárítottad, most mégis megtetszhet. Gondolkodj el, hogyan vehetnétek fel az ismerkedés fonalát. Csillagjegyed ábrázoló ékszer »

Nyilas ( XI. 22 - XII. 21. )

Utazni támadhat kedved. Nézz utána, milyen lehetőségek vannak! A belföldi úti célokat sokan indokolatlanul hanyagolják, te ne légy köztük! Pároddal a humor kíséri végig napjaitokat. A könnyedség egyre táplálja érzelmeiteket is. Támadhat egy mókás, emlékezetes ötletetek. Szingli vagy? Most jöhet a nagy fordulat: végre felbukkan valaki, aki igazán érdekel. Csillagjegyed ábrázoló ékszer »

Bak ( XII. 22 - I. 20. )

Munkahelyeden egy nagyobb lélegzetvételű feladattal birkózhatsz meg, és ez téged büszkeséggel tölthet el, felettesed pedig elégedettséggel. Pároddal lehet egy kisebb vitád a fáradtságodból eredően, ennek levezetésére sportolni, relaxálni volna érdemes, ezután több lesz a türelmed. Szingli vagy? Barátnőd egy ismerősének akadhat meg rajtad a szeme. Csillagjegyed ábrázoló ékszer »

Vízöntő ( I. 21 - II. 19. )

Napjaid harmóniában telnek. A napsütés minden sugarát élvezheted, ajándékként élheted meg. Tavaszi hangulatba kerülsz. Párkapcsolatodban csak úgy hemzsegnek az új tervek, de egy régebbi megvalósítása is felmerül a héten. Nincs párod? Egy férfi humorával foghat meg. Az illetőt akkor ismerheted meg, amikor legkevésbé számítasz rá. A helyzet természetessége azonban csak segít titeket. Csillagjegyed ábrázoló ékszer »

Halak ( II. 20 - III. 20. )

Hetedben központi szerepet játszhat egy félreértés, amelyet hosszabb, alaposabb utánanézés, utánajárás árán lehet csak felszámolni. Párod titokzatoskodónak érezheted, de ne légy gyanakvó feleslegesen. Ha elbeszélgettek, kiderülhet, hogy talán csak fáradt. Nincs párod? Megismerhetsz egy pasit egy online oldalon, ám lehetnek fenntartásaid. Gondold át, mit is akarsz tőle. Csillagjegyed ábrázoló ékszer »

Dilemma podcast

A Dilemma a femina.hu podcastje, mely minden adásban egy-egy megvitatást érdemlő témát jár körbe. A legújabb epizódban arról dilemmázunk, hogy miért ülünk fel a legfrissebb trendekre, miért követjük megszállottan a divatirányzatokat, valamint a fogyasztás és a reklámvilág pszichológiájának is a mélyére ástunk. Pintér Ada beszélget Márton Szabolccsal az Indamedia csoport ügyfélélmény igazgatójával, és Kazár Zalán Kristóffal a Femina újságírójával.

Promóció

Ezt is szeretjük